KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE KLIENTÓW

Kancelaria UltimatumKancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach - bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne - począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujęmy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wsyzstkich, którzy poszukują pomocy. Chcielibyśmy podkreślić, że Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywne wsród Klientów zarówno biznesowych (firmy, spółki) jak i osób prywatnych we własnym zakresie starających odzyskać dług.

Ocena:
4.87 (na podstawie 295 recenzji)

Matylda z Poznania 2019-03-30

Rekomenduję usługi firmy Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi odzyskać pieniądze za niezwróconą zaliczkę gdzie nie miałam ani grosza na start - Panowie oznajmili, że nie pobierają w kancelarii Ultimatum zaliczek ani opłat wstępnych, dla mnie te słowa były zbawienne i suma summarum w 2 tygodnie wysłali parę pism do dłużnika i dłużnik sam poprosił o numer konta. Polecam!!!

Ocena:

Maksymilian 2019-03-29

Niezmiernie dziękuję z całego serca, a także szczerze polecam wszystkim usługi świadczenie przez firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum. Dłużnicy będący finansowymi oszustami zawsze powinni się co do grosza rozliczyć jak Ultimatum wkracza do działania.

Ocena:

Alana 2019-03-27

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia każdej osobie ponieważ u mnie pieniądze za alimenty wywalczone w mgnieniu oka mimo, że ojciec dziecka robił problemy. Dziękuję

Ocena:

Oswald 2019-03-26

Skłoniło mnie do skorzystania z usług biura Kancelaria Ultimatum fakt, iż obowiązuje u nich całkowity brak kosztów związanych z rozpoczęciem procedury odzyskiwania długu, prowizję "odpala się" im dopiero po zakończeniu postępowania windykacyjnego, rzecz jasna, że u mnie sprawa pozytywnie zakończona, dzięki interwencji nim.

Ocena:

Świętopełk 2019-03-25

To biuro windykacyjne znane mi od wielu lat to istny motywator, który powoduje, że oszuści nie mają jakichkolwiek szans walczyć z kimś tak potężnym jak Kancelaria Ultimatum stąd z moich ust może paść tylko pozytywna rekomendacja na temat tego biura.

Ocena:

Agenor 2019-03-24

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM to biuro windykacyjne na poziomie Europejskim przez duże E ponieważ zastosowali szereg działań o których przeciętne biuro windykacyjne w naszym kraju nie miało bladego pojęcia. POLECAM !!!

Ocena:

Leonard 2019-03-23

Nasza spółka jest maksymalnie zadowolona i usatysfakcjonowana z wyboru właśnie tego biura windykacyjnego a nie żadnego innego gdyż zadłużona firma oddała pieniądze z odsetkami. Polecamy

Ocena:

Hiacynt 2019-03-22

Tak, potwierdzam wszystkie powyższe recenzje na temat biura Kancelaria Ultimatum ponieważ uważam, że to najlepsza firma odzyskująca długi na świecie. Środki finansowe odzyskane w niespełna dwa miesiące z "hakiem", więc zadowalający rezultat.

Ocena:

Marzena 2019-03-21

Biuro windykacyjne skutecznie walczące z oszustami finansowymi, co się nazywa Kancelaria Ultimatum zajęła się kompletnie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem długu od dłużnika. Polecam wszystkim osobom

Ocena:

Estera 2019-03-20

Muszę powiedzieć wszystkim, że jak Kancelaria Ultimatum kroczyła do gry to dłużnikowi zszedł uśmiech z twarzy, który towarzyszył mu przez cały okres przetrzymywania naszych pieniędzy.

Ocena:

Firma budowlana 2019-03-19

W moim przypadku jak dłużnik zobaczył przychodzące pisma od Kancelarii Ultimatum to sam zapytał się mnie gdzie ma dług wpłacić czyli Ultimatum działa szybko i fachowo na terenie całego kraju, a nawet i poza nim.

Ocena:

Lubomira 2019-03-18

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne godne polecenia, które mogę polecić każdemu ponieważ zajęli się sprawą jak nikt inny, a zwiedziłam już trochę firm odzyskujących długi.

Ocena:

Celestyn 2019-03-17

Jestem od wielu lat wiernym klientem firmy Kancelaria Ultimatum i z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że są godnymi zaufania partnerami biznesowymi.

Ocena:

Krzesimir 2019-03-16

Nasza firma jest bezgranicznie wdzięczna kancelarii ULTIMATUM za całą pomoc prawną związaną z odzyskaniem długu od kontrahenta.

Ocena:

Aron 2019-03-15

Kancelaria Ultimatum ściągnęła dług za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu i zajęli się kompleksowo naszymi problemami z dłużnikami.

Ocena:

Ursyn 2019-03-14

Bardzo dobre biuro windykacyjne - u mnie finalnie satysfakcja była na maksymalnie zadowalająca gdyż pomogli dosłownie we wszystkim począwszy od kompletacji dokumentów aż do uiszczenia przelewu przez zadłużoną osobę.

Ocena:

Amelia 2019-03-13

Osobiście jestem wdzięczna za profesjonalizm firmy, rzetelność jej pracowników, sumienność i słowne podejście do naszej sprawy.

Ocena:

Iryda 2019-03-12

Genialne techniki związane z odzyskiwaniem długu - jestem wdzięczna, że potrafiła Kancelaria Ultimatum załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co niezmiernie wdzięczna. Dziękuję tak bardzo jak tylko się da!

Ocena:

Salomon 2019-03-10

Krótko mówiąc pragnę osobiście bardzo podziękować za zniweczenie działań oszusta-dłużnika oraz chciałbym wyrazić pełne uznanie za fachowe podejście w moim procesie windykacyjnym. Polecam!

Ocena:

Odys 2019-03-09

Rzetelne podejście do mojej sprawy windykacyjnej było niezbędnych aspektem całego postępowania związanego z odzyskaniem długu, dlatego, bardzo dziękuję Kancelarii Ultimatum za wszystko co dla mnie zrobiła Wasza kancelaria.

Ocena:

Faust 2019-03-08

Odzyskane pieniądze za nierozliczone faktury VAT związane z świadczonymi przez nas usługami firmie, której nie spieszyło się z uregulowaniem należności finansowych. Kancelaria Ultimatum pomogła nam sprawnie i skutecznie.

Ocena:

Przedsiębiorstwo budowlane 2019-03-07

Kancelaria Ultimatum pokazała na przykładzie naszego dłużnika, że szybkość w działaniach to ich niepodważalny atut, a właśnie na tym nam najbardziej zależało żeby odzyskać płynność finansową.

Ocena:

Dominika 2019-03-06

Miałam problem żeby uzyskać pieniądze, a dokładnie wynagrodzenie z pracy w której bezpodstawnie mnie zwolniono mimo sumiennie wykonywanych zadań i umowy o pracę na czas nieokreślony. Odzyskali od mojego byłego pracodawcy 100% wynagrodzenia plus dodatkowe odszkodowanie. Dziękuję !!!

Ocena:

Oliwier 2019-03-05

Sprawa zakończona z wielkim sukcesem, a myślałem, że już będzie porażka, bo czekałem 3 tygodnie, a tu nagle informacja z biura Ultimatum, że w dłużnik zadeklarował spłatę długu po ich ingerencji.

Ocena:

Hurtownia budowlana 2019-03-04

Dłużnika nie wywiązał się z kwestii rozliczeniowych po tym jak nabrał towar na ponad 40 tys. zł z naszej hurtowni - wcześniej uiszczał FVAT, dlatego miał możliwość terminowego rozliczenia się, co wykorzystał przeciwko nam. Kancelaria Ultimatum w mgnieniu oka pomogła nam uporać się z perfidnie działającą firmą.

Ocena:

Cyprian 2019-03-03

Pożyczyłem znajomemu pieniądze i mnie wykiwał, prosiłem i błagałem, a on nic. Byłem w 4 firmach prawniczych i odsyłali mnie z kwitkiem lub kazali tylko czekać. Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą to od razu był efekt i mimo że odzyskanie długu trwało miesiąc to ogarnęli temat jak trzeba i pieniądze wróciły na moje konto. POLECAM

Ocena:

Emil 2019-03-02

Osobiście daje ogromnego plusa Kancelarii Ultimatum za to, odzyskali dług, którego wcale łatwo nie było wyegzekwować ponieważ umowa była ustna, ale krok po kroku dopięli swego i pieniądze już są u mnie na koncie, dodam tylko tyle, że nie pobierają zaliczek, więc duży atut.

Ocena:

Zakład brukarski 2019-03-01

W biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum uporali się z dłużnikiem najporządniej jak tylko się dało, a na dodatek dodam, że trzeba jedynie niewielką ilością dokumentów wypełnić żeby nawiązać z nimi współpracę.

Ocena:

Maryla i Mirosław 2019-02-28

U nas było tak, wspólnie z mężem od początku mieliśmy pewność, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się - firma z polecenia w której nie było 1% podejrzenia, że nie poradzą sobie z dłużnikiem. Polecamy w 100% usługi świadczone przez biuro Ultimatum.

Ocena:

Beata Wolska 2019-02-25

Zgłosiłam sie do innej firmy to za przyjęcie sprawy mi powiedzieli 3 tys. za same czynności, Ultimatum nic nie pobrało!!! Pomimo, że znalezli majątek dłużnika oraz jego brata - zrobili to za darmo, koszty sprawy sadowej wyszły połowe jak w normalnej kancelarii - porównajcie soibie koszty jakie stawki krzycza adwokaci za napisanie samego pisma. Prowizja najniższa na rynku.

Ocena:

Paul 2019-02-25

A court case commissioned to a debtor from the vicinity of Belgium, a bvba company, the previous debt collection did not give advice, because it changed the address I do not know how, but paid after the negotiations.I directed them to my friend

Ocena:

Albert 2019-02-04

Kancelaria Ultimatum jest geniuszem windykacji ponieważ byliśmy z żoną w wielu biurach odzyskujących należności za przeterminowane faktury i wszyscy mówili że to się nie opłaca i za dużo zachodu żeby wyszło na plus. Natomiast KANCELARIA ULTIMATUM pokazała, że nie jest typowym biurem, ale doświadczonym i to w dużej mierze. W 4 tygodnie odzyskali cały dług gdzie samo szukanie dłużnika zajęło tydzień, więc wielki pozytyw.

Ocena:

Piotr 2019-02-01

Solidna firma windykacyjna na miarę moich oczekiwań. Szybko, rzeczowo i profesjonalnie załatwili bez zbytniego angażowania mnie w problematyczne kwestie z dłużnikiem za co bardzo dziękuję.

Ocena:

Kondor 2019-01-31

Kompletnie żadnych zastrzeżeń , plus że nie pobrali żadnych opłat wstępnych ani za analizę sprawy, na razie sprawa w sądzie, warto złożyć przez nich bo koszty dużo mniejsze niż normalnie.

Ocena:

Marek Przeor 2019-01-30

Wszystko w jak najleposzym porządku, od przyjęcia zlecenia do scigniecia dłużnika.

Ocena:

Jebnacdor 2019-01-15

Nie wiem jak to mozeliwe ale chybamaja najnizsza prowizje na rynku bo od 5% przy wiekszej kwocie, nie ma opłat wstępnych gdzie inni chceili odemnie po 2 tys. zł na jakies czynnosci - chyba markowanie pracy , bo do tej pory nic nie zroblili a tutaj zero - wszystko zalezne od efektów, do teraz odzyskane 50%. Spoko warunk, chyba głupi nie skorzysta.

Ocena:

Klinet z Holandii 2019-01-12

Nie mam zadnych zastrzeżen - pełna profeska !!!

Ocena:

Joel 2018-12-26

Kancelaria Ultimatum law firm solved my case after reporting that my colleague did not pay the invoice - Dutch entity, after checking it turned out that there are more like me, but after the call, the debtor settled 80%.

Ocena:

Dieter 2018-12-19

Ich rief an und sagte mir, wie ich mein Problem lösen sollte, sie haben es nicht bezahlt.

Ocena:

Kancelaria Ultimatum Opinie 2018-12-19

Polecamz całego serca Kancelaria Ultimatum, zero zaliczek - pobrała poprzednia firma odemnie ponad 3 tys. zł. i nic nie zrobili, tutaj bez opłat, sprawa sie sporo przeciagnela bo dluznik skladal odwolania, ale odzyskane wszystko.

Ocena:

Stefano 2018-11-30

Friendly and professional service, professional approach to the client. They are able to complete even the most difficult case in favor of the client. They provide a very comprehensive and accurate answer language understandable to the average customer. Debtors have broken up.

Ocena:

Loen Malen 2018-11-28

Podchodzilem z pewna rezerwa jednak po dosc dlugich przebojach z dluznikiem zglosilem i okazalo sie ze po miesiacu sie dogadalismy.

Ocena:

Ryszard 2018-11-28

Naprawdę nie wiem jak się odwdzięczyć Waszej firmie gdyż odzyskaliście duży dług już praktycznie nie do odzyskania - dobrze że znajomy mi Was pokazał ponieważ wcześniej nie znałem biura Kancelaria Ultimatum. Dziękuję Panowie za pomoc.

Ocena:

Michal Pawlicki 2018-10-18

Dlug od holenderskiej firmy zostal odsyskany szybko, sprawnie i z nawiazka!Inne kancelarie nie chcialy sie podjac sprawy - dla Ultimatum nie bylo problemu.Goraco polecam i bardzo dziekuje.

Ocena:

Pompy 2018-10-16

Nasza firma od kilkunastu lat koszysta z róznych firm sciągających długi i mamay spore doświadczenie, z kancelarii ultimatum skorzystaliśmy bo znajomy powiedział, że nie biorą nic na start i rzeczywiście nie chcieli kasy za wysłanie pisma ani za analize, obecnie odzyskała kancelaria ultimatum ponad 60% zleconej kwoty, reszta jest w sadzie, czekamy na dalsze efekty.

Ocena:

koralove 2018-09-25

Dobry kontakt, przez telefon udzielą informacji, duża wiedza.

Ocena:

Konopka 2018-09-20

Bez opłat wstepnych przyjęcie co mnie interesowało, przed sadem daja znac czy dluznik ma wogole cos na siebie, nie mam na razie zastrzeżen.

Ocena:

Jane Wyne 2018-08-30

UWAGA Firma jest Super!!!! Bez opłat wstepnych.!!!!! Trzeba było poczekać na sprawe ale bylo warto !!!!!!!!!!!!! Nie ma opłat wstepnych jak u innych nie wyludzaja jak inni na dzien dobry po 10k, pieniądze od ludzi i nic nie robią. Bat na złodziej i oszustów!!!!! Nie dziwne ze maja takie pozywtywne opinie i negatywne od dłużników a wszyscy na raz w jednym czasie są zadowoleni. Fajen filmy: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https://vimeo.com/285651547

Ocena:

Golecorkiestra 2018-08-14

FV za uslugi sprzed 3 lat, nie do odzyskania w normalnym trybie, bo dluznik bedzie podwazal ze przedawniona , a podeszli do tego inaczej - nie wiem jak ale odzyskane w 100%

Ocena:

Konus 2018-07-31

Nie mam zastrzeżeń, sprawdzili mojego kontrahenta za free w 48h, dzieki temu uniknąłem strat, poleceam kancelaria ulimatum, opinia pozytynw.

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Kancelaria Ultimatum - odzyskaj dług z Kancelarią Ultimatum

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Kancelaria Ultimatum

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości