Opinie klientów

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy.

Ocena:
4.65 (na podstawie 124 recenzji)

Vega 2014-01-30

Bez ZALICZEK!!!!! Inni biorą po kilka tysi za przyjęcie sprawy i markuja, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę. Opłaty sądowe pokryli za mnie w 50%. Mozna korzystać.

Ocena:

Baśka Zet 2014-02-03

Kontakt czasem nawala ale pełen profesjonalizm, odpowiednie wybadanie tematu, zadawali dużo pytań, widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Uzyskałam pomoc, poradę, miłe słowo i wsparcie. Wszystko bardzo rzetelnie, stanęli na wysokości zadania. Polecam.

Ocena:

Firma Budowlana 2014-02-21

Doradzili jak zrobić aby dłużnika podejśc sprytnie bez łamania mu kości i aby sie nie sprzeciwiwał w sądzie.Strzał w 10 - tke. Zanim się połapał było po sadzie i pluton egzekucyjny, buahahaha.

Ocena:

Gearfest 2014-02-28

Bez pierdól i bez ceregieli wpiasali dłużnika w rejestr nie tak jak BIG i KRD, że jakieś terminy trzeba spełniać, zroblili to w 24h i dłużnika nawet komorki na ratyt nie weźmie, podziałało!!

Ocena:

Irena 2014-03-20

Sprawa z byłym wspolnikiem o udziały, nie pobrali zadnych kosztow wstepnych jak chcieli inni , nawet 5k, trwalo to dosc dlugo bo prawie 2 lata, ale dlug odzyskany w ratach.

Ocena:

freedom 2014-03-26

Myślałam, że moja sprawa jest beznadziejna. Jednak w tej kancelarii uzyskałam pomoc i wygraliśmy :) Jestem ogromnie wdzięczna tej kancelarii i pracującym tam przemiłym i pomocnym ludziom. Ogromnie polecam dalej :)

Ocena:

Xiaomaaas 2014-03-28

Wszysdko jak zwykle OK> to moj drugi dłużnik. POLECAM!!!

Ocena:

Manczurska 2014-04-11

W firmie posiadamy problemy z 5 dłużników, od kilku miesięcy unikają kontaktu z nami, do kancelarii zgłosiłam wszystkie sprawy, od 2 osób już mamy w całości odzyskane pieniądze. Pozostałe najprawdopodobniej trafią do sądu. Ale mamy pewność, że i te sprawy doprowadzą do pozytywnego zakończenia. Na każde pytania odpowiadali bardzo rzeczowo.

Ocena:

Kleczkowska Ania 2014-04-30

Bez zarzutów, zero opłat!!

Ocena:

Freddy Cru 2014-05-05

Bez kosztów wstępnych jak inni po parę tys. zł. Jest wiarygodna i skuteczna. Pomogli mi szybko i skutecznie w rozwiązaniu mojego problemu. Obsługa zawsze miła,pomocna i gotowa do działania. Działają naprawdę fachowo.

Ocena:

Szklanka 2014-05-31

Zero opłat wstępnych, poprzedni ściągneli odemnie 2 ty.s za przyjecie sprawy i niby piwo z dłużnikiem, który ich olał, tutaj po wpisaniu do rejestru nawet nie mógł wziąśc komórki z salonuy, miałczał jaki on biedny , spłącone w 30 dni. Można?????? Można!!!!!!!!!!

Ocena:

Macbook 2014-06-01

Na poczatku ciezko sie dodzwonic, ale jak wysla papaiery to szybko idzie, dluznik oporny udawal zie nie m nawet koszuli, prawa na czarno i za granica, ale tonie stanowilo problemu. Cierpliwosc poplaca.Maja dobrego detektywa nie popuscil. Kasa odzyskana z odsetkami. Lux

Ocena:

Konrad 2014-06-09

Dokładnie miałem to samo, bez opłat wstępnych jak u innych, sam jak ide do sadu to płące nawet więcej, a tutaj możan się dogadać z nimi i zapłacić w ratach nawet. U mnie akurat komornik nie za wiele zdziała ale na szczescie znaleźli majątek który dłużnik przepisał na brata i skarga pauliańska załatwiła sprawę. Musieli jeszcze poszukać przez detektywa kolesia bo się ukrywał.

Ocena:

Klara 2014-06-30

Zadzwoniłam po porade w zwiazku z długiem, w 3 minuty rozjaślili i powdpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inni chcieli odpowiadać całymi dniami i za kase, tu nic. Dzieki!

Ocena:

Kaczyński 2014-07-20

Polecam bardzo gorąco tą kancelarię. Szybko, tanio, pomogli mi z moim długiem. Wydobyłem się z problemów i mogę polecić Państwa firmę z całego serca. 5/5

Ocena:

Lukas Arts 2014-07-20

Byli 3 firmą z którą współpracowałem, okazali się najskuteczniejsi. Dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, bardzo duży plus za brak opłaty początkowej

Ocena:

Tiszner Waclaw 2014-07-22

Miałem przyjemność korzystać z usług Kancelarii Ultimatum kilkukrotnie. Podejście do klienta jest profesjonalne, skuteczność w windykacji należności nawet w beznadziejnych przypadkach stu procentowa. Ceny usług oferowanych w kancelarii są przystępne. Kancelaria przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i zagraniczne.Polecam

Ocena:

Danuta G 2014-07-23

Bez Zaliczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla mnie było najważniejsze, Ci co pobierają to gówno robią, a tu nic, zero i informują o kosztach jakie mogą wystąpić. Polecam Ultimatum.

Ocena:

Hirek Wrona 2014-08-20

Bez zaliczek, sprawa załatwiona po 30 dniach, koszty pokryte za mnie. Wystarczy ich poprosic.

Ocena:

Słoniu3 2014-08-21

mailem juz wyrok, ale po bezskutecznej egzekucji od innego komornika, mimo to powiedzieli ze odczekać trzeba okolo roku, po tym ich komornik tez mial problemz dluznikiem ale znalezli cos ze dluznik przepisal 3-y lata wstecz na osobe z rodziny i odwrocili proces. Calosc trwa la ze trzy lata ale warto bylo.

Ocena:

Futryna 2014-08-26

Nie ma sie do czego przyczepić, obsluga ok, ceny - nie ma konkurencji, skuteczni. Brawo!

Ocena:

Konrad Waligora 2014-09-26

Kolejna sprawa - wszystko OK, bez opłat!!!

Ocena:

Kapitan Nemo 2014-10-06

Przej sprawa trwała prawie 5 lat inni tylko ciagneli kase za machnięcie ręka, tu nic na wstepie tylko zapłąciłem za komornika, dłuznika sami znależli i sp...w skarpetach.

Ocena:

Padawannik 2014-10-30

Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.

Ocena:

Karol Plewa 2014-10-31

Dłuuuugo na to czekałem ale dłużnik spierdalał aż miło jak mu się do doopska po 3-ech latach dobrali.

Ocena:

Bolek 2014-11-25

Długo to trwało, ale na szczescie dobrze się skończyło. Sprawa skomplikowana prawnie i wymagająca sporo pracy, koszty zostały przez nich w sporej cześci pokryte a nastepnie przerzucili je na dłużnika. W sadzie był pełnomocnik, komornika miei swojego. Lepiej do nich pisać niż dzwonić, kontakt tel. czasem utrudniony, bo są chyba czesto w terenie. Polecam tą firmę, skuteczni.

Ocena:

Ładocha 2014-12-22

Miałam problem z odzyskaniem kaucji za wynajmowane mieszkanie. Udałam się do tej kancelarii i pieniądze miałam na koncie w 2 tygodnie. polowe a reszta po miesiacu.

Ocena:

Duda 2014-12-29

Z czystym sumieniem mogę polecić tą kancelarie. Działają szybko a co najważniejsze skutecznie. Korzystałem z ich usług i mogę polecić! :)

Ocena:

Karmazyn 2015-01-02

Witam, miałem polisokatę i z czystym sumieniem mogę polecić tą właśnie Kancelarię Prawną. Moje interesy były starannie prowadzone a moja osoba należycie reprezentowana. Kontakt był super a obsługa bardzo miła. Polecam

Ocena:

Kelner 2015-01-08

Polecam!!!

Ocena:

Kołton 2015-02-04

Mój ponad dwuletni bój o zwrot pożyczonych pieniędzy od znajomego zamienili w zwycięstwo w przeciągu niecałego miesiąca. W sprawie, wydawało mi się, bez szans na wygranie, bez twardych dowodów na udzielenie przeze mnie pożyczki, Kancelaria sprawiła, że zwrot pieniędzy od dłużnika nastąpił w błyskawicznym tempie. Pan prowadzący moją sprawę zawsze szybko i sprawnie odpowiadał na moje pytania i na bieżąco informował mnie o rozwoju sytuacji. "Polecam bardzo jako remedium na spokojny sen i sposób na głęboki oddech po nieskutecznych sposobach odzyskania pieniędzy we własnym zakresie. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Ocena:

Gonia 2015-02-06

Bardzo profesjonalna kancelaria, miałam niestety potrzebę skorzystać z usług a nikt nie lubi sadów i negatywnych emocji. bardzo sprawnie i konkretnie zajęli się moją sprawą z całkiem dobrym efektem którego nawet sie nie spodziewałam. Polecam ;)

Ocena:

Patryk Gitowski 2015-02-25

Bezpłątnie powiedzieli jak sie uporac z dłużnikiem.OK.

Ocena:

Kisiel 2015-02-28

Porady udzielili za free, troche niecierpliwi ale ujdzie.

Ocena:

Dorota Podolska 2015-03-03

Majatek dluznika znaleziony po 24h, bez opłat, zaproponowali postepowanie, nie mam wiekszych zastrzeżeń.

Ocena:

Zdzislaw 2015-03-21

Bez zaliczek, gdzie inni tylko kase ciagną na dzień dobry po kilka tys. Jedna sprawa obyła się bez sądu, druga nie dalo sie, choc wolałbym aby dłuznika zastrzelili na miejscu jak psa. Sprawa ciagnela sie bo sie sk....l odwolywal. Do tej pory 50% odzyskane. Nie informuja na biezaco ale po kolejnych krokach. Na razie nie mam wiekszych zastrzezeń tym bardziej ze prowizja chyba najnizsza na rynku 7%.

Ocena:

Babcia co daje z kapcia 2015-03-30

Bez pierd.. zaliczek jak inni, bez opłąt wstepnych Ultimatum rozwiązało sprawe, prowizją obciążli dłużnika, jak miło :P

Ocena:

Krokodyl 2015-04-02

Bez opłat wstępnych jak inni nawt po kilka tys.Wiarygodna i skuteczna kancelaria. Przede wszystkim dla ludzi. Polecam udanie się do nich, jeśli macie problem, z którym nie możecie sobie sami poradzić. Adwokat na pewno pomoże w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią. Są zawsze frontem do klienta. Polecam ich z czystym sumieniem.

Ocena:

Niebodrz 2015-04-15

Dłużnika szukałem ponad dwa lata, wszystko poukrywał i poprzepisywał. W ciągu 2 miesięcy wszystko zostało odzyskane. Nie pobrali zadnych opłat wstepnych.

Ocena:

Antyczachor 2015-04-20

Pan Lewandowski z Piły to moj dłużnik, który wyssał z palca jakieś historie że jestem mu coś winien i teraz opisuje jaki to jest on pokrzywdzony przez różne kancelarie i firmy do których się zgłosił, bo piatek klepki brakło i napozyczał ...

Ocena:

Marek Sucharski 2015-04-28

Kancelaria świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstepnych i za poszukiwanie majatku dłuznika oraz całej rodziny az do 5 lat wstecz - nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata ale odzyskałam prawie całośc, jeszcze zostały odsetki, komornika maja niesamowitego, jezdzi do dłużnika, a oni mu znajduja majatek dłużnika. W razie gdy sa problemy to poszukaja po KW - w ciagu jednej doby. Inna sprawe zalatwili 2 dwa miesiace tez zero oplat wstepnych - inni chca po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu.

Ocena:

Lech Witold 2015-04-29

Sprawa załatwiona, choc nie obyło sie bez przygód, kontakt mogłby być lepszy, ale generalnie ujdzie.

Ocena:

Lewandowski Maciej 2015-05-02

POLECAM!!!

Ocena:

Mały Joe 2015-05-07

DZIĘKUJĘ! Dziękuję Wam za pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Mój koszmar wreszcie się skończył! Męczyłem się z dłużnikiem od blisko dwóch lat. Żałuję, że wcześniej do Was nie trafiłem.

Ocena:

Ferdek Kiepski 2015-05-11

Troche obcesowi na poczatku ale pozniej OK, nie mam zastrzeżeń. Sprawa w sadzie trwała prawie 1,5 roku. Wspolnik sp...ł jak oparzony ale jakos sie dogadalismy.

Ocena:

Waldek G 2015-05-26

Chciałem tylko porade, nie wzieli nic, bez problemu powiedzieli jak rozwiazac problem, inni chcieli 7 stówek za dwa zdania. Spoko.

Ocena:

Qutas 2015-05-27

Dluznk przepisal wszystko na pociotki i wydawalo mu sie ze nie dobiora mu sie do doopy ale po prawie trzech latach kasa odzyskana w sumie nie wiem jak..

Ocena:

Anna Kudyba 2015-05-28

Dziekuje, kamień z serca tylko moglibyście czasem odbierać telefony.

Ocena:

Kamil Banaszek 2015-05-30

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Po tym, jak inna kancelaria rozłożyła ręce, zwątpiłem już czy uda mi się ściągnąć należność od wyjątkowo kłopotliwego i cwanego dłużnika, jednak rozegrali sprawę szybko i konkretnie. Zdecydowanie polecam

Ocena:

Miska 2015-06-04

Pieniądze zostały odzyskane od dłużnika, z którym męczyłam się od kilku dobrych miesięcy. Na nic zdały się prośby, groźby, przekonywanie... Dopiero kancelaria Ultimatum zakończyła tę sprawę z happy endem. Nie wiem jakie oni mają dokładnie metody, ale są mega skuteczni! teraz mogę ze spokojem odetchnąć. Polecam

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości