kancelaria ultimatum 

Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów

 
SKUTECZNIE ODZYSKAMY TWOJE NALEŻNOŚCI OD FIRM, OD OSÓB PRYWATNYCH NA TERENIE KRAJU I ZA GRANICĄ. 

 
Formularz kontaktowy

Zadzwoń: 605-448-944

E-mail: kontakt@kancelariaultimatum.pl

 

Kancelaria Ultimatum od ponad 15 lat działa na międzynarodowym rynku usług windykacyjnych i prawnych.

Prowadzimy działania na zasadzie Success Fee. Oferujemy pomoc na jasnych zasadach – bez ukrytych kosztów, szybko i skutecznie. Prowadzimy kompleksowe usługi windykacyjne – począwszy od działań polubownych po postępowanie sądowe i egzekucyjne.

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum
 

Wszystkim naszym dotychczasowym klientom dziękujemy za miłą współpracę. Zachęcamy do wyrażenia swojej opinii na temat prowadzonych przez nas działań. Mamy nadzieję iż Państwa opinia pomoże innym w wyborze odpowiedniej kancelarii windykacyjnej, która w sposób profesjonalny i skuteczny pomoże w odzyskaniu Państwa należności od dłużników. Kancelaria Ultimatum to miejsce dla wszystkich, którzy poszukują pomocy. Chcielibyśmy podkreślić, że Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywne wśród Klientów zarówno biznesowych (firmy, spółki) jak i osób prywatnych we własnym zakresie starających odzyskać dług.


5,0 rating
30 czerwca 2020

Jestem pozytywnie zaskoczona jak sprawnie Kancelaria Ultimatum rozprawiła się z dłużnikiem i teraz mogę tylko żałować, że tak późno do nich się zgłosiłam bo jak bym wcześniej zleciłabym Kancelarii Ultimatum dłużnika to dawno temu bez zbędnych nerwów pieniądze bym miała na koncie no ale co jak co lepiej późno niż wcale – odzyskali całą kwotę zadłużenia w 3 tygodnie stąd moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Bogna
5,0 rating
29 czerwca 2020

Bardzo mi pomogła Kancelaria Ultimatum i to pod wieloma względami, po pierwsze dowiedzieli się gdzie jest dłużnik i gdzie kierować korespondencję o czym nie miałam pojęcia do tej pory następnie zebrali całą dokumentację w jedną całość i najważniejsze co uczyli dla mnie panowie z Kancelarii Ultimatum to reprezentowali mnie w sądzie czego się najbardziej bałam bo nie znam się na prawie, ale bez ogródek Kancelaria Ultimatum licznymi argumentami przemówili do sądu w taki sposób, że nie miał sąd wyboru i kazał w trybie pilnym dłużnikowi oddać wszystkie pieniądze.

Balbina
4,0 rating
27 czerwca 2020

Mogę powiedzieć tylko WOW jeśli chodzi o skuteczność działania Kancelarii Ultimatum, co prawda sprawa ciągnęła się miesiąc ale co do czego cała kwota została ściągnięta od dłużnika i obyło się bez sądu stąd Kancelaria u mnie ma jak najbardziej bardzo dobrą opinię za szybkie działanie i zaangażowanie się w moją sprawę. Gdy będę potrzebowała znowu pomocy prawnej z zakresu windykacji należności bez chwili namysłu ponownie zdecyduję się na Kancelarię Ultimatum bo wiem, że są najlepsi.

Inga
5,0 rating
25 czerwca 2020

Świetnie mi się współpracowało z Kancelarią Ultimatum, a to wszystko dzięki temu, że mają doświadczenie w windykowaniu należności i wiedzą jak przeprowadzić wywiad z osobą poszkodowaną jak i zmotywować dłużnika, więc Kancelaria Ultimatum wg mnie to najlepszy wybór dla firm szukających sposobu na odzyskanie pieniędzy bez znaczenia na wielkość długu zawsze możemy dać Kancelarii Ultimatum sprawę, a chętnie ją zweryfikują bez obarczania klienta dodatkowymi kosztami związanymi z zaliczką.

Martyna
5,0 rating
6 czerwca 2020

Walczyłem z dłużnikiem 10 lat, a wy po 7 miesiącach odzyskaliście pieniądze, no wow!!
Gdyby nie Kancelaria Ultimatum nigdy byśmy sobie nie poradzili z problemem odzyskania długu od oszusta. Jestem bardzo zadowolony z Waszych usług i mogę śmiało polecić Waszą firmę każdej osobie bez znaczenia na zasobność portfela, bo w razie problemów pokryja koszty sadowe.Prowizja niska jak na takie usługi.

GR Modrzynski
5,0 rating
6 maja 2020

Bardzo skuteczna firma , po dwóch tygodniach dłuznik z którym nie było przez dwa miesiące żadnego kontaktu telefonicznego czy meilowego sam do mnie zadzwonił i powiedział że za dwa dni zrobi mi przelew.

FHU Tech Master
5,0 rating
2 maja 2020

Świetne podejście do klienta. Kancelaria przykłada się do każdej sprawy i ma bardzo wysoki % powodzenia! Podczas kilku spraw nie miałem żadnego problemu z kontaktem i naprawdę nie mam do czego się przyczepić.

ttet
5,0 rating
25 kwietnia 2020

Kasa sciagnięta w 14 dni o dłużnika który wisiał mi 3 lata!!!

yryrt
5,0 rating
12 marca 2020

Nie mam zastrzeżeń, opinia jak najbardziej pozytywna. Kasa ściągnięta.

Konrad Trześniak
5,0 rating
8 marca 2020

Pomogli mi dojść do porozumienia z dłużnikiem. Wszystkie problemy zostały zażegnane i nie musiałem się dużo angażować. Dziękuję !

Kobieta
5,0 rating
4 marca 2020

Poprowadizli sprawę sadową – gdzie inni nie chceli sie podjac ze wzgledu na brak danych dłużnika i umowe ustną , komornik niezwykle skuteczny.

Maniek Mlekowicz
5,0 rating
18 lutego 2020

Nie wzieli opłąt wstępnych jak inni nawet po 5 tys. zł Kancelarnia adwokacka jest bardzo skuteczna.Profesjonalnie i skutecznie podchodzi do danej sprawy.Przystępne ceny.Polecam

George
5,0 rating
16 lutego 2020

Szybko pomogli odzyskać mi stracone pieniadze w jednej firmie o ktorej brak slow. Miła i pomocna obsługa.,ludzie na poziomie szybko i bez bieganiny zadnej mi to zalatwiono.

Johnny B
5,0 rating
15 lutego 2020

Dłużnik sp…ł w skarpetkach, trwało to 3-y lata ale widok bezcenny.

Heniek
4,0 rating
13 lutego 2020

Dłużnik z Niemiec, praca wykonana a ten cham zapadł sie pod ziemie, madakra, musialem isc do sadu ale po prawie 2 latach sciagneli z niego tu w Polsce kase.

Kleofas
5,0 rating
9 lutego 2020

A ja chciałem tyko porady i bez problemu wytłumaczyli co i jak ze spadkiem.

Frączek
5,0 rating
5 lutego 2020

A great company in every way! ULTIMATUM LAW FIRM led my case to the end successfully recovering PLN 35,000 from the debtor. Thank you for your time and commitment to my cause !!! The clear rules of cooperation that prevail in this office mean that debt recovery is no longer a problem. No initial fees and ease of communication with Ultimatum are definitely pros that you won’t find in any other debt collection companies.

July
4,0 rating
2 lutego 2020

Ogólnie 3 sprawy przekazane do biura KANCELARIA ULTIMATUM i potrójny sukces! Mają fachowe i rzeczowe podejście do każdego postępowania windykacyjnego bez znaczenia na poziom trudności zawsze sobie radzą nawet z największymi cwaniakami, którym wydaje się, że nie trzeba oddawać pieniędzy. Pozdrawiam

Jarogniew
4,0 rating
30 stycznia 2020

Najlepsi specjaliści w branży windykacyjnej! Znają się na rzeczy Panowie z KANCELARII ULTIMATUM. Do każdego klienta ich prawnicy podchodzą indywidualnie co widać po efektach ich poczynań mających na celu ściągnięcie długu. Zaskakująco wysoka skuteczność działania nawet przy trudnych przypadkach pozwala mi rekomendować ich kancelarię nawet wymagającym klientom. Rzeczowe i fachowe podejście do tematu odzyskiwania należności to domena specjalistów reprezentujących biuro Ultimatum.

GLEEKO PUH
5,0 rating
28 stycznia 2020

KANCELARIA ULTIMATUM odpowiedziała bez zaliczki ani innych wstępnych opłat na masę pytań jakie im zadałem odnośnie wytłumaczenia tego co mogę zrobić, aby jak najszybciej odzyskać pieniądze. Byli bardzo pomocni i potrafili słuchać – nie potraktowali mnie szablonowo tylko przeanalizowali mój przypadek i przedstawili warianty możliwych działań. Długo szukałem takiej pomocy i okazało się, że to jedyne tego typu biuro windykacyjne w całym mieście, które tak sumiennie i ambitnie podchodzi do osób poszkodowanych przez dłużników, którzy zwlekają z uregulowaniem zobowiązań finansowych.

Mariusz
5,0 rating
24 stycznia 2020

ODZYSKALI ŚRODKI Z UMOWY KREDYTU FRANKOWEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAZDY MÓWIŁ, ZE TO NIEMOŻLIWE!!!! PŁACIŁEM 8 LAT I WSZYSTKO MUSIELI ZWROCIĆ!!!!!! MISTRZOSTWO!!!

KOTERSKI K
5,0 rating
21 stycznia 2020

Gorąco polecam specjalistów ds. windykacji należności z biura KANCELARIA ULTIMATUM – jest to na pewno najlepsza firma odzyskująca długi. 100% fachowo i skutecznie pomogli mi uporać się z gagatkiem, który od dawna zwlekał z oddaniem pożyczonych wcześniej pieniędzy. Gdyby nie pomoc ze strony tego biura miałabym o kilkanaście tysięcy złotych mniej na koncie. Polecam wszystkim i pozdrawiam Panów, którzy zajmowali się moją sprawą.

Żaneta
4,0 rating
18 stycznia 2020

Znam metody działania firmy KANCELARIA ULTIMATUM od lat ponieważ regularnie w naszej firmie korzystamy z ich usług i trzeba przyznać, że są zawodowcami w tym co robią. Kilkanaście wygranych postępowań i ani razu nie zawiedliśmy się na nich. Pomocni i obeznani w temacie windykowania należności.

Mścisław
5,0 rating
12 stycznia 2020

Ściągnęli dług z umowy słownej! Nie mam pojecia jak to zrobili ale trzy inne firmy mi odmówiły.

PH Comodo
5,0 rating
11 stycznia 2020

KANCELARIA ULTIMATUM współpracowała ze mną już kilka razy i nigdy nie miałem z nimi najmniejszych problemów. Zawsze wszystko na czas, mają solidnych prawników i znających się na temacie odzyskiwania należności komorników co pozytywnie wpływa na cały przebieg odzyskania środków finansowych. POLECAM

Jarema
4,0 rating
8 stycznia 2020

Srodki odzyskane nie mam zastrzeżeń.

Mark Trent
4,0 rating
3 stycznia 2020

Dziękuję z całego serca za pomoc w wyegzekwowaniu należności finansowych od firmy z którą kiedyś współpracowałam. Dzięki szybkiej reakcji ze strony KANCELARII ULTIMATUM cały dług w wysokości 45000 złotych został zwrócony na moje konto nie później niż miesiąc po zgłoszeniu się do tego biura. Są bardzo pomocni i mają ogromne doświadczenie w ściąganiu długów.

Ksenia
4,0 rating
27 grudnia 2019

Nie mam zastrzeżeń, wszystko odzyskane. Prowizja niska., brak opłąt wstepnych.

PPHU Korba
5,0 rating
24 grudnia 2019

Ultimatum dorwało tego skubańca co zalegał mi z oddaniem kasy, ale już po wszystkim, dzięki nim i mogę teraz jednoznacznie powiedzieć, że jest to jedna z lepszych firm.Widać że nikomu nie podarują nie ważne jak stary dług i czy dłużnik żyje czy umarł…Polecam.

PPHU Moro
5,0 rating
22 grudnia 2019

Kasa odzyskana bez opłat wtępnych jak co u niektórych…

Kolombo
5,0 rating
18 grudnia 2019

Irena S, Krzysiek Bastrzyk i Tomek Marusik to ta sama osoba – Arkadiusz Ptakowski który jest moim dłużnikiem – przeciwko niemu jest kilkadziesiąt postępowań sądowych, został przez nich upubliczniony i już nie moze oszukiwać więcej ludzi na pozyczkolandia.pl, kokos, etc. Nawet komórki i pralki na raty już śmieciu nie weźmiesz!!Jako jedyni dobrali mus isię do skóry i chwycili za jaja, a teraz nic nie moze zrobić to troluje pod różnymi nikami kopiuj/wklej. Mam nadziję, że za to też Cie pozwą. Wystarczy wejsc na ich strone i w zakładce dłużnicy wpisać Ptakowski – wyskoczy mase rzeczy na temat tego złodzieja, do tego jest na ponad 100 portalach.Proszę sie do nich zgłaszać jeżeli kogoś Ptakowski oszukał na portalu pożyczkowym, pożycza kwoty od 2 tys do kilkudziesięciu oraz zgłaszać sprawe do prokuratury i na policje bo to już jest działalnośc przestępcza. To człowiek ze wsi Zelice – każdy tam wie że od małego kradł na potęge, a teraz żyje kosztem innych.Sprawy p-ko niemu prowadzi prokuratura w Pile, tam sie proszę zgłaszać gdyż pokrzywdzonych jest dziesiątki i oszukuje kolejne osoby bądz na portalach ale też prywatnie. Sprawy zgłaszać do MSW – choć na życzenie podam jego pesel zeby było łatwiej dochodzić przez sad. Dodam jeszcze,że on jest bezrobotny, nie pracuje nigdzie jak znajdzie prace to maksymalnie na tydzień i się na nim wyznają i nie ma z czego spłącać bo jest goły i wesoły – obecnie wyrabia sobie żółte papiery, żeby za czubka go uznali i nie musiał spłacać długów.

Ptakowski Arkadiusz
5,0 rating
5 grudnia 2019

Moja sprawa zakończona dużym sukcesem, dlatego oceniam bardzo pozytywnie to biuro windykacyjne. Jak dla mnie KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku odzyskiwania pieniędzy od dłużników. Można z nimi wiele rzeczy załatwić korespondencyjnie co pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Mogę ich śmiało polecić każdej osobie, która znalazła się w podobnej sytuacji co Ja.

Melchior
5,0 rating
30 listopada 2019

Wszystko załatwione, szybko, z efektem ale nie obylo sie bez post. sądowego, oplacili za mnie czesc kosztow. Prowizja od efektu.

Aneta Kruczek
5,0 rating
12 listopada 2019

Byłem w kilku firmach windykacyjnych i każda mówiła, że ciężki mamy przypadek i że się nie podejmą chyba że wpłacimy kilka tysięcy zaliczki…. tu bez zaliczek, prowizja dosc niska. Współpraca skuteczna z kancelarią Ultimatum i mogę tych fachowców windykacyjnych polecić każdej osobie.

Umowa ustna
5,0 rating
10 listopada 2019

Atutem firmy KANCELARIA ULTIMATUM jest to, że nie trzeba inwestować w ich poczynania tzn. nie ma konieczności płacenia zaliczki żeby sprawdzili czy jest szansa na odzyskanie długu tylko bezpłatnie weryfikują każdy przypadek i płatność odbywa się po udanych zakończeniu odzyskiwania długu – wg mnie jest to maksymalnie uczciwe rozwiązanie. Żałuję tylko ze dopiero po takim długim czasie zdecydowałam się powierzyć sprawę właśnie im gdyż mogłam zrobić to wcześniej a tylko straciłam czas i nerwy. Warto skorzystać z ich usług.

Iwa
5,0 rating
4 listopada 2019

Er kann Wunder wirken …….. Ich hatte praktisch keine Dokumente, nur einen Bezugspunkt, und ULTIMATUM OFFICE sagte klar und deutlich, dass ich mir um nichts Sorgen machen würde

Manheim Dieter
4,0 rating
26 października 2019

Z usług biura KANCELARIA ULTIMATUM korzystałam już parę razy i za każdym razem było wszystko w jak najlepszym porządku – nie mam nic negatywnego do zarzucenia. Do tej pory jestem zszokowana jak skutecznie potrafią egzekwować długi i to przy każdym zleconym im postępowaniu ponieważ sama próbuje zawsze ściągnąć pieniądze od dłużnika na własną rękę ale trwa to kilka miesięcy bez większego skutku, a tutaj za każdym razem efekty już po 2 tygodniach od zgłoszenia się do tego biura windykacyjnego. Żałuję tylko że tak późno dowiedziałam się o istnieniu takich ogarniętych prawników specjalizujących się w windykacji należności. POLECAM

Dagmara
4,0 rating
25 października 2019

Extremely professional and individual approach to all customers irrelevant to the place of residence size of debt – they help both companies and individuals, I know it perfectly because I met them as I wanted to recover money from the debtor in our company and later I rented them to recover money from people I rented a flat and did not pay 2 months for rent or rent. I recommend the Ultimatum office – you can always count on their help.

Mark
5,0 rating
17 października 2019

As a faithful client of the Ultimatum office, I have been recommending the services of this company that attracts people from all over Poland for over 10 years, and even outside the country. The men are doing great, so it must be said that they regain their debts at an express pace.

TKD Goods
4,0 rating
14 października 2019

3/4 naleznosci odzyskane w 60 dni, gdzie inni sie bawili poand rok, bez zaliczek, prowizja niska, nie mamy zatrzeżeń.

FRG Rozanski
5,0 rating
12 października 2019

Profesjonaliści, prawnicy, przejrzyste warunki , prowadzą rejestr dłużników- wpisani plują na nich,bo są na maxa zblokowani, nawet pieluch na raty nie wezmą, – niesamowita skuteczność. Porządek robią z dłużnikami aż się kurzy.

PUH Karolek
5,0 rating
24 września 2019

Rekomenduję usługi firmy Kancelaria Ultimatum ponieważ pomogli mi odzyskać pieniądze za niezwróconą zaliczkę gdzie nie miałam ani grosza na start – Panowie oznajmili, że nie pobierają w kancelarii Ultimatum zaliczek ani opłat wstępnych, dla mnie te słowa były zbawienne i suma summarum w 2 tygodnie wysłali parę pism do dłużnika i dłużnik sam poprosił o numer konta. Polecam!!!

Matylda z Poznania
4,0 rating
16 września 2019

Kasa odzyska a ciagu 60 dni, poprzednia firma rozłożyła ręce, Ci dali rade choć nie było łatwo!!!

Grammy Fred
5,0 rating
15 września 2019

Bez zaliczek, sprawa zakończona w 60 dni, nie mam zastrzeżen do Kancelarii Jarocki Rafał , tym bardziej, że dług mi oddawał 3 lata na raty po 100 zł, dobrzeze wzieli sie za niego.

Potocka Liwia
5,0 rating
1 września 2019

Po sprawie sadowej, gdzie inni nie dali rady odzyskane 80%.

SHUW Skawinski
5,0 rating
29 sierpnia 2019

Skłoniło mnie do skorzystania z usług biura Kancelaria Ultimatum fakt, iż obowiązuje u nich całkowity brak kosztów związanych z rozpoczęciem procedury odzyskiwania długu, prowizję “odpala się” im dopiero po zakończeniu postępowania windykacyjnego, rzecz jasna, że u mnie sprawa pozytywnie zakończona, dzięki interwencji nim.

Oswald
5,0 rating
23 sierpnia 2019

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia każdej osobie ponieważ u mnie pieniądze za alimenty wywalczone w mgnieniu oka mimo, że ojciec dziecka robił problemy. Dziękuję

Alana
5,0 rating
21 sierpnia 2019

Nasza spółka jest maksymalnie zadowolona i usatysfakcjonowana z wyboru właśnie tego biura windykacyjnego a nie żadnego innego gdyż zadłużona firma oddała pieniądze z odsetkami. Polecamy

Leonard
5,0 rating
13 sierpnia 2019

To biuro windykacyjne znane mi od wielu lat to istny motywator, który powoduje, że oszuści nie mają jakichkolwiek szans walczyć z kimś tak potężnym jak Kancelaria Ultimatum stąd z moich ust może paść tylko pozytywna rekomendacja na temat tego biura.

Świętopełk
5,0 rating
2 sierpnia 2019

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM to biuro windykacyjne na poziomie Europejskim przez duże E ponieważ zastosowali szereg działań o których przeciętne biuro windykacyjne w naszym kraju nie miało bladego pojęcia. POLECAM !!!

Agenor
5,0 rating
2 sierpnia 2019

Niezmiernie dziękuję z całego serca, a także szczerze polecam wszystkim usługi świadczenie przez firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum. Dłużnicy będący finansowymi oszustami zawsze powinni się co do grosza rozliczyć jak Ultimatum wkracza do działania.

Maksymilian
5,0 rating
31 lipca 2019

Jestem od wielu lat wiernym klientem firmy Kancelaria Ultimatum i z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że są godnymi zaufania partnerami biznesowymi.

Celestyn
5,0 rating
21 lipca 2019

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne godne polecenia, które mogę polecić każdemu ponieważ zajęli się sprawą jak nikt inny, a zwiedziłam już trochę firm odzyskujących długi.

Lubomira
5,0 rating
19 lipca 2019

Tak, potwierdzam wszystkie powyższe recenzje na temat biura Kancelaria Ultimatum ponieważ uważam, że to najlepsza firma odzyskująca długi na świecie. Środki finansowe odzyskane w niespełna dwa miesiące z “hakiem”, więc zadowalający rezultat.

Hiacynt
5,0 rating
15 lipca 2019

W moim przypadku jak dłużnik zobaczył przychodzące pisma od Kancelarii Ultimatum to sam zapytał się mnie gdzie ma dług wpłacić czyli Ultimatum działa szybko i fachowo na terenie całego kraju, a nawet i poza nim.

Firma budowlana
5,0 rating
14 lipca 2019

Moja opinia i opinie moich znajmowych o kancelarii ultimatum sa jak najbardziej pozytywne, doskonały kontakt na każdym etapie postępowania, nic nie biorą za przyjęcie sprawy, za prowadzenie – opłąty zero, tylko jak sie idzie do sadu to informują o wysoksci – i tak sporo mniej niż u innych kancelarii, dla mnie to było kluczowe gdyż nie mielismy pienidzy na płacenie czegokolwiek, prowzija 7% – więc akceptowalna.

Alojzy Kempa – Wolica
5,0 rating
11 lipca 2019

Muszę powiedzieć wszystkim, że jak Kancelaria Ultimatum kroczyła do gry to dłużnikowi zszedł uśmiech z twarzy, który towarzyszył mu przez cały okres przetrzymywania naszych pieniędzy.

Estera
4,0 rating
10 lipca 2019

Biuro windykacyjne skutecznie walczące z oszustami finansowymi, co się nazywa Kancelaria Ultimatum zajęła się kompletnie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem długu od dłużnika. Polecam wszystkim osobom

Marzena
5,0 rating
26 czerwca 2019

Bardzo dobre biuro windykacyjne – u mnie finalnie satysfakcja była na maksymalnie zadowalająca gdyż pomogli dosłownie we wszystkim począwszy od kompletacji dokumentów aż do uiszczenia przelewu przez zadłużoną osobę.

Ursyn
4,0 rating
20 czerwca 2019

Rzetelne podejście do mojej sprawy windykacyjnej było niezbędnych aspektem całego postępowania związanego z odzyskaniem długu, dlatego, bardzo dziękuję Kancelarii Ultimatum za wszystko co dla mnie zrobiła Wasza kancelaria.

Odys
5,0 rating
17 czerwca 2019

Odzyskane pieniądze za nierozliczone faktury VAT związane z świadczonymi przez nas usługami firmie, której nie spieszyło się z uregulowaniem należności finansowych. Kancelaria Ultimatum pomogła nam sprawnie i skutecznie.

Faust
5,0 rating
16 czerwca 2019

Osobiście jestem wdzięczna za profesjonalizm firmy, rzetelność jej pracowników, sumienność i słowne podejście do naszej sprawy.

Amelia
5,0 rating
12 czerwca 2019

Kancelaria Utliamtum i adwokat Paweł Olszewski spisali sie na medal!! Kasa odzyskana w 30 dni!!

564889744
5,0 rating
11 czerwca 2019

Nasza firma jest bezgranicznie wdzięczna kancelarii ULTIMATUM za całą pomoc prawną związaną z odzyskaniem długu od kontrahenta.

Krzesimir
5,0 rating
4 czerwca 2019

Genialne techniki związane z odzyskiwaniem długu – jestem wdzięczna, że potrafiła Kancelaria Ultimatum załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby za co niezmiernie wdzięczna. Dziękuję tak bardzo jak tylko się da!

Iryda
5,0 rating
1 czerwca 2019

Krótko mówiąc pragnę osobiście bardzo podziękować za zniweczenie działań oszusta-dłużnika oraz chciałbym wyrazić pełne uznanie za fachowe podejście w moim procesie windykacyjnym. Polecam!

Salomon
5,0 rating
1 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ściągnęła dług za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu i zajęli się kompleksowo naszymi problemami z dłużnikami.

Aron
5,0 rating
24 maja 2019

Miałam problem żeby uzyskać pieniądze, a dokładnie wynagrodzenie z pracy w której bezpodstawnie mnie zwolniono mimo sumiennie wykonywanych zadań i umowy o pracę na czas nieokreślony. Odzyskali od mojego byłego pracodawcy 100% wynagrodzenia plus dodatkowe odszkodowanie. Dziękuję !!!

Dominika
4,0 rating
23 maja 2019

Pożyczyłem znajomemu pieniądze i mnie wykiwał, prosiłem i błagałem, a on nic. Byłem w 4 firmach prawniczych i odsyłali mnie z kwitkiem lub kazali tylko czekać. Kancelaria Ultimatum zajęła się sprawą to od razu był efekt i mimo że odzyskanie długu trwało miesiąc to ogarnęli temat jak trzeba i pieniądze wróciły na moje konto. POLECAM

Cyprian
5,0 rating
22 maja 2019

W biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum uporali się z dłużnikiem najporządniej jak tylko się dało, a na dodatek dodam, że trzeba jedynie niewielką ilością dokumentów wypełnić żeby nawiązać z nimi współpracę.

Zakład brukarski
5,0 rating
15 maja 2019

Dłużnika nie wywiązał się z kwestii rozliczeniowych po tym jak nabrał towar na ponad 40 tys. zł z naszej hurtowni – wcześniej uiszczał FVAT, dlatego miał możliwość terminowego rozliczenia się, co wykorzystał przeciwko nam. Kancelaria Ultimatum w mgnieniu oka pomogła nam uporać się z perfidnie działającą firmą.

Hurtownia budowlana
5,0 rating
7 maja 2019

Osobiście daje ogromnego plusa Kancelarii Ultimatum za to, odzyskali dług, którego wcale łatwo nie było wyegzekwować ponieważ umowa była ustna, ale krok po kroku dopięli swego i pieniądze już są u mnie na koncie, dodam tylko tyle, że nie pobierają zaliczek, więc duży atut.

Emil
5,0 rating
5 maja 2019

Sprawa zakończona z wielkim sukcesem, a myślałem, że już będzie porażka, bo czekałem 3 tygodnie, a tu nagle informacja z biura Ultimatum, że w dłużnik zadeklarował spłatę długu po ich ingerencji.

Oliwier
4,0 rating
3 maja 2019

Kancelaria Ultimatum pokazała na przykładzie naszego dłużnika, że szybkość w działaniach to ich niepodważalny atut, a właśnie na tym nam najbardziej zależało żeby odzyskać płynność finansową.

Przedsiębiorstwo budowlane
5,0 rating
30 kwietnia 2019

A court case commissioned to a debtor from the vicinity of Belgium, a bvba company, the previous debt collection did not give advice, because it changed the address I do not know how, but paid after the negotiations.I directed them to my friend

Paul
5,0 rating
27 kwietnia 2019

U nas było tak, wspólnie z mężem od początku mieliśmy pewność, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się – firma z polecenia w której nie było 1% podejrzenia, że nie poradzą sobie z dłużnikiem. Polecamy w 100% usługi świadczone przez biuro Ultimatum.

Maryla i Mirosław
4,0 rating
19 kwietnia 2019

Kancelaria Ultimatum spisała sie – skorzystałem ze strony kancelariaultimatum.pl i zgłosiłem dłużnika przez formularz, odpowiedz w ciagu kilku godzin i nastepnego dnia juz sprawa w trakcie po tygodniu dług odzyskany , po wezwaniu przez kancelaria ultimatum, dłużnik spłącioł z czym mnie zwodził ponad 3 lata.

Kacperc41
4,0 rating
8 kwietnia 2019

Żadnych zastrzeżeń. Troche sie przeciągneło ale i tak dali rade.

FID Derwood sp.z o.o.
5,0 rating
3 kwietnia 2019

Zgłosiłam sie do innej firmy to za przyjęcie sprawy mi powiedzieli 3 tys. za same czynności, Ultimatum nic nie pobrało!!! Pomimo, że znalezli majątek dłużnika oraz jego brata – zrobili to za darmo, koszty sprawy sadowej wyszły połowe jak w normalnej kancelarii – porównajcie soibie koszty jakie stawki krzycza adwokaci za napisanie samego pisma. Prowizja najniższa na rynku.

Beata Wolska
5,0 rating
28 marca 2019

Nie wiem jak to mozeliwe ale chybamaja najnizsza prowizje na rynku bo od 5% przy wiekszej kwocie, nie ma opłat wstępnych gdzie inni chceili odemnie po 2 tys. zł na jakies czynnosci – chyba markowanie pracy , bo do tej pory nic nie zroblili a tutaj zero – wszystko zalezne od efektów, do teraz odzyskane 50%. Spoko warunk, chyba głupi nie skorzysta.

Jebnacdor
5,0 rating
26 marca 2019

Polecam pełna profeska. Pracownik obsługi klienta P. Gąsior bardzo kulturalny, udzieli odpowiedzi na wszystkie pytania, od razu wnioskować można że kocha swoją pracę. Nie skorzysałam ,ale wim co robic.

Sylwia z Koziej Wolki
5,0 rating
26 marca 2019

Wszystko w jak najleposzym porządku, od przyjęcia zlecenia do scigniecia dłużnika.

Marek Przeor
5,0 rating
24 marca 2019

Kancelaria Ultimatum jest geniuszem windykacji ponieważ byliśmy z żoną w wielu biurach odzyskujących należności za przeterminowane faktury i wszyscy mówili że to się nie opłaca i za dużo zachodu żeby wyszło na plus. Natomiast KANCELARIA ULTIMATUM pokazała, że nie jest typowym biurem, ale doświadczonym i to w dużej mierze. W 4 tygodnie odzyskali cały dług gdzie samo szukanie dłużnika zajęło tydzień, więc wielki pozytyw.

Albert
5,0 rating
20 marca 2019

Nie mam zadnych zastrzeżen – pełna profeska !!!

Klinet z Holandii
5,0 rating
19 marca 2019

Kompletnie żadnych zastrzeżeń , plus że nie pobrali żadnych opłat wstępnych ani za analizę sprawy, na razie sprawa w sądzie, warto złożyć przez nich bo koszty dużo mniejsze niż normalnie.

Kondor
5,0 rating
13 marca 2019

Solidna firma windykacyjna na miarę moich oczekiwań. Szybko, rzeczowo i profesjonalnie załatwili bez zbytniego angażowania mnie w problematyczne kwestie z dłużnikiem za co bardzo dziękuję.

Piotr
5,0 rating
2 marca 2019

Zaletą Panów reprezentujących biuro KANCELARIA ULTIMATUM jest wyrozumiałość ponieważ zadawałem sporo pytań, ale ich to nie zraziło do mojej osoby i sprostali moim oczekiwaniom od samego początku prowadzenia postępowania. Bardzo szybko wręcz w ekspresowym tempie odzyskali całą kwotę plus odsetki za zwłokę czasową.

Dobiesław
5,0 rating
27 lutego 2019

Friendly and professional service, professional approach to the client. They are able to complete even the most difficult case in favor of the client. They provide a very comprehensive and accurate answer language understandable to the average customer. Debtors have broken up.

Stefano
5,0 rating
19 lutego 2019

Opinie o kancelarii ultimatum daje pozytywną, sprawa sądowa poprowadzona wzorowo, koszty cześciwo pokryte za mnnie, komornik skuteczny. Kancelaria ultimatum opinie OK.

PHU Klebowscy
4,0 rating
17 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum law firm solved my case after reporting that my colleague did not pay the invoice – Dutch entity, after checking it turned out that there are more like me, but after the call, the debtor settled 80%.

Joel
5,0 rating
13 lutego 2019

Polecam Kancelaria Utlimatum oraz adwokata Pawła Olszewskiego który wykonał kawał dobrej roboty w mojej sprawie, sprawa poprowadzona wzorowo, bez opłat wstępnych. Pan Paweł Olszewaki na każdym etapie udzielał wyjaśnien nawet na najbardziej moje dziwn pytania. POLECAM!

CAMPOOL sp.z o.o.
4,0 rating
11 lutego 2019

Podchodzilem z pewna rezerwa jednak po dosc dlugich przebojach z dluznikiem zglosilem i okazalo sie ze po miesiacu sie dogadalismy.

Loen Malen
4,0 rating
9 lutego 2019

Polecamz całego serca Kancelaria Ultimatum, zero zaliczek – pobrała poprzednia firma odemnie ponad 3 tys. zł. i nic nie zrobili, tutaj bez opłat, sprawa sie sporo przeciagnela bo dluznik skladal odwolania, ale odzyskane wszystko.

Kancelaria Ultimatum Opinie
5,0 rating
2 lutego 2019

Wszystko załatwiona jka należy, bez opłat wstepnych, prowizja niska, dłużnik zwindyukowany po 2 tygodniach, nie aiem jak go znalezli. Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna!

Marcin Warchoł
5,0 rating
1 lutego 2019

Ich rief an und sagte mir, wie ich mein Problem lösen sollte, sie haben es nicht bezahlt.

Dieter
5,0 rating
30 stycznia 2019

Dlug od holenderskiej firmy zostal odsyskany szybko, sprawnie i z nawiazka!Inne kancelarie nie chcialy sie podjac sprawy – dla Ultimatum nie bylo problemu.Goraco polecam i bardzo dziekuje.

Michal Pawlicki
4,0 rating
26 stycznia 2019

Nasza firma od kilkunastu lat koszysta z róznych firm sciągających długi i mamay spore doświadczenie, z kancelarii ultimatum skorzystaliśmy bo znajomy powiedział, że nie biorą nic na start i rzeczywiście nie chcieli kasy za wysłanie pisma ani za analize, obecnie odzyskała kancelaria ultimatum ponad 60% zleconej kwoty, reszta jest w sadzie, czekamy na dalsze efekty.

Pompy
5,0 rating
12 stycznia 2019

Dobry kontakt, przez telefon udzielą informacji, duża wiedza.

koralove
4,0 rating
4 stycznia 2019

Bez opłat wstepnych przyjęcie co mnie interesowało, przed sadem daja znac czy dluznik ma wogole cos na siebie, nie mam na razie zastrzeżen.

Konopka
5,0 rating
2 stycznia 2019

Naprawdę nie wiem jak się odwdzięczyć Waszej firmie gdyż odzyskaliście duży dług już praktycznie nie do odzyskania – dobrze że znajomy mi Was pokazał ponieważ wcześniej nie znałem biura Kancelaria Ultimatum. Dziękuję Panowie za pomoc.

Ryszard
5,0 rating
21 grudnia 2018

UWAGA Firma jest Super!!!! Bez opłat wstepnych.!!!!! Trzeba było poczekać na sprawe ale bylo warto !!!!!!!!!!!!! Nie ma opłat wstepnych jak u innych nie wyludzaja jak inni na dzien dobry po 10k, pieniądze od ludzi i nic nie robią. Bat na złodziej i oszustów!!!!! Nie dziwne ze maja takie pozywtywne opinie i negatywne od dłużników a wszyscy na raz w jednym czasie są zadowoleni. Fajen filmy: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https://vimeo.com/285651547

Jane Wyne
5,0 rating
5 grudnia 2018

FV za uslugi sprzed 3 lat, nie do odzyskania w normalnym trybie, bo dluznik bedzie podwazal ze przedawniona , a podeszli do tego inaczej – nie wiem jak ale odzyskane w 100%

Golecorkiestra
5,0 rating
30 listopada 2018

Miałam 2 postępowania w których Ultimatum pomogło mi wyjść z problemów, dlatego w 100% polecam!

Wiejek
5,0 rating
22 listopada 2018

W naszym przypadku rozwikłanie sprawy wraz z procesem sądowym potrwało niecałe 4 miesiące, co wskazuje z jaką skutecznością i tempem działają ludzie z firma noszącej miano Kancelaria Ultimatum.

Nadia
4,0 rating
18 listopada 2018

Niepłacący lokator sie wyprowadził, po prostu uciekl z nieoplaconymi rachunakmai oi stratami , szkodami ktore narobił. Znaleźli cwaniaka i odzyskali całosc kasy, polecam Kancelaria Ultimatum szczególen dzięki dla Pana Darka i adwokata Pawła Olszewskiego.

Konrad Debowski
5,0 rating
10 listopada 2018

Nie mam zastrzeżeń, sprawdzili mojego kontrahenta za free w 48h, dzieki temu uniknąłem strat, poleceam kancelaria ulimatum, opinia pozytynw.

Konus
5,0 rating
6 listopada 2018

Sprawdziło się to co mówił mój kolega- skuteczni!!!

Firma Remontowa
5,0 rating
23 października 2018

Они не брали первоначальные взносы, как другие, даже после 5000. Адвокатский кабинет очень эффективен. Профессиональный и эффективный подход к конкретному вопросу. Неблагоприятные цены. Рекомендую

ВЛАДИМИР
4,0 rating
17 października 2018

W pełni polecam specjalistów windykacyjnych z KANCELARII ULTIMATUM. Środki finansowe wywalczone w niecałe 5 tygodni gdzie walka była z naprawdę problematycznym dłużnikiem, ale co jak co nie stanowił on większego problemu dla ich kancelarii. Jestem zadowolony ze współpracy między naszą firmą, a biurem ULTIMATUM.

Sobiesław
5,0 rating
8 października 2018

Zdecydowanie można im zaufać. To specjaliści w swojej branży. Nie wiem czy ktoś inny zająłby się moją sprawą tak profesjonalnie jak oni… A tu pieniądze szybko odzyskane, do tego miłe podejście do klienta. Czego chcieć więcej 🙂

Ania
5,0 rating
7 października 2018

Moj dłużnik to dopiero sie obstawil ale przez nich dogadalismy sie pomimo umowy ustnej.Pan Protaziński stanąłna wysokosci zadania, Kancelara Ultimatum – opinia pozytywna.

zenek z doopy
5,0 rating
1 października 2018

Wszystko super zakońćzone, kilka dnie po zgłoszeniu, niska prowizja na plus tylko 7% gdzie inni chcą 30%!!!! i Jeszcze jakieś opłaty wstrępne!!!
Kancelaria Dochodzenia Wierzytelności Ultimatum – polecam!!

etetafef
5,0 rating
29 września 2018

Pomimo, że moje kwoty nie były wysokie przyjeli sprawe na probe i jakosc dali rade odzyskać sprawe sprzed 5 lat, zrobili cwanie przez sad i dłużnik sie niewasko zdziwil.

Własciciel DROZD
5,0 rating
27 września 2018

Ultimatum to kancelaria godna uwagi ponieważ załatwiają wszystko bez jakichkolwiek opłat wstępnych jak u konkurencji, sama jak udaję się do sadu to płące nawet więcej, a tutaj możan się umówić na z nimi na indywidualne warunki i zapłacić w kilku niewielkich ratach. W moim przypadku komornik nie za wiele robił, ale na szczescie firma Ultimatum znalezła majątek który dłużnik przepisał na siostrę i skarga “pauliańska” załatwiła sprawę jak i cały nieszczęsny temat związany z długiem. Dodam tylko, że musieli jeszcze poszukać przez detektywa dłużnika ponieważ przez dłuższy czas ukrywał się owy Pan zalegający z opłatami za wykonane usługi.

Jaskólska
5,0 rating
16 września 2018

Bez zastrzeżeń.

kuternoga f
5,0 rating
5 września 2018

Porada w Ultimatum – bezpłatnie w kilka minut, gdzie indziej chcieli za to kilka stówek…

Zdrzak
5,0 rating
16 sierpnia 2018

Moj dłużnik jak dostał pismo to pierdyknal na serce i zaplacil.POLECAM!

Jacek co nie miał Placka
5,0 rating
12 sierpnia 2018

Kolejny zadowolony, kasa odzyskana w 30 dni od byłej żony, zresztą wystarczy poczytac opinie o nich: https://www.pkt.pl/firma/kancelaria-ultimatum-sp-z-o-o-7293372 Można korzytać tym bardzie, że nie pobierają jak inni zaliczek.

Drumdrum
5,0 rating
3 sierpnia 2018

Są skuteczni , nie ma opłat wstepnych, prowizja na tle konkurencji niska.Kontakt – lepiej pisać maile, bo na telefon czasem nie odpowiadają, adwokat ma dyzury wiec idzie sie ciezko dodzwonic.

Kaleta Dudek
5,0 rating
24 lipca 2018

Daje maxa za porade – nc nie kosztowala.

Adam z D..
5,0 rating
20 lipca 2018

W firmie o nazwie Ultimatum przenigdy nie ma pobieranych opłat wstępnych gdy u innych zaliczki sięgają nawet 5 czy 10 tys złotych, więc duży plus bo nie każdy w takiej sytuacji kiedy zostaje oszukany ma na wyłożenie od tak takie kolosalne środki finansowe. Dla mnie liczył się przede wszystkim profesjonalizm gdyż miałam serdecznie dosyć słuchania “chyba”, “może” czy “wydaje mi się jak to w innych kancelariach windykacyjnych usłyszałam. Oczywiście finał sprawy zależy od wielu czynników, ale u mnie z każdym problemem Ultimatum poradziło sobie wzorowo. Świetna robota!

Ożarek Oscar
5,0 rating
16 lipca 2018

Prowadzą sprawy p-ko Getback i jakoś im idzie, do tej pory 50% odzyskane, reszta w sądzie, radze natychmiast skąłdac pozwy przez nich bo jak będziecie czekać to nic z tego nie bedzie.

Kondzio Tym
5,0 rating
7 lipca 2018

Ja miełam innago typu zlecenie- chodziło o poszukiwanie osoby która uciekłą za granice – były maż partnerki – Kancelaria Ultimatum znalazła go przez prywatnego deketywa we Włoszech. Nie wiem czy inni by coś na to poradzili. Mają też pozytywne komentarze: https://www.facebook.com/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/

Roger K
5,0 rating
2 lipca 2018

Umowa ustna bez zadnych papierow- nie spodziewałem sie z e kancelaria ultimatum sobie z tym poradzi, pomimo tego ze nie znalem nawet adresu dłużnika to go znaelźli na drugim koncu Polski, komornik sciaga z niego wratach.

Doopsko
5,0 rating
30 czerwca 2018

Udaje im sie odzyskać kase od Funduszy typu Getback, Runicom. Nie mam pojęcia jak ale daja radę, bo czekanie na kase pare lat i ochłapy to nie dla mnie. Na razie nie narzekam.

Walcze z Getback
5,0 rating
11 czerwca 2018

Maiłem papiery, obligacje GetBack S.A., inna windykacja nie dąła rady, Ultimatum ściągnęło kase w 10 dni, prowadzą p-ko nim kolkanaście postepowań cywilnych, są skuteczni!

Grzegorz Siudym
5,0 rating
10 czerwca 2018

Moja opinia o Ultiamtum jest pozytywna, choć mogliby być szybsi.

Kiełbasa i Sznurek
5,0 rating
5 czerwca 2018

Parę lat temu skorzystałam z usług kancelarii Ultimatum ponieważ na procedurach sądowych się nie znam ani trochę, a moja sprawa wymagała podejścia profesjonalnego i znajomości prawa, a nie gdybania i podejrzewania. Firma Ultimatum zajęła się tak dokładnie i skrupulatnie z satysfakcjonującym wynikiem dla mnie. Miłe podejście do klienta zaangażowanie to atuty tej kancelarii, godna zaufania. Polecam w 100%.

Kownacka Ilona
5,0 rating
28 maja 2018

Kancelarii Ultimatum zgłosił się mój mąż, podając 2 klientów do odzyskania długu. Obie sprawy zostały szybko zakończone z pozytywnym dla nas skutkiem, dług odzyskany w całości. Prowizje dla siebie pobrali na samym końcu, a poradę na samym początku mieliśmy za darmo.

Dorota Kowala
5,0 rating
2 maja 2018

Porada darmowa w 2 minuty – powiedzeli co mam zrobic aby bez umowy mozna był osprawe pchnać do sadu. Opinia o kkancelarii pozytywna.

Szuflada
4,0 rating
14 kwietnia 2018

Nie mam zastrzezen pozatym ze czasem ciezko sie dodzwonic.

Mikos
5,0 rating
31 marca 2018

Zdjęli z mojej głowy cały kłopot z uporczywym dłużnikiem. Nie przypuszczałam nawet, że tak dobrze im pójdzie. Rozliczyłam się z kancelarią dopiero po zakończeniu sprawy.

Kancelaria Ultimatum Opinia
5,0 rating
19 marca 2018

Szybkość i skuteczność to coś co wyróżnia kancelarię Ultimatum. Skorzystałam z ich uslug pierwszy raz z polecenia kolegi, ale nie żałuję, ludzkie podejście brak dodatkowych kosztów windykacji. Wszystko zapłacił dłużnik

Derudo Pablo
5,0 rating
9 marca 2018

Witam, miałem polisokatę i z czystym sumieniem mogę polecić tą właśnie Kancelarię Prawną. Moje interesy były starannie prowadzone a moja osoba należycie reprezentowana. Kontakt był super a obsługa bardzo miła. Polecam

Statua Wolności
5,0 rating
26 lutego 2018

Zadzowniłem po prade – za free powiedzieli co mam zrobić, w innej kancelarii chcieli za to kilka stówek.

Jeremi Bulak
4,0 rating
20 lutego 2018

Wszystko potrafia w jasny sposob wyjasnic, Moj dluznik to jedno wielkie oszuści, jednak oni to jest bat na oszustow, nie na darmo w polsacie rozpieprzaja dluznikow az milo. Protazinski nie odpusci, Kancelaria Ultimatum to jest to. Ci moi oszuści nie mają szans.

Echo23
5,0 rating
11 lutego 2018

Kancelaria Ultimatum spisała się na medal, kasa odzyskana w niecały miesiąc za fakture z która sie meczyłem prawie rok, dłużnik mnie olał, nie odbierał telefonów, załatwione szybko, opinia o kancelarii ultimatum – pozytywna. https://www.youtube.com/watch?v=UdXCY_S7dNU

Gozdzk Radoslaw
5,0 rating
1 lutego 2018

Ja jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia do klienta. Moja sprawa jest w toku, a kontakt jest bardzo dobry.

Olek
5,0 rating
28 stycznia 2018

Nie wiem w jaki sposób zmusili mojego dluznika do splaty w ratach a ja glupia nie moglam sobie z tym poradzic przez 2 lata, zaparl sie przestalk odbierac telefony i udawal ze nie ma go, docapili dziada w pracy i skulony zaplacil w 3 tygodnie.

Kika Onu
5,0 rating
17 stycznia 2018

OK!

Tytus De
5,0 rating
2 stycznia 2018

Profesjonalnie poprowadzona sprawa komronicza, nie miałem żadnych danych, Ci znależli dłużnika. Polecam.

Wysocki Robert
4,0 rating
13 grudnia 2017

Dziekuje adwokatowi Pawłowi Olszewskiemu oraz Miłowieckiemu za pomoc w odzyskaniu długu sprzed 15 lat, sprawa nie została przyjęta przez inne kancelarie mowiece ze przedawnona, a tu prosze bez problemu!!

DEKO PHU
4,0 rating
8 grudnia 2017

Ja polecam Creditreform, duża firma i działa na terenie całej Europy i poza nią, dzięki temu jest skuteczna, po za tym korzystam z ich raportów o wypłacalności firm, dzięki temu rzadko dochodzi do windykacji.

Jacek
5,0 rating
30 listopada 2017

Polisolokata spłacona przez spółke, wysłali jedno pismo i wpisali go na listę.

Kondzio
5,0 rating
23 listopada 2017

Wysoka ścuągalnośc faktur, nawet tych przedawnionych. Mają na to patent. Szczerze polecam!

Maco polo
5,0 rating
29 października 2017

Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąs firmę z Wrocławia. Sami sobie znalexli dane dłużnika po samym peselu, bo tak sie ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstepnych i za poszukiwanie majatku dłuznika oraz całej rodziny az do 5 lat wstecz – nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata ale odzyskałem prawie całośc, jeszcze zostały odsetki, komornika maja niesamowitego, jezdzi do dłużnika, a oni mu znajduja majatek dłużnika. W razie gdy sa problemy to poszukaja po KW – w ciagu jednej doby. Inna sprawe zalatwili 2 dwa miesiace tez zero oplat wstepnych – inni chca po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. Również jak się z nimi pgada top pokryją koszty sądowe w 50%.

Kaleta
3,0 rating
17 października 2017

Srednio na jeza

Kdec24
5,0 rating
12 września 2017

portal-konsumenta.pl – OSTRZEŻENIE!!! Pragniemy ostrzec firmy, konsumentów i klientów przed praktykami stosowanymi przez Pana Andrzeja Czachor – właściciela domeny: portal-konsumenta.pl oraz airmax.pl – opinie negatywne pisane są przez właściciela portalu,a usuwane w zamian za wynagrodzenie dla właściciela portalu – strona jest podbijana w wynikach wyszukiwania aby wyglądała na wiarygodną – opinie są sztucznie nabijane przez właściciela i firmy wynajęte (np. pozytywne opinie na temat airmax.pl – firma prowadzona przez Pana Czachor oraz inne na stronie startowej) – brak jest kontaktu z właścicielem (brak maila, telefonu, nipu, adresu, etc) tak aby nie móc go pozwać w procesie o ochronę dóbr – strona nie posiada administratora, znajduje się na zagranicznych serwerach – Pan Czachor nie reaguje na wezwania, pracownicy (księgowy, pracownicy call- center) w firmie airmax.pl nie podają jego danych, nie przyznają się nawet, że znają właściciela – google oceniło stronę jako próbę oszustwa, sprawa cywilna i karna w toku Wiele firm jest poszkodowanych przez działania tego portalu, na własną rękę zdobyliśmy pełne dane właściciela. Pełne dane firmy: portal-konsumenta.pl (ip: 104.24.102.191) prowadzony przez Andrzeja Czachor ul. Dunikowskiego 16C, 45-631 Opole nip: 7542503379, mail: biuro@bestpartner.pl tel. 77 54493333 również prowadzi firmę pod adresem jw i stronie internetowej (Czachor, Rudnicki) airmax.pl także pod adresem ul. Ozimska 184, 45-273 Opole.

Czachor Andrzej
5,0 rating
5 września 2017

Moze być.

Pacco Robbi
5,0 rating
8 sierpnia 2017

Bardzo skuteczna firma, szybko odzyskałam większość swojej kwoty. Podjeli się spraw niemożliwych. Polecam bo warto

Monika
5,0 rating
21 lipca 2017

Szanowni Państwo, kancelaria przyjęła moją sprawę ponad pół roku temu, nie przyjeli żadnych pieniędzy na wejście jak to robią inni.P o czynnościach polubownych tj. wezwaniu do zapłaty, wpisaniu dłużnika w rejestr sprawdzeniu majątku (bezpłatnie!!!!) dłużnik dalej unikał kontaku.Podjałem decyzję o skierowaniu sprawy do sadu.Uzgodniłem iż opłace połowę kosztów a oni resztę sobie ściągną z dłużnika, poszli na to, bo sprawa rokowała.Do sadu nie stawiałem się wogóle i nie musiałem oglądac gęby mojego dłużnika.Komornika również opłacili w połowie, fakt, że czasem kontakt jest utrudniony ale doprowadzają wszystkie sprawy do końca i okazało się ze dłużnik zapłacił tylko połowe długu ale na wyjawieniu zaczał kręcić i sprawdzili że przepisał majątek

Kartezjusz
5,0 rating
18 lipca 2017

Chciałem podziekować Panu Pawłowi i Marcinowi za skuteczne działania w mojej dośc trudnej sprawie p-ko spółce która naciagneła mnie i moich bliskich na inwestycje.Nie udało sie odzyskać całości ale ponad połowę.Dzieki i w przyszłosci skorzystam.

Jacek
5,0 rating
26 czerwca 2017

Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.

Mariusz
3,0 rating
15 czerwca 2017

Kancelaria Ultimatum – słabo, nie sciagnięte całość.

Karpiowski
5,0 rating
12 czerwca 2017

Dluznik mnie calował w zad..k jak go windykacja z ultimatum pogonila, wpisali go , zablokowali – polecam.

Kot Perski
5,0 rating
31 maja 2017

Zgłosił się mój mąż, podając 2 klientów do odzyskania długu. Obie sprawy zostały szybko zakończone z pozytywnym dla nas skutkiem, dług odzyskany w całości. Prowizje dla siebie pobrali na samym końcu, a poradę na samym początku mieliśmy za darmo. Nie pozostaje mi nic innego niż polecić.

Mechaniczna
5,0 rating
4 kwietnia 2017

Przyjeli bez opłat wstępnych, oplacony wpis i komornik trzeba tylko z nimi pogadac szczerze.Sprawa na razie w toku, nie mam zastrzezen.

Kinoman
5,0 rating
1 kwietnia 2017

La dette recouvrée en quelques jours, pour moi il était impossible de le faire normalement, mais de confier l’affaire aux professionnels a mis fin à ma misère.

Emmanuel Givre
5,0 rating
25 marca 2017

Wziałem ich z polecenia gdyż z usług korzystał mój znajomy, który prowadzi firme transportową i odzyskali w jego imieniu parę znacznych faktur za usługę w kraju i za granicą. Ja prowadze biznes związany z reklamą i mam paru cwaniaków którzy zalegali już nzacznie po teminie prawie dwa lata a wiec by się niedługo przedawniło. Po pierwsze nie tak jak moja poprzednia agencja brała kase na poczatku za działania, nie wzieli nic za przyjęcie, analizę, sprawdzenie, etc. Po około 14 dniach wpidaniu w rejestr, wystawieniu na sprzedaż, pokryli znaczą cześc wpisu sądowego!!!!!! Do sadu nie musiałem się wogóle stawiać, wszystko trwało około 3 miesięcy.Komornika mają bardzo skutecznego – nie spotkałem się z takim działaniem w terenie.Reasumując 90% zostało odzyskane i sprawy w toku.Kontakt z nimi może być czasem utrudnione ale do mnie też dzwonią klienci upierdliwcy i to rozumiem. Jednym słowem – WYPAS.

kalinowski
5,0 rating
8 lutego 2017

Dwa lata czekałem na sciagniecie kasy od mojego szwagra – opinia o kancelarii ultimatum pozytywna.

Dywanowski Wojtek
5,0 rating
11 stycznia 2017

Nie ma zadnych zastrzezen, kancelaria ultimatum pomogla mi odzyskac srodki z obligacji gdzie juz jedna windykacja sie wylozyla. Opinia o kancelarii ultimatum – zasłużony pozytyw!

Konkolewski Pawel
5,0 rating
21 grudnia 2016

Bez zastrzeżeń.Zreszta maja same pozytywne opinie, od dłużnikow negatywy – widac że ich jadą na maxa. Sprawdzić wystarczy: https://www.opinie-kancelaria-ultimatum.pl/ , https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/, https://www.pkt.pl/firma/kancelaria-ultimatum-sp-z-o-o-7293372, https://www.pkt.pl/firma/kancelaria-ultimatum-sp-z-o-o-7293372

Zadowolony
5,0 rating
7 listopada 2016

Sprawa zakonczona w 14 dnbi od przekazania, dluznika sam nie goglem namierzyc od 6 miesiecy, a oni w dwa dni, zreszta widać po programie w polsacie ze nawet dziennikarke dorwali na jakims zadupiu i nie popuscili. Wystarczy poczytac opinie o nich : https://www.sciaganie-dlugow.pl/kancelaria-ultimatum-opinie-i-recenzje-o-firmie/https://www.kancelaria-ultimatum.pl/kancelaria-ultimatum-opinie/https://www.facebook.com/pages/category/Lawyer—Law-Firm/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/ https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ https://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i wszystko jasne jacy są skuteczni, bez opłat wstepnych.

Dywan21
5,0 rating
15 października 2016

Opinie o kancelarii ultimatum są jak najbardziej zasłużona, postepowanie trwało około roku ale nie musiałem na szczescie widziec sie z dłuznkiem załatwili wszystko jak trzeba.

Opinia o kancelarii ultimatum
4,0 rating
11 października 2016

Profesjonaliści, czesem kontakt szwankuje.

Konserwa
5,0 rating
27 września 2016

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównianie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny.Po 30 dniach wszystko odzyskane.

Mortezjusz
5,0 rating
12 września 2016

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna kancelaria. Brak kosztów wstępnych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy. Niesamowita pomoc Pan Wojtka i konrada!!!!!

Marlena Chyzo
5,0 rating
11 września 2016

Poszukali mi mojego przyjaciela za free ktory juz de facto przyjacelem nie jest , sprawa w toku

Friend..
5,0 rating
6 sierpnia 2016

Dali poczatkowo ciała ale jak dostali op to zaczeli działać i z efektem, polecam.

Pazdzicoh MArian
4,0 rating
5 lipca 2016

Chciałam podziękowac za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie alimentów.Były mąż pracowała na czarno i dobrze się ukrywał, sprawa trwała ponad 3 lata, jednak się nie poddali.Kontak z nimi troche utrudniony.Brawo!

Makowska
5,0 rating
20 czerwca 2016

Wielki pozytyw poradzili sobie z moja sprawą w dwa tygodnie, zreszta widać po opiniach: https://www.facebook.com/pg/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/reviews/?ref=page_internal http://83.pl/kancelaria-ultimatum-wpis5152/

Szymon Kieres
5,0 rating
31 maja 2016

Moja opinie jest pozytywna- kancelaria odzyskała 90 proc należnosci w ciagu 30 dni, sprawa obecnie u komornika.

dEkada
5,0 rating
28 maja 2016

Znajoma przez nich odzyskała całosć kwoty – zaliczka na budowe domu od przekreta. Polecam: https://www.kancelaria-ultimatum.pl/kancelaria-ultimatum-opinie/ Potwierdzam

Borkowski L
5,0 rating
3 kwietnia 2016

Sprawa zalatwiona w trzy miesiace, dluznik wacha moje pie…

Danil
5,0 rating
2 kwietnia 2016

Wsszystko dobrze się skończyło, kasa, zadatek odzyskana.
Opinie o Kancelaria Dochodzenia Wierzytelności Ultimatum pozytywna!!!

efre
5,0 rating
17 marca 2016

Pragnę gorąco podziękować i wyrazić uznanie za pełen profesjonalizm w moim procesie odszkodowawczym. Załatwienie sprawy łącznie z procesem sądowym trwało rok czasu, co świadczy z jaką skutecznością i szybkością kancelaria działa. Dziękuję za solidność, rzetelność, uczciwość i przejrzystość. Wdzięczna jestem, że potrafiliście załatwić wszystko bez niepotrzebnego angażowania mojej osoby. Z całą odpowiedzialnością mogę pwoiedzieć, że jesteście godni zaufania i warci polecenia.

marceli
5,0 rating
9 marca 2016

Budowlaniec uciekla z budowy i rozp…zostalwil myslalem ze jest nie do uchwycenia, a jakos sobie poradzili. Opinia o kancelarii pozytywna.

Worek
5,0 rating
29 lutego 2016

Od początku wiedziałam, że można im zaufać. Załatwili sprawę jak najporządniej, z niewielką ilością formalności. Zajęli się praktycznie wszystkim. Chętnie polecam

Martyna M
5,0 rating
12 lutego 2016

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna kancelaria. Brak kosztów wstępnych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy.

Dennis Workowut
5,0 rating
28 stycznia 2016

Pengarna erhölls från gäldenären med vilken jag hade lidit i flera månader. Inget appellerade till mig, hot, övertygande … Jag vet inte exakt vilka metoder de har, men de är mycket effektiva. Hon gick vidare till vänner. Jag skulle rekommendera.

Eric Swensoon Gotteborg
5,0 rating
18 stycznia 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna. Srodki odzyskane w 7- em dni!!!Panowie sie spisali nie mam wiedzu jak to robia ale rozumiem to ich tajemnica.

rrwrw
5,0 rating
14 stycznia 2016

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, zwłaszcza, że dłużnik był wyjątkowo cwany i wariat, nic nie dawało rezultatu. Nie było nadziej tu pozytywnie, choć trało to 5 miesięcy. Zdecydowanie polecam.

Walkowiecki Ireneusz
4,0 rating
2 stycznia 2016

Jestem klientem tej firmy od ponad roku, prowadzą mi sprawy przeciwko 4-em dłużnikom i prywatnym i sp. z o.o. Do tej pory odzyskali 80% należności, sprawy w toku, na etapie egzekucji komorniczej. Majątek dłużników poszukali bezpłatnie, mają sprawdzonych komorników. Oczywiście można się przyczepić, że nie zawsze jest kontakt idealny. Biorąc pod uwagę dotychczasowe moje doświadczenia z innymi firmami to powiem, iż jest naprawdę dobrze.

Mensblack
5,0 rating
7 grudnia 2015

Moje zdanie odnośnie współpracy z dobrze mi znaną Kancelarią Ultimatum jest pozytywne i daje ocenę 5/5 dlatego że zaległa kasa zostały wywalczona od naszego nieszczęsnego dłużnika, z którym męczyłam się od 2 lat i na próżno było prosić się o zapłatę czy też przekonywać – dopiero ta firma Ultimatum sfinalizowała tę długo wyczekiwany finał sprawy z super zakończeniem. Osobiście jak prosty facet nie znam się na prawie ani na metodyce jaką posługują się tego typu firmy, ale serio są bardzo skuteczni – nareszcie zaczęłam w normalnie chodzić spać. Reasumując jestem zadowolona. Pozdrawiam wszystkich i polecam Kancelarię!

krysia
5,0 rating
28 listopada 2015

Wszystko odzyskane moja opinia o kancelarii ultiamtum jak najbardzie pozytywna!

Obiektywny
5,0 rating
8 listopada 2015

Pan Kierbedź jest bardzo dociekliwy, chyba się spełnia tropiąc dłużników po całym kraju. Normalnie James Bond tylko lepszy 😛

Wez snickersa
5,0 rating
1 października 2015

Dołaczam do zadowolonych klientów – opinie o kancelarii ultimatum potwierdzam, mój dłużnik z Norwegii- brak wypłaty za pracxe, zniemczony polaczek i terz zwoiał do Norwegii założył firme i dalej oszukiwał ludzi przed dodatkowow agencje posrednictwa, jak go wpisali w rejestr i zablokowali – wszystko uregulowane. Opini ao Kancelarii Ultimatum pozytywna.

Henryk Poroś
5,0 rating
25 września 2015

Sprawa przeciwko mojej żonie, niestety rozwodowa i o spłatę kredytów, unikanie kontaktu przez nią, ucikanie z majątkiem. Pomimo tego udąło się ja przyszpilić, bo Pan Marcin i Rafał znalazł majatek po peselu, wcześniej przepisany na rodzinę!! Polecam ich.

Klient
5,0 rating
19 września 2015

Jak na razie niem am zastrzezen zaplacili za mnie 1/2 wpisu sadowego znalezli dluznika jego dane i rodzinki bezplatnie dzialaja na zasadzie sukcesu , https://www.sciaganie-dlugow.pl/kancelaria-ultimatum-opinie-i-recenzje-o-firmie/

Lyzka z maslem
5,0 rating
26 sierpnia 2015

Wiele lat starań i problemów związanych z odzyskaniem pieniędzy ciągnęło się w nieskończoność, ale natrafiłam na firmę Ultimatum i ku mojemu zaskoczeniu Panowie doprowadzili moją sprawę do szczęśliwego końca w bardzo szybkim czasie! Dziękuję! Naprawdę polecam kancelarie!

Konkubina z Kocka
5,0 rating
26 sierpnia 2015

Dzięki Wam moja druga sprawa zakończyła się sukcesem. Dziękuję z całego serducha 😉

Bonifacy Kod
5,0 rating
21 lipca 2015

Bardzo pozytywnie zakonczona sprawa.

Mandzuria
5,0 rating
20 lipca 2015

Najtańsi na rynku, zero zaliczek, prowizja to śmiech, ale skuteczni.

Jastrzębski
5,0 rating
26 czerwca 2015

Była żona płacze teraz po kątach bo same majtki został, a tak wszystko pochowała po rodzinie.Qwa ale satysfakcja, jeszcze ich podała złośliwie na policje, jenbn dziwka.

Jożin z Bażiń
4,0 rating
21 czerwca 2015

Qrde nie ma to jak sasfakcja gdy dłużnik leci w samych skarpetkach, po wielu miesiacach łazenia po sadach.Nie odpuscili, pomimo ,ze mnie to kosztowało pare złotych.

kendzior
5,0 rating
11 czerwca 2015

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna. Spłaciłam pozyuczke za koleżanke i mnie olała, przyjeli sprawę bez opłąt wstępnych i doprowadzili do finału.

Podstawka Ela
5,0 rating
19 maja 2015

Oszukał mnie znajomy na sprzedaży działki, po prostu pożyczył kase i pomimo, że nie mam pieniędzy opiekuję się schorowaną Matką, pomimo moich błagań nie oddawał ponad 3 lata.Byłam u prawnika nie miałam umowy, rozłożył ręce. Przyjęli tą wg. pranwika beznadziejną sprawę i przeprowadzili cały proces jako umowę ustną bez zadnych dowodów.Oczywiście dłużnik sie odwołał, w sadzie jednak nie wiam jak ale przegrał, obecnie licytują mu dom.Ciagnie się to już rok ale pragę im podziekować, bo mam wyrok do jego śmierci i nadzieję że się to skończy.Dziki.

Karo Bn
5,0 rating
30 kwietnia 2015

Byłem ze swoja sprawa u innej windykacji, wiec mam porównanie.Przedewszystkim nie pobrali zadnych opłat wstepnych, po tygodniu sprawa już była w sadzie, po miesiącu miałem nakaz na dłużnika i znaleziona działkę która przepisał na żonę, zabezpieczenie majatku od razu i do komornika.Wszysko zajeło może jakies 3 mies., sciągnięte i rozliczone co do złotówki.Polecam szczególnie Pana Rafała i Marcina.

Karmel
5,0 rating
16 kwietnia 2015

Nie mam żadnych zastrzeżen – dług z obligacji odzyskany w 10 dni !!!

Kancelaria Ultimatum Opinia
5,0 rating
3 kwietnia 2015

Nie dawno zakończyła nam się współpraca po odzyskaniu moich wszystkich pieniędzy. Ciężka sprawa ale się podjęli i wygrali. Polecam serdecznie wszystkim zmagającym się z długami. Pomogą!

Markotny
5,0 rating
26 marca 2015

Miałem przyjemność korzystać z usług Kancelarii Ultimatum kilkukrotnie. Podejście do klienta jest profesjonalne, skuteczność w windykacji należności nawet w beznadziejnych przypadkach wysoko – wg. mnie około 85 %. Ceny usług oferowanych w kancelarii są jak się porówna z innymi wręcz tanie (od 5-8% od tego co się uda odzyskać). Kancelaria przyjmuje zlecenia krajowe i zagranice.Przede wszystkim opłacili za mnie ponad połowe kosztów sadowych gdzie indziej w Warszawie krzykneli mi pare tysięcy za sprawe i jescze kase za stwienie sie pelnomocnika na rozprawie, za każde pierdnięcie etc. Tu pokryli gdyż działają na stawkach ubiegłorocznych. Prowizja wyniosła 7% i okaząło się że można jej dochodzić od dłużnika osobno. Tak, że koszty mi zwrócono i praktycznie nie poniosłem żadnych.Sprawy niestety przez sad się trochę ciągnęły ale za to ich komornik był dośc szybki i sprawny. Sprawa poszła do komornika po tym jak znależli majątek dłużnika jakimś sposobem z ksiąg wieczystych po danych.W tym co przekazałem na razie jestem zadowolony dwie inne sprawy trwają.Jak chcecie nie angazowac kasy na sąd to ich polecam. Kontakt czasem troche utrudniony, ale sie nie dziwie, ważne ze dłużnicy sa wkurzeni. Niestety nie przystawiają pistoletu do głowy dłużnikowi, a szkoda…

Borowczak Robert
5,0 rating
15 lutego 2015

Ujdzie kurwaa

Mordor w dupe jednana
5,0 rating
9 stycznia 2015

Nie pozyczaj dobry zwyczja powiadają i maja racje, ja pozyczylam i sie przejechalam – z kolezanki zrobil sie wrog, jak wyslani do niej pismo to ich obsmarowala po forach – Bąk z W-wy – niezla debilka.

Kobita
5,0 rating
19 grudnia 2014

Prowadzili mi parę spraw i prawie wszystkie zakończone sukcesem. Coś podejrzewam że mój dłużnik hejtuje na nich pod różnymi nikami, bo go puścili z torbami, buhhehe. Nie biorą żadnych opłat wstępnych, sądówki sa do zwrotu.

Bosski
4,0 rating
12 listopada 2014

Nawet szybko im to poszło , poprzednia windykacja bawiła się z moją sprawą ponad rok i bez efektu, tutaj 3 miechy i odzyskane ponad 80%.

Cerber
5,0 rating
23 października 2014

Chcialem podziekowac pracownikom a w szczegolnosci Panu Konopce za pomic w odzyskaniu moich alimentow. Pobrali tylko zaliczke komornicza i pokryli 50% kosztow, majatek byly maz przepisal na matke. Polecam z calgo serca.

Bednarek
5,0 rating
30 września 2014

Ja jestem zadowolony z ich usług i ze sprawy jaką im zleciłem, wszytko sprawnie przebiegło jak na ta sprawnie.

Maniek
5,0 rating
22 września 2014

Alimenty – nie wiem jak sie to udalo, ale z efektem..

Kocur
5,0 rating
18 sierpnia 2014

Mocno męczyłam się z dłużnikiem od kilku lat i już nie miałam nadziei, ale koleżanka poleciła Kancelarię Ultimatum, skorzystałam i załatwili całą papierologię z wywalczeniem długu, więc ogromny plus dla nich.

Wyryd Rusk
5,0 rating
1 sierpnia 2014

A ja jestem baaardzo zadowolony, nie dośc że nie pobrali żadnych opłat wstepnych co robią inni , to opłacili wpis i sciągnęli z mojego byłego wspólnika całą kase.Płaciłem tylko za komornika.Pan Kierbedź i Marcin nie sa może super mili ale skuteczni i to się liczy!! jak bulterierzy

Maksym Prokop
5,0 rating
5 lipca 2014

PAn Kucharski w de jeb nie oddał mi kasy za bydłu, kuźwa, no ale jakoś poszło cwelowi, hwd.

Kamil Kownacki
5,0 rating
3 lipca 2014

Udało mi się odzyskać pieniądze przed wejściem na drogę sądową. Inne firmy rozkładały ręce, także polecam do skorzystania z ich usług.

Natka
4,0 rating
29 czerwca 2014

U mnie byłinny problem, z byłym wspólnikiem teraz siedzi za granica poradzili sobie połowicznie.

Piotrek L
5,0 rating
26 czerwca 2014

Szybko, skutecznie i profesjonalnie kancelaria ultimatum ma u mnie opinie pozytywną, przekazuje kontakt dalej.

Fachowo i szybko
5,0 rating
20 maja 2014

Korzystałam z ich usług kilkukrotnie i okazało się, że mają w moim przypadku 100% skuteczność. Polecam

emi
5,0 rating
15 maja 2014

Najlepsza firma windykacyjna z jaką się spotkałam, a były już 3 inne. W krótkim czasie dłużnicy zapłacili mi i nie martwiłam się już o brak płynności własnej firmy. Już zawsze będę się do nich zwracać w kłopotach z dłużnikami.

Pawska Paulina
5,0 rating
10 kwietnia 2014

FV za bydło, PAn zniknął i sie schował głęboko, takich jak ja było chyba kilku, poradzili sobie z nim w ciagu kilku miesiecy, nawet go nie nastraszyli.

Salazar
5,0 rating
9 kwietnia 2014

Pozyczylem i pomimo weksla nie spalcal, powiedzieli ze weksel jest do niczego okazalo sie ze rzeczywiscie nie korzysta sie teraz z tego, bo wystarczy sama umowa. Tydzien temu spłacone.

Hondikke Ghoul
5,0 rating
29 marca 2014

Mielismy mała sprawe a pomimo tego sie podjeli – prowizja jakas smieszna, zaplacona po wszystkim, obylo sie bez sadu. Na MArszałkowska 100/102 nie ma sie co wbijać, śą obecnie na Złotej59.

Sicar Do
5,0 rating
11 marca 2014

Jak zwykle wszystko OK. Zresztą mają same pozytywne opinie: http://www.zumi.pl/2695916,Kancelaria_ULTIMATUM_-_Windykacja_naleznosci,Warszawa,firma.html https://plansza.eu/pl-1572-kancelaria-ultimatum-windykacja.html

Mariola
5,0 rating
2 lutego 2014

Pozytywnie- bez żadnych opłat wstępnych i za kazde pierd…e jak u innych. Sprawa z sukcesem.

Rozchodniaczek
5,0 rating
24 stycznia 2014

Potwierdzam pozytywne opinie o kancelarii ultimatum.W moim przypadku kontakt mailowy wzorowy. Inaczej nie kontaktowałem się bo tak mi wygodniej – mieszkam w Norwegii w kraju prowadze firme. Miałem dłużnika, jedna firma polamala soebie zeby i wzieli odemnie zaliczki. potem jeszcze dłużej szukałem firmy windykacyjnej, znalezli dziada jak sie ukrywal z majatkiem i dodatkowo poprzepisywal, maja dobrego detektywa z Nysy, koles jest w stanie znalezc kazdego na terenie kraju..POLECAM!

Rysiek NL
5,0 rating
17 stycznia 2014

Sprawa p-ko mojej wspólniczce o środki zawłaszczone bez dowodów, nie obył osie bez sądu, zresztą chyba zasłużenie mają dobre opinie https://www.pkt.pl/firma/ultimatum-kancelaria-dochodzenia-wierzytelnosci-6518129

Ilona Bednarz
5,0 rating
31 grudnia 2013

Solidna firma. Wszystko przeprowadzone fachowo i profesjonalnie.

mariusz
5,0 rating
12 grudnia 2013

Kontrahent z Danii – nie oplacona fv za fracht, przedawniona, – po sadzie dopiero zaplacil, zaplacili z amnie koszty w 50%, majatwk sami znalezni- KAcelaria Ultimatum – opinia OK>

Ciagnik Siodłowy
5,0 rating
9 listopada 2013

Dzieki wielkie PAnu Protazińskiemu za wielką pomoc w rozj dłużnika z którym od lat sie zmagałem. Na Złota 59 lepiej dzwonić wcześniej. http://www.odzyskamydlug.pl/opinie,klientow.xhtml

Krawiec Fr
5,0 rating
30 października 2013

Bardzop dobra firma windykacyjna. Odzyskali moje nalezności bardzo szybko, tak że byłem w stanie spłacić swoje długi i nie zostać z torbami. Dziękuje i polecam!

Henryk W.
5,0 rating
22 października 2013

POLECAM KANCELARIA NA MEDAL – PO KOMORNIKU SPRAWA GDZIE INNI SOBIE NIE PORADZILI!!

Kiełbasa
4,0 rating
15 września 2013

Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Warto się do nich zgłosić.

ewuś
5,0 rating
13 sierpnia 2013

Porada zdała egzamin, dobrze ze telefon dal mi znajomy, doradzili w sprawie alimentacyjnej.

Modry MAciej
5,0 rating
7 sierpnia 2013

Zero opłat! Prowizje sciagneli z fagasa.

Ania Bąk
5,0 rating
4 lipca 2013

Nie ma opłat wstępnych gdzie inni chca po parę tysięcy, wszystko jasne i przejrzyste. Kontakt czasem nie najlepszy ale skutecznie reszta mnie nie interesuje.

Cream Ice
5,0 rating
1 lipca 2013

Wszystko zapłacił dłużnik od kiedy Kancelaria Ultimatum zainteresowała się dłużnikiem. Pozdrawiam

Plastelina
5,0 rating
14 czerwca 2013

Bardzo profesjonalni ludzie, wiedzą jak podejść do tematu, dzięki czemu są skuteczni. Polecam.

Danusia
4,0 rating
19 maja 2013

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w moich problemach finansowych i odzyskała pieniądze które kiedyś pożyczyłam. Na szczęście nie było za późno i dało się je odzyskać. Ciężko było ale się udało. Dziękuję!

Natka
5,0 rating
27 kwietnia 2013

Sprawdzona firma, polecam wszystkim którym zależy na odzyskaniu swojej kasy. Na pewno powrócę do nich ponownie.

Tomasz
5,0 rating
23 marca 2013

Na czas na miejsce na pawno, zasłużony pozytyw, pomogli nie wzieli nic na wstepie.

Nefretete
5,0 rating
11 marca 2013

Sprawa ciągneła się miesiącami, skończyło się sadem i ich komornikiem, mnóstwo nerwów, ale na szczęście dług został odzyskany.Z czystym sumieniem polecam.

Marcin K
5,0 rating
8 marca 2013

Wssyztko zakonczone sukcesem- kasa odzyskana.

Mirek F
4,0 rating
28 lutego 2013

Mnie wydymał mój kolega na ponad 30k za bydło.Na wezwania nie reagował, drzwi zamykał i omijał szerokim łukiem.Dopiero ich komornik go dorwał i sprzedał mu auto. Trwało to trochę długo ale było warto.

Pancia
5,0 rating
1 lutego 2013

Naciagnal mnie znajomy na sprzedazy działki, dobry znajomy od wiuelu alt a aja głupia zaufałam, ze mi pozniej kase zwroci, na szczwescie trafiał na nich, po negocjacjach spłącone w całosci, czekam obecnie na odsetki.

Kuapa Kieri
4,0 rating
16 stycznia 2013

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, brak opłąt na dzien dobry, co jest plusem bo sie przynajm,niej staraja a ie tak jak inni kasa z gory i za kazde pierdniecie. Do tej pory odzyskana połowa.

Demokles11w
5,0 rating
2 stycznia 2013

Kontakt czasem trudny, nie chca za długo gadać ale za to robią i maja do tego narzedzia, dłużnik prześwietlony w 24h do kilku lat wstecz- bezpłatnie.

Franek Kimono
5,0 rating
23 grudnia 2012

Ekspress !!!

Dyrdymallo
4,0 rating
15 listopada 2012

Własnie zakończyłem z nimi współpracę, pomimo tego, że dług był pokomorniczy podjęli sie sprawy. Majatek szukalismy w EKW i okazało się, że dłużnik poprzepisywał na rodzinę. Komornik z którym wpółpracują okazał sie tak skuteczny i dociekliwy, dłuznik podpisał ugodę i spłacił się po 3 miesiącach. Nie wiem co można by jeszcze zrobić, przecież nie przystawią pistoletu do głowy.

Krzysztof Gajos
4,0 rating
11 listopada 2012

No nie spodziewałam się, że sobie poradzą z moim dłużnikiem do tego kuzynem! Pozyczka była sprzed 4 -ech lat, a on się ukrywał, kasa odzyskana w całości, choć to trwało ponad pół roku. Polecam.

Michał
5,0 rating
7 listopada 2012

Nie odzyskali całosci ale bez paru groszy, po prawie 3 ech latach w sądzie. Nie moge powiedzieć złego złowa bo sie bardzio starali a ze dłużnik nie mial za wiele to nie ich wina.

Bechcicka Sylwia
5,0 rating
26 października 2012

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest niezmienna od wielu lat – nigdy nie ma z nimi problemu w działaniach windykacyjnych i odzyskiwania długów.

Kufer Moj
5,0 rating
21 października 2012

Fachowe i rzeczowe podejście do każdej sprawy bez znaczenia na poziom trudności. Z firmą Ultimatum współpracowałam już wiele razy i nigdy nie miałam z nimi najmiejszych problemów. Zaletą Panów z kancelarii jest wyrozumiałość – sprostali moim oczekiwaniom od samego początku. Można jeszcze długo opowiadać, ale jak bym miała w jednym słowie o nich powiedzieć rzekła bym Kompleksowa Obsługa na Najwyższym poziomie.

DEmolka
5,0 rating
15 września 2012

Kancelaria oferuje usługi z zakresu windykacji długów. Skorzystałem z polecenia i jestem bardzo zadowolony, Wysoka skuteczność, atrakcyjne ceny pobierane z odzyskanej należności, jak dla mnie firma ok.

Krystian Zapolski
4,0 rating
9 września 2012

Poleciła mi ich moja znajoma, która sama z powodzeniem odzyskała pieniądze. Moje doświadczenia ze współpracy z firmą sa jak najbardziej pozytywne. Bardzo wysoka skuteczność to ich największa zaleta.

Marta
5,0 rating
28 sierpnia 2012

Wszystko w najlepszym porządku, bez ceregieli i pieprzenia się z KRD które odemnie chciało jakieś je ne abonamenty, Ci po prostu dłużnika wpisali w rejestr i nawet koles nie mogl wziasc komorki na raty, cała wies wiedziala ze palant.

Jarek G
5,0 rating
21 sierpnia 2012

Jestem zadowolona z tej kancelaria, moja sprawa rozwodowa przebiegła dobrze i nie było żadnych problemów których się obawiałam.

Agata
5,0 rating
20 lipca 2012

Opinie o kancelarii ultimatum – wielki pozytyw, sprawa rozwiazana po 72h !!!!

Lenovo
5,0 rating
11 lipca 2012

Ja tylko chciałam pogadac o mojej sprawie, i bez zadnych opłat powiedzieli i doradzili w sprawie spadkowej. Thx.

Karina FUk
5,0 rating
6 lipca 2012

Może być, ujdzie.

Gienek z tylka
4,0 rating
10 czerwca 2012

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównianie. Dłużnik był spod Lublina, jednak nie stanowiło to dla nich problemu pomimo nie dużej kwoty, po 30 dniach wszystko odzyskane.

Romeo
5,0 rating
18 maja 2012

Mam bardzo pozytywne doświadczenia z tą kancelarią, korzystam z ich usług dość regularnie i za każdym razem należność zostaje odzyskana bez zbędnej zwłoki.

mankell
5,0 rating
12 maja 2012

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, zwłaszcza, że dłużnik był wyjątkowo cwany i kłopotliwy – kiedy inna kancelaria rozłożyła ręce, nie miałem już wielkich nadziei, jednak Ultimatum rozwiązało sprawę szybko i konkretnie. Zdecydowanie polecam.

svedberg
5,0 rating
28 kwietnia 2012

Wszystko w porządku, za porade nic nie wzieli.

Szymon Koprowski
5,0 rating
24 kwietnia 2012

Alimenty na dziecko dochodzone od 3 lat, ale w ratach zaczal placic, po komorniku. Nie zawsze odbieraja telefon ale skuteczni.

Karina
5,0 rating
1 kwietnia 2012

Profesjonalisci, kasa sciagnieta od byłej żony w 7 dni!!!!

Rewolwer
5,0 rating
31 marca 2012

Super kontakt i niesamowita wiedza, Dłużnik w ratach spłącił.

Kornalia B
4,0 rating
29 lutego 2012

Dłużnik wyruchany w dup…a, a nie chciałze mna wogolegadać, omijal szerokim łukiem na ulicy.

Baśka
5,0 rating
12 lutego 2012

Oszukał mnie znajomy po prostu pożyczył kase i pomimo, że nie mam pieniędzy opiekuję się schorowaną Matką, pomimo moich błagań nie oddawał ponad 3 lata.Byłam u prawnika nie miałam umowy, rozłożył ręce. Przyjęli tą wg. pranwika beznadziejną sprawę i przeprowadzili cały proces jako umowę ustną bez zadnych dowodów.Oczywiście dłużnik sie odwołał, w sadzie jednak nie wiam jak ale przegrał, obecnie licytują mu dom.Ciagnie się to już rok ale pragę im podziekować, bo mam wyrok do jego śmierci i nadzieję że się to skończy.Dziki

Dziki
5,0 rating
5 lutego 2012

Dłużnik był nieuchwytny przez ponad 2 lata, po komorniku.Im wystarczył tylko pesel aby znaleźć majątek…

Sebastian Zarzycki
5,0 rating
18 stycznia 2012

Pan Bartek na poczatku sie pogubil bo nie kojarzyl sprawy ale wziale sie wreszcie do roboty, trzba bylo mus siedziec i pilnowacd ale na szczecie pomogl Pan Grzesiek i jakos wspolnymi silami docapili dluznika jak siedzial u kochanki za miastem. Troche obciachu bylo bo w zimie w kalesonach wyskoczyl i zacza cos wykrzykiwac na mnie ale zakaz jeb… mial wic zaczal placic w ratach.

Caro5
5,0 rating
2 stycznia 2012

Najem, nie wiem kiedy i jak najmeca sie wyprowadził, zostawił syf i niezapłacone rachunki, nie maiłem adresu ani nic jednak po 20 dniach go znależli na drugim koncu polski i w ratach spłacone. Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna. Polecam.

Marcin Krajewski
4,0 rating
21 grudnia 2011

Dłużnik został w d..ę wyruchany, moje wrażenia po pomyślnie zakończonej współpracy są jak najbardziej życzliwe. Profesjonaliści z tej firmy są godni zaufania i w 100% aktywni. Każdą sprawe traktują rzeczowo i z doskonałym podejściem do klienta.

Dagmara
5,0 rating
16 grudnia 2011

Jak zwykle wszystko OK. Zresztą mają same pozytywne opinie: http://www.zumi.pl/2695916,Kancelaria_ULTIMATUM_-_Windykacja_naleznosci,Warszawa,firma.html

Mariola z przedszkola
5,0 rating
24 listopada 2011

Wszystko jak należy, kancelarai spisała się wyśmienicie.

Jolanta W
5,0 rating
12 listopada 2011

Siostra niestety mnie przerobila na 3 tysi ale po wezwaniu i wpisaniu w rejest jakos z bulem odzyskalam.

Dominika Klaro
5,0 rating
7 listopada 2011

Zadzwoniłem i powiedzieli jak mam problem rozwiazac, nie wzieli za to wynagrodzenia.

Pilichowski
5,0 rating
4 listopada 2011

Brak opłaty początkowej, jedynie % od prowizji. Za to ogromny plus. Skuteczność Ultimatum oczywiście bardzo wysoka, jestem zadowolona z podjętej współpracy.

Lubie psy
5,0 rating
27 października 2011

Z całego serca polecam, pozyczka spłacona w ratach w bólach ale udalo sie.

Kalafiorka z Worka
5,0 rating
19 października 2011

Załatwione w 100 %, kancelaria ultiamtum spisała sie znakomicie. Dzieki Rafał Jarocki i Pan Protazińśki

pomidor
5,0 rating
11 października 2011

Sprawa zakończona w dwa miesiace, nie mam zastrzeżeń.

Dziurowski
5,0 rating
25 września 2011

Pięć gwiazdek należy się w 100% za: – profesjonalną obsługę – miły kontakt z klientem – nie wygórowane ceny – szybkie załatwienie sprawy Korzystałam i polecam innym

Patrycja Wsado
3,0 rating
2 września 2011

Uj wam w dup… mogliście pprzynajmniej ze mnie sciagać w ratach a nie za jednym zamachem, kurna.

Wojciech Pokorski
5,0 rating
13 sierpnia 2011

Bardzo profesjonalnie odzyskali większość dług, brak opłaty wstępnej był tym, co przekonało mnie do skorzystania z ich usług. Moją sprawę prowadził Pan Maciej. Mozna korzystac , na etapie sadowym moga pokryć koszty!!!!!

Golemo
5,0 rating
3 sierpnia 2011

Gewerba odzyskana od byłego pracodawcy.

Zamojszczak
5,0 rating
31 lipca 2011

Szybkość i skuteczność to coś co wyróżnia kancelarię Ultimatum. Skorzystałam z ich uslug pierwszy raz z polecenia kolegi, ale nie żałuję, ludzkie podejście brak dodatkowych kosztów windykacji. Wszystko zapłacił dłużnik

Kownacka
5,0 rating
27 lipca 2011

Alimenty – sprawa cieżka ale docapili byłego, płąci w ratach.

Gustava
5,0 rating
12 czerwca 2011

Kasa odzyskana w 2 tygodnie, alimenty po mężu, który uciekła za granice.Komornik rozkąłdał ręce, dorwali sk……

Lebioda
5,0 rating
16 maja 2011

Kancelaria Ultimatum nie pobrała zadnych opłat wstępnych, sprawa z sukcesm jednaj trwało ro trocje ponad 2 lata. Moja opinia jest pozytywna.

Ludwika
4,0 rating
9 maja 2011

Nie pobierają jak inni po 10 tys. opłat wstepnych za znalezienie dłużnika dla mie to sie najbardziej liczyło.Całośc trochę trwała ale w 3/4 kasa odzyskana.

Gienio z Elbląga
5,0 rating
1 maja 2011

Wszystko jak należy, nie pobrali opłat wstepnych u innych musiałam zapłącić 8 stówek na dzień dobry.

Irena Piatek
5,0 rating
30 kwietnia 2011

Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Potrafią doprowadzić do końca nawet najtrudniejszą sprawę na korzyść klienta. Udzielają bardzo wyczerpujących i dokładnych odpowiedzi w zrozumiały dla przeciętnego Kowalskiego język. Dłużnicy mają przerąbane.

Darek Wąsik
5,0 rating
14 kwietnia 2011

Wywiązali się ze zlecenia, nie powiem było trudno, dłużnik sładał sprzeciwy i nie za bardzo chciałsie dogadać ale spłacił wreszcie w ratach. Opinia o kancelarii pozytywna.

PHU Sobol
5,0 rating
12 kwietnia 2011

Myslałam, że sprawa odzyskania moich pieniędzy potrwa krócej, i że będzie prostsza. Okazało się jednak że po sadzie potrzebny był komornik.Na szczeście mają komornika jak bulteriera, załatwione na amen. Kwota była niewielka jednak sprawe na całe szczeście przyjęli. Jestem im wdzięczna

Beata Wu
5,0 rating
23 marca 2011

Kasa odzyskana po 3 miesiacach.

Anna Bucka
5,0 rating
6 marca 2011

Sprawa po paru windykacjach, po komorniku, ale dałem bo znajomy ich polecił. Trwało to prawie rok, sciągał w ratach i dalej sciaga. Na razie jestem zadowolony.

Fraggles
5,0 rating
9 grudnia 2010

Mnie wydymał mój kolega na ponad 30k za bydło.Na wezwania nie reagował, drzwi zamykał i omijał szerokim łukiem.Dopiero ich komornik go dorwał i sprzedał mu auto. Trwało to trochę długo ale było warto.

Zbyszko z Bogdanca
5,0 rating
14 listopada 2010

Sprawa po wyroku, kasa odzyskana w 6 miesiecy, po kawałku.

Zack Efron
5,0 rating
28 października 2010

Pieniądze zostały odzyskane od dłużnika, z którym męczyłam się od kilku dobrych miesięcy. Na nic zdały się prośby, groźby, przekonywanie… Dopiero kancelaria Ultimatum zakończyła tę sprawę z happy endem. Nie wiem jakie oni mają dokładnie metody, ale są mega skuteczni! teraz mogę ze spokojem odetchnąć. Polecam

Miska
5,0 rating
25 października 2010

Trochę mnie to kosztowało nerwów i kasy, ale po tej męce prawie 3-y lata mój dłużnik wreszcie docapiony. Sprawa była w sumie w 4-ech windykacjach… inni tylko pobierali kasę, a nic nie zrobili. Mają jakiegoś komornika cyborga, po prostu zajechał z lawetą gdzie wcześniej ustalili jego nowy samochód i mimo wrzasków dłużnika i płaczów go zlicytował. Ten pa*** chciał go jeszcze z komisu ukraść… normalnie powieść można pisać. SZCZERZE POLECAM!

Kubacki
5,0 rating
25 września 2010

Dluznk przepisal wszystko na pociotki i wydawalo mu sie ze nie dobiora mu sie do doopy ale po prawie trzech latach kasa odzyskana w sumie nie wiem jak..

Qutas
5,0 rating
12 września 2010

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Po tym, jak inna kancelaria rozłożyła ręce, zwątpiłem już czy uda mi się ściągnąć należność od wyjątkowo kłopotliwego i cwanego dłużnika, jednak rozegrali sprawę szybko i konkretnie. Zdecydowanie polecam

Kamil Banaszek
5,0 rating
10 września 2010

Dziekuje, kamień z serca tylko moglibyście czasem odbierać telefony.

Anna Kudyba
5,0 rating
12 sierpnia 2010

Chciałem tylko porade, nie wzieli nic, bez problemu powiedzieli jak rozwiazac problem, inni chcieli 7 stówek za dwa zdania. Spoko.

Waldek G
5,0 rating
31 lipca 2010

DZIĘKUJĘ! Dziękuję Wam za pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Mój koszmar wreszcie się skończył! Męczyłem się z dłużnikiem od blisko dwóch lat. Żałuję, że wcześniej do Was nie trafiłem.

Mały Joe
5,0 rating
14 lipca 2010

Troche obcesowi na poczatku ale pozniej OK, nie mam zastrzeżeń. Sprawa w sadzie trwała prawie 1,5 roku. Wspolnik sp…ł jak oparzony ale jakos sie dogadalismy.

Ferdek Kiepski
5,0 rating
24 czerwca 2010

Sprawa załatwiona, choc nie obyło sie bez przygód, kontakt mogłby być lepszy, ale generalnie ujdzie.

Lech Witold
5,0 rating
2 czerwca 2010

POLECAM!!!

Lewandowski Maciej
5,0 rating
30 maja 2010

Kancelaria świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstepnych i za poszukiwanie majatku dłuznika oraz całej rodziny az do 5 lat wstecz – nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata ale odzyskałam prawie całośc, jeszcze zostały odsetki, komornika maja niesamowitego, jezdzi do dłużnika, a oni mu znajduja majatek dłużnika. W razie gdy sa problemy to poszukaja po KW – w ciagu jednej doby. Inna sprawe zalatwili 2 dwa miesiace tez zero oplat wstepnych – inni chca po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu.

Marek Sucharski
5,0 rating
14 kwietnia 2010

Pan Lewandowski z Piły to moj dłużnik, który wyssał z palca jakieś historie że jestem mu coś winien i teraz opisuje jaki to jest on pokrzywdzony przez różne kancelarie i firmy do których się zgłosił, bo piatek klepki brakło i napozyczał …

Antyczachor
5,0 rating
7 kwietnia 2010

Dłużnika szukałem ponad dwa lata, wszystko poukrywał i poprzepisywał. W ciągu 2 miesięcy wszystko zostało odzyskane. Nie pobrali zadnych opłat wstepnych.

Niebodrz
5,0 rating
25 marca 2010

Sporzadzili umowe i sie dogadaliśmy, niestety dłużnik sie zawinał po spłacie 80%

Adelajda
5,0 rating
18 marca 2010

Bez pierd.. zaliczek jak inni, bez opłąt wstepnych Ultimatum rozwiązało sprawe, prowizją obciążli dłużnika, jak miło 😛

Babcia co daje z kapcia
5,0 rating
5 marca 2010

Bez opłat wstępnych jak inni nawt po kilka tys.Wiarygodna i skuteczna kancelaria. Przede wszystkim dla ludzi. Polecam udanie się do nich, jeśli macie problem, z którym nie możecie sobie sami poradzić. Adwokat na pewno pomoże w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią. Są zawsze frontem do klienta. Polecam ich z czystym sumieniem.

Krokodyl
5,0 rating
1 lutego 2010

Bez zaliczek, gdzie inni tylko kase ciagną na dzień dobry po kilka tys. Jedna sprawa obyła się bez sądu, druga nie dalo sie, choc wolałbym aby dłuznika zastrzelili na miejscu jak psa. Sprawa ciagnela sie bo sie sk….l odwolywal. Do tej pory 50% odzyskane. Nie informuja na biezaco ale po kolejnych krokach. Na razie nie mam wiekszych zastrzezeń tym bardziej ze prowizja chyba najnizsza na rynku 7%.

Zdzislaw
5,0 rating
22 stycznia 2010

Majatek dluznika znaleziony po 24h, bez opłat, zaproponowali postepowanie, nie mam wiekszych zastrzeżeń.

Dorota Podolska
4,0 rating
9 grudnia 2009

Porady udzielili za free, troche niecierpliwi ale ujdzie.

Kisiel
4,0 rating
27 listopada 2009

Bezpłątnie powiedzieli jak sie uporac z dłużnikiem.OK.

Patryk Gitowski
4,0 rating
24 listopada 2009

Bardzo profesjonalna kancelaria, miałam niestety potrzebę skorzystać z usług a nikt nie lubi sadów i negatywnych emocji. bardzo sprawnie i konkretnie zajęli się moją sprawą z całkiem dobrym efektem którego nawet sie nie spodziewałam. Polecam 😉

Gonia
4,0 rating
15 października 2009

Mój ponad dwuletni bój o zwrot pożyczonych pieniędzy od znajomego zamienili w zwycięstwo w przeciągu niecałego miesiąca. W sprawie, wydawało mi się, bez szans na wygranie, bez twardych dowodów na udzielenie przeze mnie pożyczki, Kancelaria sprawiła, że zwrot pieniędzy od dłużnika nastąpił w błyskawicznym tempie. Pan prowadzący moją sprawę zawsze szybko i sprawnie odpowiadał na moje pytania i na bieżąco informował mnie o rozwoju sytuacji. “Polecam bardzo jako remedium na spokojny sen i sposób na głęboki oddech po nieskutecznych sposobach odzyskania pieniędzy we własnym zakresie. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Kołton
5,0 rating
11 października 2009

Polecam!!!

Kelner
5,0 rating
3 września 2009

Witam, miałem polisokatę i z czystym sumieniem mogę polecić tą właśnie Kancelarię Prawną. Moje interesy były starannie prowadzone a moja osoba należycie reprezentowana. Kontakt był super a obsługa bardzo miła. Polecam

Karmazyn
5,0 rating
29 sierpnia 2009

Miałam problem z odzyskaniem kaucji za wynajmowane mieszkanie. Udałam się do tej kancelarii i pieniądze miałam na koncie w 2 tygodnie. polowe a reszta po miesiacu.

Ładocha
5,0 rating
21 sierpnia 2009

Z czystym sumieniem mogę polecić tą kancelarie. Działają szybko a co najważniejsze skutecznie. Korzystałem z ich usług i mogę polecić! 🙂

Duda
4,0 rating
26 lipca 2009

Długo to trwało, ale na szczescie dobrze się skończyło. Sprawa skomplikowana prawnie i wymagająca sporo pracy, koszty zostały przez nich w sporej cześci pokryte a nastepnie przerzucili je na dłużnika. W sadzie był pełnomocnik, komornika miei swojego. Lepiej do nich pisać niż dzwonić, kontakt tel. czasem utrudniony, bo są chyba czesto w terenie. Polecam tą firmę, skuteczni.

Bolek
5,0 rating
25 czerwca 2009

Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej opiekujących się moją firmą, aczkolwiek oceniam ich od miernych do dość dobrych za to Kancelaria Ultimatum przebija wszystkich swoją jakością, podejściem i terminowością.

Padawannik
5,0 rating
2 czerwca 2009

Dłuuuugo na to czekałem ale dłużnik spierdalał aż miło jak mu się do doopska po 3-ech latach dobrali.

Karol Plewa
5,0 rating
30 maja 2009

Dzieki Kancelarii Ultimatum nie musisłam się zajmować sprawą którą zleciłam do przeprowadzneia, nie mueisąłam miec kontaktu z tym palantem który odemnie wyciagnał kase na niby środki na biznes.

Wacłąwa z Wielkiej Wsi.
5,0 rating
11 maja 2009

Bardzo dobra kancelaria. Mila i profesjonalana zaloga. Indywidualne podejscie do klienta. Sprawa w sadzie zakonczona sukcesem. Polecam kazdemu kto potrzebuje fachowej pomocy prawnej.

Serweta
5,0 rating
12 kwietnia 2009

Przej sprawa trwała prawie 5 lat inni tylko ciagneli kase za machnięcie ręka, tu nic na wstepie tylko zapłąciłem za komornika, dłuznika sami znależli i sp…w skarpetach.

Kapitan Nemo
5,0 rating
20 marca 2009

Dwiew sprawy zlecone jak na razie bez opłat 50% odzyskane.

Jurek Poddebski
5,0 rating
1 marca 2009

Kolejna sprawa – wszystko OK, bez opłat!!!

Konrad Waligora
5,0 rating
15 lutego 2009

Nie ma sie do czego przyczepić, obsluga ok, ceny – nie ma konkurencji, skuteczni. Brawo!

Futryna
5,0 rating
2 lutego 2009

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma z jaką miałem do czynienia, bez opłat na wstepie, kasa odzyskana w tydzień!

Gregory Peck
5,0 rating
22 stycznia 2009

mailem juz wyrok, ale po bezskutecznej egzekucji od innego komornika, mimo to powiedzieli ze odczekać trzeba okolo roku, po tym ich komornik tez mial problemz dluznikiem ale znalezli cos ze dluznik przepisal 3-y lata wstecz na osobe z rodziny i odwrocili proces. Calosc trwa la ze trzy lata ale warto bylo.

Słoniu3
5,0 rating
8 stycznia 2009

Bez zaliczek, sprawa załatwiona po 30 dniach, koszty pokryte za mnie. Wystarczy ich poprosic.

Hirek Wrona
5,0 rating
14 grudnia 2008

Bez Zaliczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla mnie było najważniejsze, Ci co pobierają to gówno robią, a tu nic, zero i informują o kosztach jakie mogą wystąpić. Polecam Ultimatum.

Danuta G
5,0 rating
29 listopada 2008

Miałem przyjemność korzystać z usług Kancelarii Ultimatum kilkukrotnie. Podejście do klienta jest profesjonalne, skuteczność w windykacji należności nawet w beznadziejnych przypadkach stu procentowa. Ceny usług oferowanych w kancelarii są przystępne. Kancelaria przyjmuje zlecenia zarówno krajowe jak i zagraniczne.Polecam

Tiszner Waclaw
5,0 rating
2 listopada 2008

Polecam bardzo gorąco tą kancelarię. Szybko, tanio, pomogli mi z moim długiem. Wydobyłem się z problemów i mogę polecić Państwa firmę Jarocki z całego serca. 5/5

Kaczyński
5,0 rating
5 października 2008

Byli 3 firmą z którą współpracowałem, okazali się najskuteczniejsi. Dług odzyskany po zaledwie kilku miesiącach, bardzo duży plus za brak opłaty początkowej

Lukas Arts
5,0 rating
21 września 2008

Zadzwoniłam po porade w zwiazku z długiem, w 3 minuty rozjaślili i powdpowiedzieli najlepsze rozwiązanie gdzie inni chcieli odpowiadać całymi dniami i za kase, tu nic. Dzieki!

Klara
5,0 rating
26 sierpnia 2008

Bardzo dużo mi pomogli! DZIĘKUJĘ!

Stefan Mielec
5,0 rating
6 sierpnia 2008

Dokładnie miałem to samo, bez opłat wstępnych jak u innych, sam jak ide do sadu to płące nawet więcej, a tutaj możan się dogadać z nimi i zapłacić w ratach nawet. U mnie akurat komornik nie za wiele zdziała ale na szczescie znaleźli majątek który dłużnik przepisał na brata i skarga pauliańska załatwiła sprawę. Musieli jeszcze poszukać przez detektywa kolesia bo się ukrywał.

Konrad
4,0 rating
18 lipca 2008

Na poczatku ciezko sie dodzwonic, ale jak wysla papaiery to szybko idzie, dluznik oporny udawal zie nie m nawet koszuli, prawa na czarno i za granica, ale tonie stanowilo problemu. Cierpliwosc poplaca.Maja dobrego detektywa nie popuscil. Kasa odzyskana z odsetkami. Lux

Macbook
5,0 rating
19 czerwca 2008

Zero opłat wstępnych, poprzedni ściągneli odemnie 2 ty.s za przyjecie sprawy i niby piwo z dłużnikiem, który ich olał, tutaj po wpisaniu do rejestru nawet nie mógł wziąśc komórki z salonuy, miałczał jaki on biedny , spłącone w 30 dni. Można?????? Można!!!!!!!!!!

Szklanka
5,0 rating
12 czerwca 2008

Bez kosztów wstępnych jak inni po parę tys. zł. Jest wiarygodna i skuteczna. Pomogli mi szybko i skutecznie w rozwiązaniu mojego problemu. Obsługa zawsze miła,pomocna i gotowa do działania. Działają naprawdę fachowo.

Freddy Cru
5,0 rating
25 maja 2008

Małżonka byla nie placila alimentow an dziecko od ponad 6 ciu lat i ucikla za granice, uzyskali nakaz miedzynarodowy i bezplatnie przeprowadzili sciagniecie kasy za granica.

Cycoch
5,0 rating
12 maja 2008

Bez zarzutów, zero opłat!!

Kleczkowska Ania
5,0 rating
13 kwietnia 2008

Wszysdko jak zwykle OK> to moj drugi dłużnik. POLECAM!!!

Xiaomaaas
5,0 rating
4 kwietnia 2008

W firmie posiadamy problemy z 5 dłużników, od kilku miesięcy unikają kontaktu z nami, do kancelarii zgłosiłam wszystkie sprawy, od 2 osób już mamy w całości odzyskane pieniądze. Pozostałe najprawdopodobniej trafią do sądu. Ale mamy pewność, że i te sprawy doprowadzą do pozytywnego zakończenia. Na każde pytania odpowiadali bardzo rzeczowo.

Manczurska
5,0 rating
20 marca 2008

Sprawa z byłym wspolnikiem o udziały, nie pobrali zadnych kosztow wstepnych jak chcieli inni , nawet 5k, trwalo to dosc dlugo bo prawie 2 lata, ale dlug odzyskany w ratach.

Irena
5,0 rating
1 marca 2008

Myślałam, że moja sprawa jest beznadziejna. Jednak w tej kancelarii uzyskałam pomoc i wygraliśmy 🙂 Jestem ogromnie wdzięczna tej kancelarii i pracującym tam przemiłym i pomocnym ludziom. Ogromnie polecam dalej 🙂

freedom
5,0 rating
15 lutego 2008

Doradzili jak zrobić aby dłużnika podejśc sprytnie bez łamania mu kości i aby sie nie sprzeciwiwał w sądzie.Strzał w 10 – tke. Zanim się połapał było po sadzie i pluton egzekucyjny, buahahaha.

Firma Budowlana
5,0 rating
4 lutego 2008

Bez pierdól i bez ceregieli wpiasali dłużnika w rejestr nie tak jak BIG i KRD, że jakieś terminy trzeba spełniać, zroblili to w 24h i dłużnika nawet komorki na ratyt nie weźmie, podziałało!!

Gearfest
5,0 rating
28 stycznia 2008

Bez ZALICZEK!!!!! Inni biorą po kilka tysi za przyjęcie sprawy i markuja, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę. Opłaty sądowe pokryli za mnie w 50%. Mozna korzystać.

Vega
5,0 rating
2 stycznia 2008

Kontakt czasem nawala ale pełen profesjonalizm, odpowiednie wybadanie tematu, zadawali dużo pytań, widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc. Uzyskałam pomoc, poradę, miłe słowo i wsparcie. Wszystko bardzo rzetelnie, stanęli na wysokości zadania. Polecam.

Baśka Zet
4.8
4,8 rating
Ocena 4.8 w skali od 1 do 5 (łączna ilość ocen 348)
Znakomite opinie85%
Bardzo dobre15%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

NAJNOWSZE OPINIE KANCELARIA ULTIMATUM

Firma windykacyjna obsługująca klientów w całym kraju

Czym jest windykacja ? Czym jest firma windykacyjna Kancelaria Ultimatum ? Czym się zajmuje ? Otóż firmy windykacyjne cieszące się dobrymi opiniami są organizacjami zajmującymi się doprowadzaniem do porozumienia między osobą zadłużoną a wierzycielem a co za tym idzie odzyskaniem pieniędzy wierzyciela. Firmy zajmujące się taką działalnością funkcjonują na podstawie ustawy o swobodzie działalności gospodarczej i są wpisane do rejestru firm. Mogą one podejmować działania w celu odzyskania zadłużenia klienta pozyskując dobrą opinie o takowej dzielności zgodnie z obowiązującym prawem w kodeksie cywilnym. Nasi pracownicy mogą między innymi podejmować próby kontaktu z osobą zadłużoną zarówno telefonicznie, mailowo jak i osobiście. Nie mogą oni nachodzić czy zajmować mienie osoby zadłużonej bez wyroku sądowego. Wiadomą rzeczą jest że odzyskanie długów bywa bardzo trudne i kosztuje wierzyciela jak i osobę zadłużoną bardzo wiele wizyt w urzędach, sądach czy innych tego typu miejscach. Nie jest to nic przyjemnego i kosztuje dużo czasu i nerwów. Po to są właśnie firmy windykacyjne cieszące się pomocnymi opiniami do których z pewnością można zaliczyć takie firmy jak Kancelaria Ultimatum. Pomagamy takim osobą w załatwieniu wszelkich formalności i dojścia do konsensusu.

Jesteśmy na rynku od kilkunastu lat, zajmujemy się windykacjami w sposób profesjonalny, dyskretny i uczciwy. Zawsze staramy się uzyskać porozumienie między stronami tak aby wszystko odbyło się bez zbędnych przykrości. Posiadamy placówki w kilku miastach w Polsce i obsługujemy klientów na całym jej obszarze. Masz jakieś pytania ? Chcesz się skonsultować ? Nic prostszego. Zadzwoń. Nasi konsultanci cieszący się dobrymi opiniami wyjaśnią ci wszystkie zagadnienia prawne a jeśli nadal będziesz miał wątpliwości możesz umówić się na konsultację indywidualną w jednej z naszych placówek. Tam spotkasz się z doradzą który wszystko dokładnie krok po kroku ci przedstawi a jeżeli zdecydujesz się na współpracę przedstawi ci schemat działania i to jakich dokumentów będzie potrzebował. Pomożemy ci wyegzekwować twoje zadłużenie skutecznie i bez zbędnego stresu – sprawdź opinie o Kancelarii Ultimatum i przekonaj się, że warto zacząć dochodzić swoich praw. Zajmiemy się wszystkimi sprawami formalnymi aby wszystko odbywało się zgodnie z prawem i bez problemów dla ciebie. Zaufało nam setki klientów zaufaj i ty.


Kancelaria Ultimatum


Kancelaria Ultimatum w Oferteo.pl


 
ŚWIADCZYMY USŁUGI NA TERENIE CAŁEGO KRAJU I UE.
 

Skarbnicą informacji dotyczących działań biura windykacyjnego Ultimatum jest szereg stron, które zawierają mnóstwo opinii, dlatego zachęcamy do zapoznania się z rekomendacjami, aby przekonać się o skuteczności działań. Bardzo dobre ma Kancelaria Ultimatum opinie zarówno w stolicy jak i innych miastach na terenie całego kraju - sprawdź możliwości najlepszej firmy windykacyjnej i przekonaj się, że każdy dług jest do wyegzekwowania. Zachęcamy do sprawdzenia strony Ranking Windykacja najszybciej rozwijającego się portalu o firmach odzyskujących należności.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 246 votes
Brand Name
Kancelaria Ultimatum
Product Name
Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów