OPINIE KLIENTÓW

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy.

Ocena:
4.84 (na podstawie 201 recenzji)

Vega 2014-01-30

Bez ZALICZEK!!!!! Inni biorą po kilka tysi za przyjęcie sprawy i markuja, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę. Opłaty sądowe pokryli za mnie w 50%. Mozna korzystać.

Ocena:

Baśka Zet 2014-02-03

Kontakt czasem nawala ale pełen profesjonalizm, odpowiednie wybadanie tematu, zadawali dużo pytań, widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Uzyskałam pomoc, poradę, miłe słowo i wsparcie. Wszystko bardzo rzetelnie, stanęli na wysokości zadania. Polecam.

Ocena:

Firma Budowlana 2014-02-21

Doradzili jak zrobić aby dłużnika podejśc sprytnie bez łamania mu kości i aby sie nie sprzeciwiwał w sądzie.Strzał w 10 - tke. Zanim się połapał było po sadzie i pluton egzekucyjny, buahahaha.

Ocena:

Gearfest 2014-02-28

Bez pierdól i bez ceregieli wpiasali dłużnika w rejestr nie tak jak BIG i KRD, że jakieś terminy trzeba spełniać, zroblili to w 24h i dłużnika nawet komorki na ratyt nie weźmie, podziałało!!

Ocena:

Irena 2014-03-20

Sprawa z byłym wspolnikiem o udziały, nie pobrali zadnych kosztow wstepnych jak chcieli inni , nawet 5k, trwalo to dosc dlugo bo prawie 2 lata, ale dlug odzyskany w ratach.

Ocena:

freedom 2014-03-26

Myślałam, że moja sprawa jest beznadziejna. Jednak w tej kancelarii uzyskałam pomoc i wygraliśmy :) Jestem ogromnie wdzięczna tej kancelarii i pracującym tam przemiłym i pomocnym ludziom. Ogromnie polecam dalej :)

Ocena:

Xiaomaaas 2014-03-28

Wszysdko jak zwykle OK> to moj drugi dłużnik. POLECAM!!!

Ocena:

Manczurska 2014-04-11

W firmie posiadamy problemy z 5 dłużników, od kilku miesięcy unikają kontaktu z nami, do kancelarii zgłosiłam wszystkie sprawy, od 2 osób już mamy w całości odzyskane pieniądze. Pozostałe najprawdopodobniej trafią do sądu. Ale mamy pewność, że i te sprawy doprowadzą do pozytywnego zakończenia. Na każde pytania odpowiadali bardzo rzeczowo.

Ocena:

Cycoch 2014-04-24

Małżonka byla nie placila alimentow an dziecko od ponad 6 ciu lat i ucikla za granice, uzyskali nakaz miedzynarodowy i bezplatnie przeprowadzili sciagniecie kasy za granica.

Ocena:

Kleczkowska Ania 2014-04-30

Bez zarzutów, zero opłat!!

Ocena:

Freddy Cru 2014-05-05

Bez kosztów wstępnych jak inni po parę tys. zł. Jest wiarygodna i skuteczna. Pomogli mi szybko i skutecznie w rozwiązaniu mojego problemu. Obsługa zawsze miła,pomocna i gotowa do działania. Działają naprawdę fachowo.

Ocena:

Szklanka 2014-05-31

Zero opłat wstępnych, poprzedni ściągneli odemnie 2 ty.s za przyjecie sprawy i niby piwo z dłużnikiem, który ich olał, tutaj po wpisaniu do rejestru nawet nie mógł wziąśc komórki z salonuy, miałczał jaki on biedny , spłącone w 30 dni. Można?????? Można!!!!!!!!!!

Ocena:

Macbook 2014-06-01

Na poczatku ciezko sie dodzwonic, ale jak wysla papaiery to szybko idzie, dluznik oporny udawal zie nie m nawet koszuli, prawa na czarno i za granica, ale tonie stanowilo problemu. Cierpliwosc poplaca.Maja dobrego detektywa nie popuscil. Kasa odzyskana z odsetkami. Lux

Ocena:

Konrad 2014-06-09

Dokładnie miałem to samo, bez opłat wstępnych jak u innych, sam jak ide do sadu to płące nawet więcej, a tutaj możan się dogadać z nimi i zapłacić w ratach nawet. U mnie akurat komornik nie za wiele zdziała ale na szczescie znaleźli majątek który dłużnik przepisał na brata i skarga pauliańska załatwiła sprawę. Musieli jeszcze poszukać przez detektywa kolesia bo się ukrywał.

Ocena:

Stefan Mielec 2014-06-18

Bardzo dużo mi pomogli! DZIĘKUJĘ!

Ocena:

Klara 2014-06-30

Zadzwoniłam po porade w zwiazku z długiem, w 3 minuty rozjaślili i powdpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inni chcieli odpowiadać całymi dniami i za kase, tu nic. Dzieki!

Ocena:

Kaczyński 2014-07-20

Polecam bardzo gorąco tą kancelarię. Szybko, tanio, pomogli mi z moim długiem. Wydobyłem się z problemów i mogę polecić Państwa firmę z całego serca. 5/5

Ocena:

Lukas Arts 2014-07-20

Byli 3 firmą z którą współpracowałem, okazali się najskuteczniejsi. Dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, bardzo duży plus za brak opłaty początkowej

Ocena:

Tiszner Waclaw 2014-07-22

Miałem przyjemność korzystać z usług Kancelarii Ultimatum kilkukrotnie. Podejście do klienta jest profesjonalne, skuteczność w windykacji należności nawet w beznadziejnych przypadkach stu procentowa. Ceny usług oferowanych w kancelarii są przystępne. Kancelaria przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i zagraniczne.Polecam

Ocena:

Danuta G 2014-07-23

Bez Zaliczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla mnie było najważniejsze, Ci co pobierają to gówno robią, a tu nic, zero i informują o kosztach jakie mogą wystąpić. Polecam Ultimatum.

Ocena:

Hirek Wrona 2014-08-20

Bez zaliczek, sprawa załatwiona po 30 dniach, koszty pokryte za mnie. Wystarczy ich poprosic.

Ocena:

Słoniu3 2014-08-21

mailem juz wyrok, ale po bezskutecznej egzekucji od innego komornika, mimo to powiedzieli ze odczekać trzeba okolo roku, po tym ich komornik tez mial problemz dluznikiem ale znalezli cos ze dluznik przepisal 3-y lata wstecz na osobe z rodziny i odwrocili proces. Calosc trwa la ze trzy lata ale warto bylo.

Ocena:

Futryna 2014-08-26

Nie ma sie do czego przyczepić, obsluga ok, ceny - nie ma konkurencji, skuteczni. Brawo!

Ocena:

Gregory Peck 2014-09-24

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma z jaką miałem do czynienia, bez opłat na wstepie, kasa odzyskana w tydzień!

Ocena:

Konrad Waligora 2014-09-26

Kolejna sprawa - wszystko OK, bez opłat!!!

Ocena:

Kapitan Nemo 2014-10-06

Przej sprawa trwała prawie 5 lat inni tylko ciagneli kase za machnięcie ręka, tu nic na wstepie tylko zapłąciłem za komornika, dłuznika sami znależli i sp...w skarpetach.

Ocena:

Wacłąwa z Wielkiej Wsi. 2014-10-18

Dzieki Kancelarii Ultimatum nie musisłam się zajmować sprawą którą zleciłam do przeprowadzneia, nie mueisąłam miec kontaktu z tym palantem który odemnie wyciagnał kase na niby środki na biznes.

Ocena:

Padawannik 2014-10-30

Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.

Ocena:

Serweta 2014-10-30

Bardzo dobra kancelaria. Mila i profesjonalana zaloga. Indywidualne podejscie do klienta. Sprawa w sadzie zakonczona sukcesem. Polecam kazdemu kto potrzebuje fachowej pomocy prawnej.

Ocena:

Karol Plewa 2014-10-31

Dłuuuugo na to czekałem ale dłużnik spierdalał aż miło jak mu się do doopska po 3-ech latach dobrali.

Ocena:

Bolek 2014-11-25

Długo to trwało, ale na szczescie dobrze się skończyło. Sprawa skomplikowana prawnie i wymagająca sporo pracy, koszty zostały przez nich w sporej cześci pokryte a nastepnie przerzucili je na dłużnika. W sadzie był pełnomocnik, komornika miei swojego. Lepiej do nich pisać niż dzwonić, kontakt tel. czasem utrudniony, bo są chyba czesto w terenie. Polecam tą firmę, skuteczni.

Ocena:

Ładocha 2014-12-22

Miałam problem z odzyskaniem kaucji za wynajmowane mieszkanie. Udałam się do tej kancelarii i pieniądze miałam na koncie w 2 tygodnie. polowe a reszta po miesiacu.

Ocena:

Duda 2014-12-29

Z czystym sumieniem mogę polecić tą kancelarie. Działają szybko a co najważniejsze skutecznie. Korzystałem z ich usług i mogę polecić! :)

Ocena:

Karmazyn 2015-01-02

Witam, miałem polisokatę i z czystym sumieniem mogę polecić tą właśnie Kancelarię Prawną. Moje interesy były starannie prowadzone a moja osoba należycie reprezentowana. Kontakt był super a obsługa bardzo miła. Polecam

Ocena:

Kelner 2015-01-08

Polecam!!!

Ocena:

Kołton 2015-02-04

Mój ponad dwuletni bój o zwrot pożyczonych pieniędzy od znajomego zamienili w zwycięstwo w przeciągu niecałego miesiąca. W sprawie, wydawało mi się, bez szans na wygranie, bez twardych dowodów na udzielenie przeze mnie pożyczki, Kancelaria sprawiła, że zwrot pieniędzy od dłużnika nastąpił w błyskawicznym tempie. Pan prowadzący moją sprawę zawsze szybko i sprawnie odpowiadał na moje pytania i na bieżąco informował mnie o rozwoju sytuacji. "Polecam bardzo jako remedium na spokojny sen i sposób na głęboki oddech po nieskutecznych sposobach odzyskania pieniędzy we własnym zakresie. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Ocena:

Gonia 2015-02-06

Bardzo profesjonalna kancelaria, miałam niestety potrzebę skorzystać z usług a nikt nie lubi sadów i negatywnych emocji. bardzo sprawnie i konkretnie zajęli się moją sprawą z całkiem dobrym efektem którego nawet sie nie spodziewałam. Polecam ;)

Ocena:

Patryk Gitowski 2015-02-25

Bezpłątnie powiedzieli jak sie uporac z dłużnikiem.OK.

Ocena:

Kisiel 2015-02-28

Porady udzielili za free, troche niecierpliwi ale ujdzie.

Ocena:

Dorota Podolska 2015-03-03

Majatek dluznika znaleziony po 24h, bez opłat, zaproponowali postepowanie, nie mam wiekszych zastrzeżeń.

Ocena:

Zdzislaw 2015-03-21

Bez zaliczek, gdzie inni tylko kase ciagną na dzień dobry po kilka tys. Jedna sprawa obyła się bez sądu, druga nie dalo sie, choc wolałbym aby dłuznika zastrzelili na miejscu jak psa. Sprawa ciagnela sie bo sie sk....l odwolywal. Do tej pory 50% odzyskane. Nie informuja na biezaco ale po kolejnych krokach. Na razie nie mam wiekszych zastrzezeń tym bardziej ze prowizja chyba najnizsza na rynku 7%.

Ocena:

Adelajda 2015-03-25

Sporzadzili umowe i sie dogadaliśmy, niestety dłużnik sie zawinał po spłacie 80%

Ocena:

Babcia co daje z kapcia 2015-03-30

Bez pierd.. zaliczek jak inni, bez opłąt wstepnych Ultimatum rozwiązało sprawe, prowizją obciążli dłużnika, jak miło :P

Ocena:

Krokodyl 2015-04-02

Bez opłat wstępnych jak inni nawt po kilka tys.Wiarygodna i skuteczna kancelaria. Przede wszystkim dla ludzi. Polecam udanie się do nich, jeśli macie problem, z którym nie możecie sobie sami poradzić. Adwokat na pewno pomoże w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią. Są zawsze frontem do klienta. Polecam ich z czystym sumieniem.

Ocena:

Niebodrz 2015-04-15

Dłużnika szukałem ponad dwa lata, wszystko poukrywał i poprzepisywał. W ciągu 2 miesięcy wszystko zostało odzyskane. Nie pobrali zadnych opłat wstepnych.

Ocena:

Antyczachor 2015-04-20

Pan Lewandowski z Piły to moj dłużnik, który wyssał z palca jakieś historie że jestem mu coś winien i teraz opisuje jaki to jest on pokrzywdzony przez różne kancelarie i firmy do których się zgłosił, bo piatek klepki brakło i napozyczał ...

Ocena:

Marek Sucharski 2015-04-28

Kancelaria świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstepnych i za poszukiwanie majatku dłuznika oraz całej rodziny az do 5 lat wstecz - nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata ale odzyskałam prawie całośc, jeszcze zostały odsetki, komornika maja niesamowitego, jezdzi do dłużnika, a oni mu znajduja majatek dłużnika. W razie gdy sa problemy to poszukaja po KW - w ciagu jednej doby. Inna sprawe zalatwili 2 dwa miesiace tez zero oplat wstepnych - inni chca po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu.

Ocena:

Lech Witold 2015-04-29

Sprawa załatwiona, choc nie obyło sie bez przygód, kontakt mogłby być lepszy, ale generalnie ujdzie.

Ocena:

Lewandowski Maciej 2015-05-02

POLECAM!!!

Ocena:

Mały Joe 2015-05-07

DZIĘKUJĘ! Dziękuję Wam za pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Mój koszmar wreszcie się skończył! Męczyłem się z dłużnikiem od blisko dwóch lat. Żałuję, że wcześniej do Was nie trafiłem.

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości
Zapoznaj się z klauzulą informacyjną RODO

Informujemy, iż niniejsza witryna korzysta z plików cookies.

W trosce o bezpieczeństwo przetwarzania danych osobowych uprzejmie prosimy o zapoznanie się z pełną klauzulą informacyjną oraz polityką prywatności.

X
OK, przeczytaj więcej
Szanowny Kliencie

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO).
Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

ZgodyPolityka prywatności
Wyrażenie zgody

Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez: KANCELARIA ULTIMATUM LTD, UNIT 4E ENTERPRISE COURT FARFIELD PARK, S63 5DB ROTHERHAM

Cele przetwarzania danych
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • realizacja zamówienia / zlecenia klienta
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  • realizacja zamówienia/zlecenia klienta, świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych

Administrator oraz podmioty przetwarzający dane na zlecenie administratora danych, w tym agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą

Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych.

Kontrolowanie plików cookie

Zakres akceptacji plików cookie możesz ustawić w swojej przeglądarce, zgodnie z ustawioną polityką cookie.

Polityka prywatności / cookies
Firma KANCELARIA ULTIMATUM LTD, UNIT 4E ENTERPRISE COURT FARFIELD PARK, S63 5DB ROTHERHAM, właściciel serwisu www.odzyskamydlug.pl, dokłada wszelkich starań, aby Państwa prywatność była odpowiednio chroniona. W celu realizacji zgodnego z prawem, przejrzystego i bezpiecznego przetwarzania Państwa danych osobowych przyjmujemy niniejszą Politykę Prywatności, która obowiązuje od dnia 25 maja 2018 r. Polityka Prywatności odwołuje się do RODO, czyli Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). Dokument określa jakie dane i na jakich zasadach przetwarzamy i jak dbamy o ich bezpieczeństwo i Państwa prawa.
§1 Administrator danych osobowych

Administratorem Państwa danych osobowych jest KANCELARIA ULTIMATUM LTD, UNIT 4E ENTERPRISE COURT FARFIELD PARK, S63 5DB ROTHERHAM . W przypadku dodatkowych pytań dotyczących przetwarzania Państwa danych osobowych oraz przysługujących Państwu praw, prosimy o kontakt drogą mailową: kontakt@odzyskamydlug.pl.

§2 Zakres, cele i podstawy prawne przetwarzania danych osobowych

W związku z tym, że poprzez serwis www.odzyskamydlug.pl umożliwiamy kontakt w różnych sprawach, przetwarzamy Państwa dane osobowe w różnych celach, w różnych zakresach i na różnych podstawach prawnych. W celu precyzyjnego przekazania informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych pogrupowaliśmy je według celu przetwarzania danych:

  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • realizacja zamówienia / zlecenia klienta
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

W przypadku danych osobowych pozyskanych w inny sposób, niż przez stronę www.odzyskamydlug.pl (telefonicznie, mailowo) również przetwarzamy je wyłącznie w celu, w jakim zostały udostępnione i przez czas jaki jest konieczny do realizacji tego celu. W przypadku planowanej zmiany celu przetwarzania, zawsze pytamy właściciela danych osobowych o zgodę i informujemy o zmieniających się warunkach przetwarzania danych.

§3 Pliki cookies

Wykorzystujemy pliki cookies w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu, a w szczególności dostosowania zawartości serwisu do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania z serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry urządzenia użytkownika (takie jak: typ urządzenia, rozdzielczość ekranu, kraj, z którego dochodzi do wejścia) i dzięki temu odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego potrzeb. Wykorzystujemy także cookies w celu zbierania ogólnych i anonimowych danych statystycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych i marketingowych:

  • Google Inc. z siedzibą w Mountain View, Kalifornia, Stany Zjednoczone. Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://policies.google.com/privacy
  • Facebook Inc. z siedzibą w Menlo Park, Kalifornia, Stany Zjednoczone, Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://www.facebook.com/policy.php
  • Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103 U.S.A., Aby dowiedzieć się więcej o polityce prywatności tego administratora kliknij tu: https://twitter.com/en/privacy

Podmioty wymienione w §3 są administratorem danych osobowych zawartych w plikach cookies w rozumieniu RODO. Mogą Państwo samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień można dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu cookies na Państwa urządzeniu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Mogą Państwo w każdej chwili usunąć pliki cookies, korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której Państwo używają. Ograniczenie stosowania plików cookies może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

§4 Państwa prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych

Przysługuje Państwu prawo do:

  • dostępu do swoich danych osobowych,
  • sprostowania danych osobowych,
  • usunięcia danych osobowych,
  • ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • przenoszenia danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu do przetwarzania danych osobowych,
  • cofnięcia wcześniej wyrażonej zgody na przetwarzanie danych osobowych.

W celu skorzystać ze swoich uprawnień, prosimy o kontakt na adres mailowy: kontakt@odzyskamydlug.pl Jeżeli, występują Państwo do nas z żądaniem związanym z wykonaniem wymienionych powyżej praw, odpowiadamy na to żądanie niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak – z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – nie będziemy mogli spełnić Państwa żądania w ciągu miesiąca, spełnimy je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując uprzednio o przedłużeniu terminu.

§5 Bezpieczeństwo Państwa danych

Jako Administrator Danych Osobowych danych osobowych dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo Państwa danych osobowych.

Zobowiązujemy się do:

zabezpieczenia danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, zmianami, uszkodzeniem lub zniszczeniem, dopuszczenia do przetwarzania danych osobowych wyłącznie osób posiadających wydane przez nas upoważnienie, zapewnienia kontroli nad prawidłowością przetwarzania danych osobowych, prowadzenia ewidencji osób upoważnionych do przetwarzania danych osobowych, dochowania szczególnej staranności, aby osoby upoważnione do przetwarzania tych danych zachowały je w tajemnicy, również po zakończeniu realizacji Usługi, prowadzenia wymaganej przepisami prawa dokumentacji opisującej sposób przetwarzania powierzonych danych osobowych oraz środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzania tych danych, zapewnienia aby urządzenia i systemy informatyczne i telekomunikacyjne, służące do przetwarzania danych osobowych, były zgodne z wymogami Rozporządzenia Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzanych danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy.

§6 Newsletter

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do KANCELARIA ULTIMATUM LTD, UNIT 4E ENTERPRISE COURT FARFIELD PARK, S63 5DB ROTHERHAM wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej strony www.odzyskamydlug.pl zapisana na newsletter może się z niego wypisać klikając przycisk „anulować subskrypcję” na dole każdej wiadomości z newslettera. Newsletter wysyłany jest e-mailem. {company} zastrzega sobie prawo do wysyłania wiadomości, osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się na przetwarzanie podanych danych w formularzach, zgodnie z Polityką Prywatności. Pod pojęciem wiadomość są rozumiane informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych www.odzyskamydlug.pl.

Później Chcę korzystać z serwisu i akceptuję