KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE KLIENTÓW

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

 

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum

 

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy. Chcielibyśmy podkreślić, że Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywne wsród Klientów zarówno biznesowych (firmy, spółki) jak i osób prywatnych we własnym zakresie starających odzyskać dług.

Ocena:
4.83 (na podstawie 338 recenzji)

Karol Bielski PUH 2020-02-06

Bez opłat wstepnych jak inni po nawet kilk tys. zł, bezpłatnie przeprowadzili całe post sądowe, płaciłem tylko wpis, komornik skuteczny, bez widzenia tej mordy mojego dłużnika. POLECAM!!!

Ocena:

Lodziarki sp .z o.o. 2020-01-22

Nie mam zastrzeżeń, opnia pozytywna dług odzyskany z faktury w ciagu 30 dni, inni nie dali rady.

Ocena:

July 2019-12-18

A great company in every way! ULTIMATUM LAW FIRM led my case to the end successfully recovering PLN 35,000 from the debtor. Thank you for your time and commitment to my cause !!! The clear rules of cooperation that prevail in this office mean that debt recovery is no longer a problem. No initial fees and ease of communication with Ultimatum are definitely pros that you won't find in any other debt collection companies.

Ocena:

Jarogniew 2019-12-16

Ogólnie 3 sprawy przekazane do biura KANCELARIA ULTIMATUM i potrójny sukces! Mają fachowe i rzeczowe podejście do każdego postępowania windykacyjnego bez znaczenia na poziom trudności zawsze sobie radzą nawet z największymi cwaniakami, którym wydaje się, że nie trzeba oddawać pieniędzy. Pozdrawiam

Ocena:

GLEEKO PUH 2019-12-09

Najlepsi specjaliści w branży windykacyjnej! Znają się na rzeczy Panowie z KANCELARII ULTIMATUM. Do każdego klienta ich prawnicy podchodzą indywidualnie co widać po efektach ich poczynań mających na celu ściągnięcie długu. Zaskakująco wysoka skuteczność działania nawet przy trudnych przypadkach pozwala mi rekomendować ich kancelarię nawet wymagającym klientom. Rzeczowe i fachowe podejście do tematu odzyskiwania należności to domena specjalistów reprezentujących biuro Ultimatum.

Ocena:

Mariusz 2019-12-03

KANCELARIA ULTIMATUM odpowiedziała bez zaliczki ani innych wstępnych opłat na masę pytań jakie im zadałem odnośnie wytłumaczenia tego co mogę zrobić, aby jak najszybciej odzyskać pieniądze. Byli bardzo pomocni i potrafili słuchać - nie potraktowali mnie szablonowo tylko przeanalizowali mój przypadek i przedstawili warianty możliwych działań. Długo szukałem takiej pomocy i okazało się, że to jedyne tego typu biuro windykacyjne w całym mieście, które tak sumiennie i ambitnie podchodzi do osób poszkodowanych przez dłużników, którzy zwlekają z uregulowaniem zobowiązań finansowych.

Ocena:

KOTERSKI K 2019-12-02

ODZYSKALI ŚRODKI Z UMOWY KREDYTU FRANKOWEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAZDY MÓWIŁ, ZE TO NIEMOŻLIWE!!!! PŁACIŁEM 8 LAT I WSZYSTKO MUSIELI ZWROCIĆ!!!!!! MISTRZOSTWO!!!

Ocena:

Żaneta 2019-11-20

Gorąco polecam specjalistów ds. windykacji należności z biura KANCELARIA ULTIMATUM - jest to na pewno najlepsza firma odzyskująca długi. 100% fachowo i skutecznie pomogli mi uporać się z gagatkiem, który od dawna zwlekał z oddaniem pożyczonych wcześniej pieniędzy. Gdyby nie pomoc ze strony tego biura miałabym o kilkanaście tysięcy złotych mniej na koncie. Polecam wszystkim i pozdrawiam Panów, którzy zajmowali się moją sprawą.

Ocena:

Mścisław 2019-11-09

Znam metody działania firmy KANCELARIA ULTIMATUM od lat ponieważ regularnie w naszej firmie korzystamy z ich usług i trzeba przyznać, że są zawodowcami w tym co robią. Kilkanaście wygranych postępowań i ani razu nie zawiedliśmy się na nich. Pomocni i obeznani w temacie windykowania należności.

Ocena:

PH Comodo 2019-10-31

Ściągnęli dług z umowy słownej! Nie mam pojecia jak to zrobili ale trzy inne firmy mi odmówiły.

Ocena:

Jarema 2019-10-26

KANCELARIA ULTIMATUM współpracowała ze mną już kilka razy i nigdy nie miałem z nimi najmniejszych problemów. Zawsze wszystko na czas, mają solidnych prawników i znających się na temacie odzyskiwania należności komorników co pozytywnie wpływa na cały przebieg odzyskania środków finansowych. POLECAM

Ocena:

Mark Trent 2019-10-04

Srodki odzyskane nie mam zastrzeżeń.

Ocena:

Ksenia 2019-09-18

Dziękuję z całego serca za pomoc w wyegzekwowaniu należności finansowych od firmy z którą kiedyś współpracowałam. Dzięki szybkiej reakcji ze strony KANCELARII ULTIMATUM cały dług w wysokości 45000 złotych został zwrócony na moje konto nie później niż miesiąc po zgłoszeniu się do tego biura. Są bardzo pomocni i mają ogromne doświadczenie w ściąganiu długów.

Ocena:

PPHU Moro 2019-09-09

Ultimatum dorwało tego skubańca co zalegał mi z oddaniem kasy, ale już po wszystkim, dzięki nim i mogę teraz jednoznacznie powiedzieć, że jest to jedna z lepszych firm.Widać że nikomu nie podarują nie ważne jak stary dług i czy dłużnik żyje czy umarł...Polecam.

Ocena:

Ptakowski Arkadiusz 2019-09-04

Irena S, Krzysiek Bastrzyk i Tomek Marusik to ta sama osoba - Arkadiusz Ptakowski który jest moim dłużnikiem - przeciwko niemu jest kilkadziesiąt postępowań sądowych, został przez nich upubliczniony i już nie moze oszukiwać więcej ludzi na pozyczkolandia.pl, kokos, etc. Nawet komórki i pralki na raty już śmieciu nie weźmiesz!!Jako jedyni dobrali mus isię do skóry i chwycili za jaja, a teraz nic nie moze zrobić to troluje pod różnymi nikami kopiuj/wklej. Mam nadziję, że za to też Cie pozwą. Wystarczy wejsc na ich strone i w zakładce dłużnicy wpisać Ptakowski - wyskoczy mase rzeczy na temat tego złodzieja, do tego jest na ponad 100 portalach.Proszę sie do nich zgłaszać jeżeli kogoś Ptakowski oszukał na portalu pożyczkowym, pożycza kwoty od 2 tys do kilkudziesięciu oraz zgłaszać sprawe do prokuratury i na policje bo to już jest działalnośc przestępcza. To człowiek ze wsi Zelice - każdy tam wie że od małego kradł na potęge, a teraz żyje kosztem innych.Sprawy p-ko niemu prowadzi prokuratura w Pile, tam sie proszę zgłaszać gdyż pokrzywdzonych jest dziesiątki i oszukuje kolejne osoby bądz na portalach ale też prywatnie. Sprawy zgłaszać do MSW - choć na życzenie podam jego pesel zeby było łatwiej dochodzić przez sad. Dodam jeszcze,że on jest bezrobotny, nie pracuje nigdzie jak znajdzie prace to maksymalnie na tydzień i się na nim wyznają i nie ma z czego spłącać bo jest goły i wesoły - obecnie wyrabia sobie żółte papiery, żeby za czubka go uznali i nie musiał spłacać długów.

Ocena:

Melchior 2019-08-28

Moja sprawa zakończona dużym sukcesem, dlatego oceniam bardzo pozytywnie to biuro windykacyjne. Jak dla mnie KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku odzyskiwania pieniędzy od dłużników. Można z nimi wiele rzeczy załatwić korespondencyjnie co pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Mogę ich śmiało polecić każdej osobie, która znalazła się w podobnej sytuacji co Ja.

Ocena:

PPHU Korba 2019-08-21

Nie mam zastrzeżeń, wszystko odzyskane. Prowizja niska., brak opłąt wstepnych.

Ocena:

Kolombo 2019-08-20

Kasa odzyskana bez opłat wtępnych jak co u niektórych...

Ocena:

Iwa 2019-07-30

Atutem firmy KANCELARIA ULTIMATUM jest to, że nie trzeba inwestować w ich poczynania tzn. nie ma konieczności płacenia zaliczki żeby sprawdzili czy jest szansa na odzyskanie długu tylko bezpłatnie weryfikują każdy przypadek i płatność odbywa się po udanych zakończeniu odzyskiwania długu - wg mnie jest to maksymalnie uczciwe rozwiązanie. Żałuję tylko ze dopiero po takim długim czasie zdecydowałam się powierzyć sprawę właśnie im gdyż mogłam zrobić to wcześniej a tylko straciłam czas i nerwy. Warto skorzystać z ich usług.

Ocena:

Umowa ustna 2019-07-01

Byłem w kilku firmach windykacyjnych i każda mówiła, że ciężki mamy przypadek i że się nie podejmą chyba że wpłacimy kilka tysięcy zaliczki.... tu bez zaliczek, prowizja dosc niska. Współpraca skuteczna z kancelarią Ultimatum i mogę tych fachowców windykacyjnych polecić każdej osobie.

Ocena:

Manheim Dieter 2019-06-26

Er kann Wunder wirken ........ Ich hatte praktisch keine Dokumente, nur einen Bezugspunkt, und ULTIMATUM OFFICE sagte klar und deutlich, dass ich mir um nichts Sorgen machen würde

Ocena:

Aneta Kruczek 2019-06-19

Wszystko załatwione, szybko, z efektem ale nie obylo sie bez post. sądowego, oplacili za mnie czesc kosztow. Prowizja od efektu.

Ocena:

Dagmara 2019-06-19

Z usług biura KANCELARIA ULTIMATUM korzystałam już parę razy i za każdym razem było wszystko w jak najlepszym porządku - nie mam nic negatywnego do zarzucenia. Do tej pory jestem zszokowana jak skutecznie potrafią egzekwować długi i to przy każdym zleconym im postępowaniu ponieważ sama próbuje zawsze ściągnąć pieniądze od dłużnika na własną rękę ale trwa to kilka miesięcy bez większego skutku, a tutaj za każdym razem efekty już po 2 tygodniach od zgłoszenia się do tego biura windykacyjnego. Żałuję tylko że tak późno dowiedziałam się o istnieniu takich ogarniętych prawników specjalizujących się w windykacji należności. POLECAM

Ocena:

FRG Rozanski 2019-05-22

3/4 naleznosci odzyskane w 60 dni, gdzie inni sie bawili poand rok, bez zaliczek, prowizja niska, nie mamy zatrzeżeń.

Ocena:

TKD Goods 2019-05-22

As a faithful client of the Ultimatum office, I have been recommending the services of this company that attracts people from all over Poland for over 10 years, and even outside the country. The men are doing great, so it must be said that they regain their debts at an express pace.

Ocena:

PUH Karolek 2019-05-22

Profesjonaliści, prawnicy, przejrzyste warunki , prowadzą rejestr dłużników- wpisani plują na nich,bo są na maxa zblokowani, nawet pieluch na raty nie wezmą, - niesamowita skuteczność. Porządek robią z dłużnikami aż się kurzy.

Ocena:

Mark 2019-04-30

Extremely professional and individual approach to all customers irrelevant to the place of residence size of debt - they help both companies and individuals, I know it perfectly because I met them as I wanted to recover money from the debtor in our company and later I rented them to recover money from people I rented a flat and did not pay 2 months for rent or rent. I recommend the Ultimatum office - you can always count on their help.

Ocena:

Potocka Liwia 2019-04-24

Bez zaliczek, sprawa zakończona w 60 dni, nie mam zastrzeżen do Kancelarii Jarocki Rafał , tym bardziej, że dług mi oddawał 3 lata na raty po 100 zł, dobrzeze wzieli sie za niego.

Ocena:

SHUW Skawinski 2019-04-24

Po sprawie sadowej, gdzie inni nie dali rady odzyskane 80%.

Ocena:

Matylda z Poznania 2019-03-30

Rekomenduję usługi firmy Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi odzyskać pieniądze za niezwróconą zaliczkę gdzie nie miałam ani grosza na start - Panowie oznajmili, że nie pobierają w kancelarii Ultimatum zaliczek ani opłat wstępnych, dla mnie te słowa były zbawienne i suma summarum w 2 tygodnie wysłali parę pism do dłużnika i dłużnik sam poprosił o numer konta. Polecam!!!

Ocena:

Grammy Fred 2019-03-30

Kasa odzyska a ciagu 60 dni, poprzednia firma rozłożyła ręce, Ci dali rade choć nie było łatwo!!!

Ocena:

Maksymilian 2019-03-29

Niezmiernie dziękuję z całego serca, a także szczerze polecam wszystkim usługi świadczenie przez firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum. Dłużnicy będący finansowymi oszustami zawsze powinni się co do grosza rozliczyć jak Ultimatum wkracza do działania.

Ocena:

Alana 2019-03-27

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia każdej osobie ponieważ u mnie pieniądze za alimenty wywalczone w mgnieniu oka mimo, że ojciec dziecka robił problemy. Dziękuję

Ocena:

Oswald 2019-03-26

Skłoniło mnie do skorzystania z usług biura Kancelaria Ultimatum fakt, iż obowiązuje u nich całkowity brak kosztów związanych z rozpoczęciem procedury odzyskiwania długu, prowizję "odpala się" im dopiero po zakończeniu postępowania windykacyjnego, rzecz jasna, że u mnie sprawa pozytywnie zakończona, dzięki interwencji nim.

Ocena:

Świętopełk 2019-03-25

To biuro windykacyjne znane mi od wielu lat to istny motywator, który powoduje, że oszuści nie mają jakichkolwiek szans walczyć z kimś tak potężnym jak Kancelaria Ultimatum stąd z moich ust może paść tylko pozytywna rekomendacja na temat tego biura.

Ocena:

Agenor 2019-03-24

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM to biuro windykacyjne na poziomie Europejskim przez duże E ponieważ zastosowali szereg działań o których przeciętne biuro windykacyjne w naszym kraju nie miało bladego pojęcia. POLECAM !!!

Ocena:

Leonard 2019-03-23

Nasza spółka jest maksymalnie zadowolona i usatysfakcjonowana z wyboru właśnie tego biura windykacyjnego a nie żadnego innego gdyż zadłużona firma oddała pieniądze z odsetkami. Polecamy

Ocena:

Hiacynt 2019-03-22

Tak, potwierdzam wszystkie powyższe recenzje na temat biura Kancelaria Ultimatum ponieważ uważam, że to najlepsza firma odzyskująca długi na świecie. Środki finansowe odzyskane w niespełna dwa miesiące z "hakiem", więc zadowalający rezultat.

Ocena:

Marzena 2019-03-21

Biuro windykacyjne skutecznie walczące z oszustami finansowymi, co się nazywa Kancelaria Ultimatum zajęła się kompletnie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem długu od dłużnika. Polecam wszystkim osobom

Ocena:

Estera 2019-03-20

Muszę powiedzieć wszystkim, że jak Kancelaria Ultimatum kroczyła do gry to dłużnikowi zszedł uśmiech z twarzy, który towarzyszył mu przez cały okres przetrzymywania naszych pieniędzy.

Ocena:

Alojzy Kempa - Wolica 2019-03-20

Moja opinia i opinie moich znajmowych o kancelarii ultimatum sa jak najbardziej pozytywne, doskonały kontakt na każdym etapie postępowania, nic nie biorą za przyjęcie sprawy, za prowadzenie - opłąty zero, tylko jak sie idzie do sadu to informują o wysoksci - i tak sporo mniej niż u innych kancelarii, dla mnie to było kluczowe gdyż nie mielismy pienidzy na płacenie czegokolwiek, prowzija 7% - więc akceptowalna.

Ocena:

Firma budowlana 2019-03-19

W moim przypadku jak dłużnik zobaczył przychodzące pisma od Kancelarii Ultimatum to sam zapytał się mnie gdzie ma dług wpłacić czyli Ultimatum działa szybko i fachowo na terenie całego kraju, a nawet i poza nim.

Ocena:

Lubomira 2019-03-18

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne godne polecenia, które mogę polecić każdemu ponieważ zajęli się sprawą jak nikt inny, a zwiedziłam już trochę firm odzyskujących długi.

Ocena:

Celestyn 2019-03-17

Jestem od wielu lat wiernym klientem firmy Kancelaria Ultimatum i z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że są godnymi zaufania partnerami biznesowymi.

Ocena:

Krzesimir 2019-03-16

Nasza firma jest bezgranicznie wdzięczna kancelarii ULTIMATUM za całą pomoc prawną związaną z odzyskaniem długu od kontrahenta.

Ocena:

Aron 2019-03-15

Kancelaria Ultimatum ściągnęła dług za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu i zajęli się kompleksowo naszymi problemami z dłużnikami.

Ocena:

Ursyn 2019-03-14

Bardzo dobre biuro windykacyjne - u mnie finalnie satysfakcja była na maksymalnie zadowalająca gdyż pomogli dosłownie we wszystkim począwszy od kompletacji dokumentów aż do uiszczenia przelewu przez zadłużoną osobę.

Ocena:

Amelia 2019-03-13

Osobiście jestem wdzięczna za profesjonalizm firmy, rzetelność jej pracowników, sumienność i słowne podejście do naszej sprawy.

Ocena:

Iryda 2019-03-12

Genialne techniki związane z odzyskiwaniem długu - jestem wdzięczna, że potrafiła Kancelaria Ultimatum załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co niezmiernie wdzięczna. Dziękuję tak bardzo jak tylko się da!

Ocena:

Salomon 2019-03-10

Krótko mówiąc pragnę osobiście bardzo podziękować za zniweczenie działań oszusta-dłużnika oraz chciałbym wyrazić pełne uznanie za fachowe podejście w moim procesie windykacyjnym. Polecam!

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości