KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE KLIENTÓW

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

 

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum

 

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy. Chcielibyśmy podkreślić, że Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywne wsród Klientów zarówno biznesowych (firmy, spółki) jak i osób prywatnych we własnym zakresie starających odzyskać dług.

Ocena:
4.84 (na podstawie 322 recenzji)

PH Comodo 2019-10-31

Ściągnęli dług z umowy słownej! Nie mam pojecia jak to zrobili ale trzy inne firmy mi odmówiły.

Ocena:

Mark Trent 2019-10-04

Srodki odzyskane nie mam zastrzeżeń.

Ocena:

PPHU Moro 2019-09-09

Ultimatum dorwało tego skubańca co zalegał mi z oddaniem kasy, ale już po wszystkim, dzięki nim i mogę teraz jednoznacznie powiedzieć, że jest to jedna z lepszych firm.Widać że nikomu nie podarują nie ważne jak stary dług i czy dłużnik żyje czy umarł...Polecam.

Ocena:

Ptakowski Arkadiusz 2019-09-04

Irena S, Krzysiek Bastrzyk i Tomek Marusik to ta sama osoba - Arkadiusz Ptakowski który jest moim dłużnikiem - przeciwko niemu jest kilkadziesiąt postępowań sądowych, został przez nich upubliczniony i już nie moze oszukiwać więcej ludzi na pozyczkolandia.pl, kokos, etc. Nawet komórki i pralki na raty już śmieciu nie weźmiesz!!Jako jedyni dobrali mus isię do skóry i chwycili za jaja, a teraz nic nie moze zrobić to troluje pod różnymi nikami kopiuj/wklej. Mam nadziję, że za to też Cie pozwą. Wystarczy wejsc na ich strone i w zakładce dłużnicy wpisać Ptakowski - wyskoczy mase rzeczy na temat tego złodzieja, do tego jest na ponad 100 portalach.Proszę sie do nich zgłaszać jeżeli kogoś Ptakowski oszukał na portalu pożyczkowym, pożycza kwoty od 2 tys do kilkudziesięciu oraz zgłaszać sprawe do prokuratury i na policje bo to już jest działalnośc przestępcza. To człowiek ze wsi Zelice - każdy tam wie że od małego kradł na potęge, a teraz żyje kosztem innych.Sprawy p-ko niemu prowadzi prokuratura w Pile, tam sie proszę zgłaszać gdyż pokrzywdzonych jest dziesiątki i oszukuje kolejne osoby bądz na portalach ale też prywatnie. Sprawy zgłaszać do MSW - choć na życzenie podam jego pesel zeby było łatwiej dochodzić przez sad. Dodam jeszcze,że on jest bezrobotny, nie pracuje nigdzie jak znajdzie prace to maksymalnie na tydzień i się na nim wyznają i nie ma z czego spłącać bo jest goły i wesoły - obecnie wyrabia sobie żółte papiery, żeby za czubka go uznali i nie musiał spłacać długów.

Ocena:

PPHU Korba 2019-08-21

Nie mam zastrzeżeń, wszystko odzyskane. Prowizja niska., brak opłąt wstepnych.

Ocena:

Kolombo 2019-08-20

Kasa odzyskana bez opłat wtępnych jak co u niektórych...

Ocena:

Umowa ustna 2019-07-01

Byłem w kilku firmach windykacyjnych i każda mówiła, że ciężki mamy przypadek i że się nie podejmą chyba że wpłacimy kilka tysięcy zaliczki.... tu bez zaliczek, prowizja dosc niska. Współpraca skuteczna z kancelarią Ultimatum i mogę tych fachowców windykacyjnych polecić każdej osobie.

Ocena:

Manheim Dieter 2019-06-26

Er kann Wunder wirken ........ Ich hatte praktisch keine Dokumente, nur einen Bezugspunkt, und ULTIMATUM OFFICE sagte klar und deutlich, dass ich mir um nichts Sorgen machen würde

Ocena:

Aneta Kruczek 2019-06-19

Wszystko załatwione, szybko, z efektem ale nie obylo sie bez post. sądowego, oplacili za mnie czesc kosztow. Prowizja od efektu.

Ocena:

FRG Rozanski 2019-05-22

3/4 naleznosci odzyskane w 60 dni, gdzie inni sie bawili poand rok, bez zaliczek, prowizja niska, nie mamy zatrzeżeń.

Ocena:

TKD Goods 2019-05-22

As a faithful client of the Ultimatum office, I have been recommending the services of this company that attracts people from all over Poland for over 10 years, and even outside the country. The men are doing great, so it must be said that they regain their debts at an express pace.

Ocena:

PUH Karolek 2019-05-22

Profesjonaliści, prawnicy, przejrzyste warunki , prowadzą rejestr dłużników- wpisani plują na nich,bo są na maxa zblokowani, nawet pieluch na raty nie wezmą, - niesamowita skuteczność. Porządek robią z dłużnikami aż się kurzy.

Ocena:

Mark 2019-04-30

Extremely professional and individual approach to all customers irrelevant to the place of residence size of debt - they help both companies and individuals, I know it perfectly because I met them as I wanted to recover money from the debtor in our company and later I rented them to recover money from people I rented a flat and did not pay 2 months for rent or rent. I recommend the Ultimatum office - you can always count on their help.

Ocena:

Potocka Liwia 2019-04-24

Bez zaliczek, sprawa zakończona w 60 dni, nie mam zastrzeżen do Kancelarii Jarocki Rafał , tym bardziej, że dług mi oddawał 3 lata na raty po 100 zł, dobrzeze wzieli sie za niego.

Ocena:

SHUW Skawinski 2019-04-24

Po sprawie sadowej, gdzie inni nie dali rady odzyskane 80%.

Ocena:

Matylda z Poznania 2019-03-30

Rekomenduję usługi firmy Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi odzyskać pieniądze za niezwróconą zaliczkę gdzie nie miałam ani grosza na start - Panowie oznajmili, że nie pobierają w kancelarii Ultimatum zaliczek ani opłat wstępnych, dla mnie te słowa były zbawienne i suma summarum w 2 tygodnie wysłali parę pism do dłużnika i dłużnik sam poprosił o numer konta. Polecam!!!

Ocena:

Grammy Fred 2019-03-30

Kasa odzyska a ciagu 60 dni, poprzednia firma rozłożyła ręce, Ci dali rade choć nie było łatwo!!!

Ocena:

Maksymilian 2019-03-29

Niezmiernie dziękuję z całego serca, a także szczerze polecam wszystkim usługi świadczenie przez firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum. Dłużnicy będący finansowymi oszustami zawsze powinni się co do grosza rozliczyć jak Ultimatum wkracza do działania.

Ocena:

Alana 2019-03-27

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia każdej osobie ponieważ u mnie pieniądze za alimenty wywalczone w mgnieniu oka mimo, że ojciec dziecka robił problemy. Dziękuję

Ocena:

Oswald 2019-03-26

Skłoniło mnie do skorzystania z usług biura Kancelaria Ultimatum fakt, iż obowiązuje u nich całkowity brak kosztów związanych z rozpoczęciem procedury odzyskiwania długu, prowizję "odpala się" im dopiero po zakończeniu postępowania windykacyjnego, rzecz jasna, że u mnie sprawa pozytywnie zakończona, dzięki interwencji nim.

Ocena:

Świętopełk 2019-03-25

To biuro windykacyjne znane mi od wielu lat to istny motywator, który powoduje, że oszuści nie mają jakichkolwiek szans walczyć z kimś tak potężnym jak Kancelaria Ultimatum stąd z moich ust może paść tylko pozytywna rekomendacja na temat tego biura.

Ocena:

Agenor 2019-03-24

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM to biuro windykacyjne na poziomie Europejskim przez duże E ponieważ zastosowali szereg działań o których przeciętne biuro windykacyjne w naszym kraju nie miało bladego pojęcia. POLECAM !!!

Ocena:

Leonard 2019-03-23

Nasza spółka jest maksymalnie zadowolona i usatysfakcjonowana z wyboru właśnie tego biura windykacyjnego a nie żadnego innego gdyż zadłużona firma oddała pieniądze z odsetkami. Polecamy

Ocena:

Hiacynt 2019-03-22

Tak, potwierdzam wszystkie powyższe recenzje na temat biura Kancelaria Ultimatum ponieważ uważam, że to najlepsza firma odzyskująca długi na świecie. Środki finansowe odzyskane w niespełna dwa miesiące z "hakiem", więc zadowalający rezultat.

Ocena:

Marzena 2019-03-21

Biuro windykacyjne skutecznie walczące z oszustami finansowymi, co się nazywa Kancelaria Ultimatum zajęła się kompletnie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem długu od dłużnika. Polecam wszystkim osobom

Ocena:

Estera 2019-03-20

Muszę powiedzieć wszystkim, że jak Kancelaria Ultimatum kroczyła do gry to dłużnikowi zszedł uśmiech z twarzy, który towarzyszył mu przez cały okres przetrzymywania naszych pieniędzy.

Ocena:

Alojzy Kempa - Wolica 2019-03-20

Moja opinia i opinie moich znajmowych o kancelarii ultimatum sa jak najbardziej pozytywne, doskonały kontakt na każdym etapie postępowania, nic nie biorą za przyjęcie sprawy, za prowadzenie - opłąty zero, tylko jak sie idzie do sadu to informują o wysoksci - i tak sporo mniej niż u innych kancelarii, dla mnie to było kluczowe gdyż nie mielismy pienidzy na płacenie czegokolwiek, prowzija 7% - więc akceptowalna.

Ocena:

Firma budowlana 2019-03-19

W moim przypadku jak dłużnik zobaczył przychodzące pisma od Kancelarii Ultimatum to sam zapytał się mnie gdzie ma dług wpłacić czyli Ultimatum działa szybko i fachowo na terenie całego kraju, a nawet i poza nim.

Ocena:

Lubomira 2019-03-18

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne godne polecenia, które mogę polecić każdemu ponieważ zajęli się sprawą jak nikt inny, a zwiedziłam już trochę firm odzyskujących długi.

Ocena:

Celestyn 2019-03-17

Jestem od wielu lat wiernym klientem firmy Kancelaria Ultimatum i z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że są godnymi zaufania partnerami biznesowymi.

Ocena:

Krzesimir 2019-03-16

Nasza firma jest bezgranicznie wdzięczna kancelarii ULTIMATUM za całą pomoc prawną związaną z odzyskaniem długu od kontrahenta.

Ocena:

Aron 2019-03-15

Kancelaria Ultimatum ściągnęła dług za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu i zajęli się kompleksowo naszymi problemami z dłużnikami.

Ocena:

Ursyn 2019-03-14

Bardzo dobre biuro windykacyjne - u mnie finalnie satysfakcja była na maksymalnie zadowalająca gdyż pomogli dosłownie we wszystkim począwszy od kompletacji dokumentów aż do uiszczenia przelewu przez zadłużoną osobę.

Ocena:

Amelia 2019-03-13

Osobiście jestem wdzięczna za profesjonalizm firmy, rzetelność jej pracowników, sumienność i słowne podejście do naszej sprawy.

Ocena:

Iryda 2019-03-12

Genialne techniki związane z odzyskiwaniem długu - jestem wdzięczna, że potrafiła Kancelaria Ultimatum załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co niezmiernie wdzięczna. Dziękuję tak bardzo jak tylko się da!

Ocena:

Salomon 2019-03-10

Krótko mówiąc pragnę osobiście bardzo podziękować za zniweczenie działań oszusta-dłużnika oraz chciałbym wyrazić pełne uznanie za fachowe podejście w moim procesie windykacyjnym. Polecam!

Ocena:

Odys 2019-03-09

Rzetelne podejście do mojej sprawy windykacyjnej było niezbędnych aspektem całego postępowania związanego z odzyskaniem długu, dlatego, bardzo dziękuję Kancelarii Ultimatum za wszystko co dla mnie zrobiła Wasza kancelaria.

Ocena:

Faust 2019-03-08

Odzyskane pieniądze za nierozliczone faktury VAT związane z świadczonymi przez nas usługami firmie, której nie spieszyło się z uregulowaniem należności finansowych. Kancelaria Ultimatum pomogła nam sprawnie i skutecznie.

Ocena:

564889744 2019-03-07

Kancelaria Utliamtum i adwokat Paweł Olszewski spisali sie na medal!! Kasa odzyskana w 30 dni!!

Ocena:

Przedsiębiorstwo budowlane 2019-03-07

Kancelaria Ultimatum pokazała na przykładzie naszego dłużnika, że szybkość w działaniach to ich niepodważalny atut, a właśnie na tym nam najbardziej zależało żeby odzyskać płynność finansową.

Ocena:

Dominika 2019-03-06

Miałam problem żeby uzyskać pieniądze, a dokładnie wynagrodzenie z pracy w której bezpodstawnie mnie zwolniono mimo sumiennie wykonywanych zadań i umowy o pracę na czas nieokreślony. Odzyskali od mojego byłego pracodawcy 100% wynagrodzenia plus dodatkowe odszkodowanie. Dziękuję !!!

Ocena:

Oliwier 2019-03-05

Sprawa zakończona z wielkim sukcesem, a myślałem, że już będzie porażka, bo czekałem 3 tygodnie, a tu nagle informacja z biura Ultimatum, że w dłużnik zadeklarował spłatę długu po ich ingerencji.

Ocena:

Hurtownia budowlana 2019-03-04

Dłużnika nie wywiązał się z kwestii rozliczeniowych po tym jak nabrał towar na ponad 40 tys. zł z naszej hurtowni - wcześniej uiszczał FVAT, dlatego miał możliwość terminowego rozliczenia się, co wykorzystał przeciwko nam. Kancelaria Ultimatum w mgnieniu oka pomogła nam uporać się z perfidnie działającą firmą.

Ocena:

Cyprian 2019-03-03

Pożyczyłem znajomemu pieniądze i mnie wykiwał, prosiłem i błagałem, a on nic. Byłem w 4 firmach prawniczych i odsyłali mnie z kwitkiem lub kazali tylko czekać. Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą to od razu był efekt i mimo że odzyskanie długu trwało miesiąc to ogarnęli temat jak trzeba i pieniądze wróciły na moje konto. POLECAM

Ocena:

Emil 2019-03-02

Osobiście daje ogromnego plusa Kancelarii Ultimatum za to, odzyskali dług, którego wcale łatwo nie było wyegzekwować ponieważ umowa była ustna, ale krok po kroku dopięli swego i pieniądze już są u mnie na koncie, dodam tylko tyle, że nie pobierają zaliczek, więc duży atut.

Ocena:

Zakład brukarski 2019-03-01

W biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum uporali się z dłużnikiem najporządniej jak tylko się dało, a na dodatek dodam, że trzeba jedynie niewielką ilością dokumentów wypełnić żeby nawiązać z nimi współpracę.

Ocena:

Maryla i Mirosław 2019-02-28

U nas było tak, wspólnie z mężem od początku mieliśmy pewność, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się - firma z polecenia w której nie było 1% podejrzenia, że nie poradzą sobie z dłużnikiem. Polecamy w 100% usługi świadczone przez biuro Ultimatum.

Ocena:

Kacperc41 2019-02-27

Kancelaria Ultimatum spisała sie - skorzystałem ze strony kancelariaultimatum.pl i zgłosiłem dłużnika przez formularz, odpowiedz w ciagu kilku godzin i nastepnego dnia juz sprawa w trakcie po tygodniu dług odzyskany , po wezwaniu przez kancelaria ultimatum, dłużnik spłącioł z czym mnie zwodził ponad 3 lata.

Ocena:

Beata Wolska 2019-02-25

Zgłosiłam sie do innej firmy to za przyjęcie sprawy mi powiedzieli 3 tys. za same czynności, Ultimatum nic nie pobrało!!! Pomimo, że znalezli majątek dłużnika oraz jego brata - zrobili to za darmo, koszty sprawy sadowej wyszły połowe jak w normalnej kancelarii - porównajcie soibie koszty jakie stawki krzycza adwokaci za napisanie samego pisma. Prowizja najniższa na rynku.

Ocena:

Paul 2019-02-25

A court case commissioned to a debtor from the vicinity of Belgium, a bvba company, the previous debt collection did not give advice, because it changed the address I do not know how, but paid after the negotiations.I directed them to my friend

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości