OPINIE KLIENTÓW

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy.

Ocena:
4.89 (na podstawie 230 recenzji)

Kielbaska 2018-09-09

Bez zastrzeżeń.

Ocena:

Golecorkiestra 2018-08-14

FV za uslugi sprzed 3 lat, nie do odzyskania w normalnym trybie, bo dluznik bedzie podwazal ze przedawniona , a podeszli do tego inaczej - nie wiem jak ale odzyskane w 100%

Ocena:

Konus 2018-07-31

Nie mam zastrzeżeń, sprawdzili mojego kontrahenta za free w 48h, dzieki temu uniknąłem strat, poleceam kancelaria ulimatum, opinia pozytynw.

Ocena:

Wiejek 2018-07-01

Miałam 2 postępowania w których Ultimatum pomogło mi wyjść z problemów, dlatego w 100% polecam!

Ocena:

Ania 2018-06-18

Zdecydowanie można im zaufać. To specjaliści w swojej branży. Nie wiem czy ktoś inny zająłby się moją sprawą tak profesjonalnie jak oni... A tu pieniądze szybko odzyskane, do tego miłe podejście do klienta. Czego chcieć więcej :)

Ocena:

Własciciel DROZD 2018-06-05

Pomimo, że moje kwoty nie były wysokie przyjeli sprawe na probe i jakosc dali rade odzyskać sprawe sprzed 5 lat, zrobili cwanie przez sad i dłużnik sie niewasko zdziwil.

Ocena:

kuternoga f 2018-06-02

Bez zastrzeżeń.

Ocena:

Zdrzak 2018-05-29

Porada w Ultimatum - bezpłatnie w kilka minut, gdzie indziej chcieli za to kilka stówek...

Ocena:

Jaskólska 2018-05-23

Ultimatum to kancelaria godna uwagi ponieważ załatwiają wszystko bez jakichkolwiek opłat wstępnych jak u konkurencji, sama jak udaję się do sadu to płące nawet więcej, a tutaj możan się umówić na z nimi na indywidualne warunki i zapłacić w kilku niewielkich ratach. W moim przypadku komornik nie za wiele robił, ale na szczescie firma Ultimatum znalezła majątek który dłużnik przepisał na siostrę i skarga "pauliańska" załatwiła sprawę jak i cały nieszczęsny temat związany z długiem. Dodam tylko, że musieli jeszcze poszukać przez detektywa dłużnika ponieważ przez dłuższy czas ukrywał się owy Pan zalegający z opłatami za wykonane usługi.

Ocena:

Kaleta Dudek 2018-05-14

Są skuteczni , nie ma opłat wstepnych, prowizja na tle konkurencji niska.Kontakt - lepiej pisać maile, bo na telefon czasem nie odpowiadają, adwokat ma dyzury wiec idzie sie ciezko dodzwonic.

Ocena:

Jacek co nie miał Placka 2018-05-11

Moj dłużnik jak dostał pismo to pierdyknal na serce i zaplacil.POLECAM!

Ocena:

Ożarek Oscar 2018-05-10

W firmie o nazwie Ultimatum przenigdy nie ma pobieranych opłat wstępnych gdy u innych zaliczki sięgają nawet 5 czy 10 tys złotych, więc duży plus bo nie każdy w takiej sytuacji kiedy zostaje oszukany ma na wyłożenie od tak takie kolosalne środki finansowe. Dla mnie liczył się przede wszystkim profesjonalizm gdyż miałam serdecznie dosyć słuchania "chyba", "może" czy "wydaje mi się jak to w innych kancelariach windykacyjnych usłyszałam. Oczywiście finał sprawy zależy od wielu czynników, ale u mnie z każdym problemem Ultimatum poradziło sobie wzorowo. Świetna robota!

Ocena:

Kondzio Tym 2018-05-01

Prowadzą sprawy p-ko Getback i jakoś im idzie, do tej pory 50% odzyskane, reszta w sądzie, radze natychmiast skąłdac pozwy przez nich bo jak będziecie czekać to nic z tego nie bedzie.

Ocena:

Roger K 2018-04-30

Ja miełam innago typu zlecenie- chodziło o poszukiwanie osoby która uciekłą za granice - były maż partnerki - Kancelaria Ultimatum znalazła go przez prywatnego deketywa we Włoszech. Nie wiem czy inni by coś na to poradzili. Mają też pozytywne komentarze: https://www.facebook.com/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/

Ocena:

Doopsko 2018-04-27

Umowa ustna bez zadnych papierow- nie spodziewałem sie z e kancelaria ultimatum sobie z tym poradzi, pomimo tego ze nie znalem nawet adresu dłużnika to go znaelźli na drugim koncu Polski, komornik sciaga z niego wratach.

Ocena:

Adam z D.. 2018-04-25

Daje maxa za porade - nc nie kosztowala.

Ocena:

Kiełbasa i Sznurek 2018-04-24

Moja opinia o Ultiamtum jest pozytywna, choć mogliby być szybsi.

Ocena:

Kownacka Ilona 2018-04-20

Parę lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum ponieważ na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała podejścia profesjonalnego i znajomości prawa, a nie gdybania i podejrzewania. Firma Ultimatum zajęła się tak dokładnie i skrupulatnie z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie. Miłe podejście do klienta zaangażowanie to atuty tej kancelarii, godna zaufania. Polecam w 100%.

Ocena:

Walcze z Getback 2018-04-20

Udaje im sie odzyskać kase od Funduszy typu Getback, Runicom. Nie mam pojęcia jak ale daja radę, bo czekanie na kase pare lat i ochłapy to nie dla mnie. Na razie nie narzekam.

Ocena:

Grzegorz Siudym 2018-04-16

Maiłem papiery, obligacje GetBack S.A., inna windykacja nie dąła rady, Ultimatum ściągnęło kase w 10 dni, prowadzą p-ko nim kolkanaście postepowań cywilnych, są skuteczni!

Ocena:

Szuflada 2018-03-28

Porada darmowa w 2 minuty - powiedzeli co mam zrobic aby bez umowy mozna był osprawe pchnać do sadu. Opinia o kkancelarii pozytywna.

Ocena:

Dorota Kowala 2018-03-26

Kancelarii Ultimatum zgłosił się mój mąż, podając 2 klientów do odzyskania długu. Obie sprawy zostały szybko zakończone z pozytywnym dla nas skutkiem, dług odzyskany w całości. Prowizje dla siebie pobrali na samym końcu, a poradę na samym początku mieliśmy za darmo.

Ocena:

Statua Wolności 2018-03-19

Witam, miałem polisokatę i z czystym sumieniem mogę polecić tą właśnie Kancelarię Prawną. Moje interesy były starannie prowadzone a moja osoba należycie reprezentowana. Kontakt był super a obsługa bardzo miła. Polecam

Ocena:

Kancelaria Ultimatum Opinia 2018-03-12

Zdjęli z mojej głowy cały kłopot z uporczywym dłużnikiem. Nie przypuszczałam nawet, że tak dobrze im pójdzie. Rozliczyłam się z kancelarią dopiero po zakończeniu sprawy.

Ocena:

Derudo Pablo 2018-03-02

Szybkość i skuteczność to coś co wyróżnia kancelarię Ultimatum. Skorzystałam z ich uslug pierwszy raz z polecenia kolegi, ale nie żałuję, ludzkie podejście brak dodatkowych kosztów windykacji. Wszystko zapłacił dłużnik

Ocena:

Gozdzk Radoslaw 2018-02-19

Kancelaria Ultimatum spisała się na medal, kasa odzyskana w niecały miesiąc za fakture z która sie meczyłem prawie rok, dłużnik mnie olał, nie odbierał telefonów, załatwione szybko, opinia o kancelarii ultimatum - pozytywna. https://www.youtube.com/watch?v=UdXCY_S7dNU

Ocena:

Jeremi Bulak 2018-02-15

Zadzowniłem po prade - za free powiedzieli co mam zrobić, w innej kancelarii chcieli za to kilka stówek.

Ocena:

Olek 2018-02-12

Ja jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia do klienta. Moja sprawa jest w toku, a kontakt jest bardzo dobry.

Ocena:

Kika Onu 2018-02-03

Nie wiem w jaki sposób zmusili mojego dluznika do splaty w ratach a ja glupia nie moglam sobie z tym poradzic przez 2 lata, zaparl sie przestalk odbierac telefony i udawal ze nie ma go, docapili dziada w pracy i skulony zaplacil w 3 tygodnie.

Ocena:

Tytus De 2018-01-30

OK!

Ocena:

Wysocki Robert 2018-01-29

Profesjonalnie poprowadzona sprawa komronicza, nie miałem żadnych danych, Ci znależli dłużnika. Polecam.

Ocena:

Kondzio 2018-01-24

Polisolokata spłacona przez spółke, wysłali jedno pismo i wpisali go na listę.

Ocena:

Maco polo 2018-01-11

Wysoka ścuągalnośc faktur, nawet tych przedawnionych. Mają na to patent. Szczerze polecam!

Ocena:

Kaleta 2017-12-29

Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąs firmę z Wrocławia. Sami sobie znalexli dane dłużnika po samym peselu, bo tak sie ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstepnych i za poszukiwanie majatku dłuznika oraz całej rodziny az do 5 lat wstecz - nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata ale odzyskałem prawie całośc, jeszcze zostały odsetki, komornika maja niesamowitego, jezdzi do dłużnika, a oni mu znajduja majatek dłużnika. W razie gdy sa problemy to poszukaja po KW - w ciagu jednej doby. Inna sprawe zalatwili 2 dwa miesiace tez zero oplat wstepnych - inni chca po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. Również jak się z nimi pgada top pokryją koszty sądowe w 50%.

Ocena:

Czachor Andrzej 2017-12-20

portal-konsumenta.pl - OSTRZEŻENIE!!! Pragniemy ostrzec firmy, konsumentów i klientów przed praktykami stosowanymi przez Pana Andrzeja Czachor - właściciela domeny: portal-konsumenta.pl oraz airmax.pl - opinie negatywne pisane są przez właściciela portalu,a usuwane w zamian za wynagrodzenie dla właściciela portalu - strona jest podbijana w wynikach wyszukiwania aby wyglądała na wiarygodną - opinie są sztucznie nabijane przez właściciela i firmy wynajęte (np. pozytywne opinie na temat airmax.pl - firma prowadzona przez Pana Czachor oraz inne na stronie startowej) - brak jest kontaktu z właścicielem (brak maila, telefonu, nipu, adresu, etc) tak aby nie móc go pozwać w procesie o ochronę dóbr - strona nie posiada administratora, znajduje się na zagranicznych serwerach - Pan Czachor nie reaguje na wezwania, pracownicy (księgowy, pracownicy call- center) w firmie airmax.pl nie podają jego danych, nie przyznają się nawet, że znają właściciela - google oceniło stronę jako próbę oszustwa, sprawa cywilna i karna w toku Wiele firm jest poszkodowanych przez działania tego portalu, na własną rękę zdobyliśmy pełne dane właściciela. Pełne dane firmy: portal-konsumenta.pl (ip: 104.24.102.191) prowadzony przez Andrzeja Czachor ul. Dunikowskiego 16C, 45-631 Opole nip: 7542503379, mail: biuro@bestpartner.pl tel. 77 54493333 również prowadzi firmę pod adresem jw i stronie internetowej (Czachor, Rudnicki) airmax.pl także pod adresem ul. Ozimska 184, 45-273 Opole.

Ocena:

Pacco Robbi 2017-12-11

Moze być.

Ocena:

Monika 2017-12-11

Bardzo skuteczna firma, szybko odzyskałam większość swojej kwoty. Podjeli się spraw niemożliwych. Polecam bo warto

Ocena:

Kartezjusz 2017-12-08

Szanowni Państwo, kancelaria przyjęła moją sprawę ponad pół roku temu, nie przyjeli żadnych pieniędzy na wejście jak to robią inni.P o czynnościach polubownych tj. wezwaniu do zapłaty, wpisaniu dłużnika w rejestr sprawdzeniu majątku (bezpłatnie!!!!) dłużnik dalej unikał kontaku.Podjałem decyzję o skierowaniu sprawy do sadu.Uzgodniłem iż opłace połowę kosztów a oni resztę sobie ściągną z dłużnika, poszli na to, bo sprawa rokowała.Do sadu nie stawiałem się wogóle i nie musiałem oglądac gęby mojego dłużnika.Komornika również opłacili w połowie, fakt, że czasem kontakt jest utrudniony ale doprowadzają wszystkie sprawy do końca i okazało się ze dłużnik zapłacił tylko połowe długu ale na wyjawieniu zaczał kręcić i sprawdzili że przepisał majątek

Ocena:

Jacek 2017-12-04

Chciałem podziekować Panu Pawłowi i Marcinowi za skuteczne działania w mojej dośc trudnej sprawie p-ko spółce która naciagneła mnie i moich bliskich na inwestycje.Nie udało sie odzyskać całości ale ponad połowę.Dzieki i w przyszłosci skorzystam.

Ocena:

Kot Perski 2017-11-29

Dluznik mnie calował w zad..k jak go windykacja z ultimatum pogonila, wpisali go , zablokowali - polecam.

Ocena:

Mariusz 2017-11-10

Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.

Ocena:

Mechaniczna 2017-10-26

Zgłosił się mój mąż, podając 2 klientów do odzyskania długu. Obie sprawy zostały szybko zakończone z pozytywnym dla nas skutkiem, dług odzyskany w całości. Prowizje dla siebie pobrali na samym końcu, a poradę na samym początku mieliśmy za darmo. Nie pozostaje mi nic innego niż polecić.

Ocena:

Kinoman 2017-10-25

Przyjeli bez opłat wstępnych, oplacony wpis i komornik trzeba tylko z nimi pogadac szczerze.Sprawa na razie w toku, nie mam zastrzezen.

Ocena:

kalinowski 2017-10-04

Wziałem ich z polecenia gdyż z usług korzystał mój znajomy, który prowadzi firme transportową i odzyskali w jego imieniu parę znacznych faktur za usługę w kraju i za granicą. Ja prowadze biznes związany z reklamą i mam paru cwaniaków którzy zalegali już nzacznie po teminie prawie dwa lata a wiec by się niedługo przedawniło. Po pierwsze nie tak jak moja poprzednia agencja brała kase na poczatku za działania, nie wzieli nic za przyjęcie, analizę, sprawdzenie, etc. Po około 14 dniach wpidaniu w rejestr, wystawieniu na sprzedaż, pokryli znaczą cześc wpisu sądowego!!!!!! Do sadu nie musiałem się wogóle stawiać, wszystko trwało około 3 miesięcy.Komornika mają bardzo skutecznego - nie spotkałem się z takim działaniem w terenie.Reasumując 90% zostało odzyskane i sprawy w toku.Kontakt z nimi może być czasem utrudnione ale do mnie też dzwonią klienci upierdliwcy i to rozumiem. Jednym słowem - WYPAS.

Ocena:

Dywanowski Wojtek 2017-09-27

Dwa lata czekałem na sciagniecie kasy od mojego szwagra - opinia o kancelarii ultimatum pozytywna.

Ocena:

Konkolewski Pawel 2017-09-27

Nie ma zadnych zastrzezen, kancelaria ultimatum pomogla mi odzyskac srodki z obligacji gdzie juz jedna windykacja sie wylozyla. Opinia o kancelarii ultimatum – zasłużony pozytyw!

Ocena:

Opinia o kancelarii ultimatum 2017-09-23

Opinie o kancelarii ultimatum są jak najbardziej zasłużona, postepowanie trwało około roku ale nie musiałem na szczescie widziec sie z dłuznkiem załatwili wszystko jak trzeba.

Ocena:

Mortezjusz 2017-09-21

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównianie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny.Po 30 dniach wszystko odzyskane.

Ocena:

Friend.. 2017-09-20

Poszukali mi mojego przyjaciela za free ktory juz de facto przyjacelem nie jest , sprawa w toku

Ocena:

Marlena Chyzo 2017-09-18

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna kancelaria. Brak kosztów wstępnych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy. Niesamowita pomoc Pan Wojtka i konrada!!!!!

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości